Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Posiwiała Cebulica niezalogowany
23 listopada 2019r. o 10:23
qwax_ napisał(a): Odnośnie "procesu stulecia" w Bolesławcu: ;)
Wyrok sądu powinna być analogiczny jak w procesie Piotra Wielguckiego vel. MatkaKurka vs. Jerzy Owsiak vel. Słoik:

Reasumując: Owsiak się obraził za nieprzychylne sobie artykuły więc pozwał blogera do sądu, który to sąd stwierdził, że obaj Panowie dali sobie nawzajem "po ryju" (czyt. powiedzieli sobie kilka "ciepłych" słów" więc są kwita i .... odstąpił od wymierzenia kary.
A u nas niejaki Falco, któremu bardzo daleko do "trudnej" sztuki savoir-vivru zawraca cztery litery sądowi, bo poczuł się urażony...
Żenada...

Dlaczego porównujesz osobę publiczną do prywatnej, to był zły przykład.
Trochę więcej obiektywizmu.

Jak będę mieć więcej czasu to podam przykład braku reakcji na; '' Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę...''

''obiję ci mordę''

KU PRZESTRODZE DOBRZE SIĘ STAŁO
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatoczerwona Frezja niezalogowany
23 listopada 2019r. o 12:03
Przecież podobno niejaki falco wygrał? Ugodę? To po co ten pseudo-adwokat dalej toczy pianę ? Tylko winny się tłumaczy. Winny bez honoru. Pannazdzieckiem zachował się poprawnie. W przeciwieństwie do niego. Tyle motał przed sprawą, a teraz jeszcze po robi dalej to samo. Jakoś ta jego radość z wygranej nie przekonuje nikogo. A że telenowala trwa to i sam nie jest o tym przekonany. Rzeczywiście to żenujące.
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
23 listopada 2019r. o 15:41
miałem zostawić to w spokoju ale dlaczego ?
przecież to wy ''ciągniecie '' temat ...

1.''Taaaaa, tylko że sąd oceniłby te obrzydliwe wyzwiska jednoznacznie. ''

2.''No proszę, nigdzie nie spotkałam takiego poziomu chamstwa. ''

dwa cytaty z fortegili na które odpowiadam ...

ad 1 .tylko sąd oceniał te dowody które mu dostarczono ...pozwany miał na dostarczenie swoich ewentualnych dowodów mających posłużyć w obronie , blisko dwa miesiące ...

ad2.nie spotkałeś nigdzie? niebywałe ...;)
ależ proszę bardzo...teraz masz szansę to skomentować ...

Pannazdzieckiem

Nie odpuszczę , głupia męska qurwo i może Ci nawet jeszcze czachę obiję ... jak najdzie mnie twórcza wena ...

Zrób sobie scren i leć do prokuratury :) Nie raz obiecywałeś

teraz coś z qwaxa :)

''A u nas niejaki Falco, któremu bardzo daleko do "trudnej" sztuki savoir-vivru zawraca cztery litery sądowi, bo poczuł się urażony...''

to tylko twoje subiektywne ''obserwacje'' bo niedawnego pozwanego omijasz z oceną jego ''savoir-vivru'' ;)
uważasz to za ''zawracanie czterech liter sądowi'' ...ciekawe
ty nie poczujesz się urażony jak jakaś inna ''panna'' podobnie cię zacznie wyzywać?

na koniec jakaś ''frezja''

''Przecież podobno niejaki falco wygrał? Ugodę? To po co ten pseudo-adwokat dalej toczy pianę ? Tylko winny się tłumaczy. Winny bez honoru. Pannazdzieckiem zachował się poprawnie. W przeciwieństwie do niego. Tyle motał przed sprawą, a teraz jeszcze po robi dalej to samo. Jakoś ta jego radość z wygranej nie przekonuje nikogo. A że telenowala trwa to i sam nie jest o tym przekonany. Rzeczywiście to żenujące. ''

nie ''podobno'' a wygrał czego dowodem są tygodniowe przeprosiny ...
czy ''toczę pianę''?
facet ...niedawny pozwany a dzisiejszy ukarany :] każdego dnia wraca do tematu
dziwne że piszesz że tamten zachował się ''poprawnie'' ...a nie czasem ''wzorowo''? :]
ja nie motałem przed sprawą bo od początku pisałem że taka się odbędzie a pozwany nie pisał o terminie chociaż gdzieś mu o tym wspomniałem by to uczynił bo być może pojawiła by się jakaś pikieta w ramach poparcia dla niego

''wszak ktoś tam się ''zapowiedział '' :]''

panna jak będziesz miał jakieś kłopoty z tym cieciem to daj tu znać na bolcu

''..............................6 min temu ................

Gdybyś miał z nim jakieś problemy, wezwanie na policję czy inne, to podaj tutaj na bolcu datę i godzinę.

A tymczasem męska qurwo ... zmień IP i dalej chulaj po Pannie/c]''

co do radości i tego czy kogoś to przekonuje ...
nie zrobiłem tego dla ''kogoś '' tylko dla siebie

mam satysfakcję że wygrałem ,mam satysfakcję z tygodniowych przeprosin i obserwacji jak przegranemu brakuje ''jaj '' by robić to pod własnym nickiem ...
mam satysfakcją że już nigdy tego nie zrobi pod własnym nickiem bo wie że nie zawaham się ani chwili i ponownie ''przeczołgam '' go po korytarzu sądowym ...
mam też satysfakcję z mało istotnej ale jednak zaistniałej sytuacji , jak widząc mnie wchodzącego na korytarz leciał do mnie z wyciągniętą ręką ...
jak kiedyś w Biedronce ...hahahaha

kiedyś usłyszał krótkie ''spadaj '' a ostatnio nie usłyszał nawet tego ... moje odpowiednio ''zabarwione'' spojrzenie musiało mu wystarczyć ...

chcecie coś jeszcze wiedzieć?
zamiast fantazjować ...;)
~~Fioletowoczarny Sadziec niezalogowany
23 listopada 2019r. o 15:50
teraz to się całkiem zakałapućkał
miejże honor człowieku
23 listopada 2019r. o 16:03
krótko ...
podważ to co napisałem ...
14593
#klucznick nieaktywny
23 listopada 2019r. o 16:29
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/antypolski-rzad-morawieckiego-oglupieni-polacy-nie-protestuja-2019-11
23 listopada 2019r. o 17:08
~~Fioletowoczarny Sadziec napisał(a): teraz to się całkiem zakałapućkał
miejże honor człowieku

domyślam się że niejakiego ''sadźca'' już tu nie zobaczymy ...
~~Posiwiała Cebulica niezalogowany
23 listopada 2019r. o 17:17
Poczekaj...znajdzie się inny kwiatek...bez kontrargumentów...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.