~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany 25 listopada 2019r. o 7:03
spadaj cieciu ...
nie ja zakładam jakieś idiotyczne tematy o tobie z jakimiś idioty.cz.nymi wyimaginowanymi problemami Falco z tym czy innym bolecnautą ...
przeczytaj swoje podsumowanie jakie zrobił Ramaj ...
i nie pierdziel że ktoś tam pisze spod tyldy bo ty jako ''klon '' i coś tam jeszcze przepraszałeś tu przez tydzień ...hahahaha
załóż sobie kolejny temacik ... np. o ''promieniach '' albo o przybytku w którym koiłeś swój ''ból'' szukając ''katharsis''
szukasz na siłę poparcia wiedząc że jesteś PRZEGRANYM ...
błagaj jak to niedawno robiłeś - ''napiszcie mi tu jakieś ciepłe słowo-publicznie''
to było dobre...hahahaha
i jeszcze jedno na koniec - poniosłeś porażkę z którą trudno ci się pogodzić i zaraz po zakończeniu kary -hahahaha- co zrobiłeś ?
zapowiedziałeś że ''to nie koniec''
że ''nie dasz mi spokoju ''
więc po raz wtóry ostrzegam cię - uważaj co robisz ...
niewiedza nie zwalnia od ewentualnych konsekwencji a wiesz że się nie zawaham ...
~~Barwinkowy Świerk niezalogowany 25 listopada 2019r. o 12:28
Falco przecież sam piszesz jako kwiatki. Od kilku tygodni nie zalogowałeś się ani razu, Cały czas prowokujesz. Skończ już bolcowy celebryto z tą swoją żenującą telenowelą.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 25 listopada 2019r. o 20:54
A wracając do rzeczy .. poproszę Ciebie Kluczniku , o komentarz , jak Sokal z Nachtem rozmawia . Po to szerzę wiedzę , żeby mieć jakieś efekty :D
Dobrej nocy Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.