Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Szarobrązowa Krzewuszka niezalogowany
22 listopada 2019r. o 15:13
Ale faktem jest że Panna przegrał i przegrał zasłużenie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawozielony Rozmaryn niezalogowany
22 listopada 2019r. o 15:58
~~Czarniawa Mahonia napisał(a):
~~Czarnofioletowy Bukszpan napisał(a): Deb.ilu to nie o skornie.

No no ,trochę grzeczniej .Kto pisał że to o skornie ?

bo co? będziesz straszył?w dupie mam twoje straszenie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 listopada 2019r. o 22:38
~~Płowa Irga napisał(a): "Zdarzyła się rzecz bezprecedensowa. Posłowie i posłanki PiS namawiali do łamania polskiego prawa, namawiali do naprawy głosowania, które według nich zostało przegrane. Takie rzeczy mogą się zdarzać na Ukrainie, Białorusi, w państwach które przez lata nie były demokratycznymi. Dzisiaj, w Polsce nie ma możliwości żebyśmy dopuszczali do takiej sytuacji"

https://wiadomosci.wp.pl/lewica-sklada-zawiadomienie-do-prokuratury-ws-sejmowego-glosowania-6448824825108097a

Nie bądźmy obojętni na pisowskich przestępców w Sejmie!

A mnie to się marzy taka sytuacja , kiedy " pisowscy przestępcy w sejmie " , wszak mają większość ... wydupcą tą całą stolcmanową ( Kwacha :) ) konstytucję z 97 r. razem z Kukuńkiem , Bolkiem naszym ulubionym ... przynajmniej w paragrafie dwieście dwadzieścia . Nic takiego się jednak nie stanie , ponieważ miłościwie nam panujący plemieł posyła dzieciaki do talmudycznej szkoły i udzielił subwencji przestępcom z hameryki na " stworzenie miejsc pracy " .. o ile mnie starcza pamięć nie myli w kwocie dziewiętnastu milionów peelenów z naszych podatków. Przy tej kwocie obsada KRS to chudy pikuś , jakim mają się ekscytować głupie papugi , a kasa nadal jest pożyczana w konsorcjach rodszyldów , zamiast być produkowana tutaj na miejscu ... przez Polaków , dla Polaków i Polek . Pomimo Dobrej Zmiany , nic się nie zmieniło ... niestety.

I żeby nie było , że gołosłowny jestem , macie tutaj Drodzy Państwo corpus delicti :

https://wolna-polska.pl/wiadomosci/przestepcza-dzialalnosc-j-p-morgan-2019-09

Nasz Premier stary/nowy ma takich kumpli ... qurwa mać ...

Mimo wszystko , dobrej nocy Wam życzę Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

Dopisane 22.11.2019r. o godz. 22:38:

~~Szarobrązowa Krzewuszka napisał(a): Ale faktem jest że Panna przegrał i przegrał zasłużenie

Zgadza się , ja kmiot , cham , prostak , złodziej , d.ebil , s.....iel i co tam jeszcze było w poście Pana Janusza ? ... , niech kto wspomoże starczą pamięć :D A cha ! ... i.diota , łajza w ludzkiej skórze , czy coś kole tego :D

I kto tu się nad kim lituje ?

Śpijcie dobrze , Pan szczególnie Panie Januszu T. :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jasnożółta Pysznogłówka niezalogowany
23 listopada 2019r. o 9:10
Zapomniałeś Piotrze co było powodem że Janusz napisał taki tekst kierowany do ciebie po tym co tu kiedyś opublikowałeś?
Właśnie dlatego ktoś kto zna a ja znam powody jego reakcji , niestety dla ciebie są raczej odpowiednie .
Żaden prawdziwy facet nie zachowałby się tak jak ty to zrobiłeś i dzisiaj nie możesz się dziwić że tracisz znajomych .Nikt już ci nie zaufa.Nie masz też prawa pisać tutaj że masz wśród bolecnautów przyjaciół z tamtych lat . Śmiem twierdzić że wszystkich straciłeś .
Nie szukaj we mnie wroga pomimo prawdy jaką ci przedstawiam .
~~Groszkowa Fortegilla niezalogowany
23 listopada 2019r. o 9:28
Taaaaa, tylko że sąd oceniłby te obrzydliwe wyzwiska jednoznacznie.
~~Groszkowa Fortegilla niezalogowany
23 listopada 2019r. o 9:33
~~Pawa Leszczyna napisał(a): [img=1565869202_nirq8cw.jpg]

obrzydliwy hipokryta?
No proszę, nigdzie nie spotkałam takiego poziomu chamstwa.
13926
qwax_
23 listopada 2019r. o 9:50
Odnośnie "procesu stulecia" w Bolesławcu: ;)
Wyrok sądu powinna być analogiczny jak w procesie Piotra Wielguckiego vel. MatkaKurka vs. Jerzy Owsiak vel. Słoik:

[img=1574498474_dd9vh9o.jpg]

[img=1574498494_gtvp4v8.jpg]

Reasumując: Owsiak się obraził za nieprzychylne sobie artykuły więc pozwał blogera do sądu, który to sąd stwierdził, że obaj Panowie dali sobie nawzajem "po ryju" (czyt. powiedzieli sobie kilka "ciepłych" słów" więc są kwita i .... odstąpił od wymierzenia kary.
A u nas niejaki Falco, któremu bardzo daleko do "trudnej" sztuki savoir-vivru zawraca cztery litery sądowi, bo poczuł się urażony...
Żenada...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Cynamonowy Rokitnik niezalogowany
23 listopada 2019r. o 10:05
~~Groszkowa Fortegilla napisał(a):
~~Pawa Leszczyna napisał(a): [img=1565869202_nirq8cw.jpg]

obrzydliwy hipokryta?
No proszę, nigdzie nie spotkałam takiego poziomu chamstwa.

No to masz potomku chłopa pańszczyźnianego

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza