Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Staroróżowa Brzoza niezalogowany
24 listopada 2019r. o 19:04
każdy je ma..............tylko nie każdy go słucha.............
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
24 listopada 2019r. o 19:08
prawda :)

popatrz ...teraz zapewne siedzi , czyta i myśli ...
po co się narażać na czytanie kolejnych prawd o sobie ...

zaraz ...a może coś co wcześniej zasugerowałem postanowiła wprowadzić w życie ?
''coś by się działo'' ;)
9176
kc
24 listopada 2019r. o 19:16
Jesteście jak takie dwa trole siedzące i wymyślające co by tu jeszcze napisać, żeby jej dokuczyć : ). Nie dokuczycie mi, raczej jest mi was żal.

~~Staroróżowa Brzoza niezalogowany
24 listopada 2019r. o 19:22
Skąd ta myśl. Dokuczać można komuś .......kto dokucza mi?...........ty tego nie robisz.
24 listopada 2019r. o 19:26
a co ty tu sobie wyobrażasz ?
że twoje wpisy robią na mnie wrażnie?...naiwniaczka ...

często odpisuję ci tylko na twoje zaczepki bo mało kto chce z tobą pisać poprzez twoją arogancję i kreowanie własnego ''ego''
nie...dla wyjaśnienia- nie wymagam wdzięczności ... :]
robię to z dobroci serca ...:)

przeczytałaś moje wcześniejsze wpisy kierowane do ciebie?
dotarło?
jesteś już po rozmowie ''kwalifikacyjnej'' ? :]
jeśli nie to spróbuj ...zawsze to coś a jak to mówią starzy Kaszubi -na bezrybiu i rak ryba ...;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 listopada 2019r. o 21:27
Trochę się spóśniłem ze słowem na niedzielę :D ... ale obiecałem , że jak znajdę coś ciekawego w sieci to wkleję :

Chciałbym , aby chociaż Hyde Park autorstwa Alterowicza wrócił do dawnych czasów , kiedy Ludzie wymieniali poglądy zamiast epitetów i insynuacji .

ps. Ramaj :) Nie musisz ze mną rozmawiać . Nie masz takiego obowiązku :)

Dobrej nocy Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
25 listopada 2019r. o 6:07
Pannazdzieckiem napisał(a):

ps. Ramaj :) Nie musisz ze mną rozmawiać . Nie masz takiego obowiązku :)

hahahaha...a miało być tak pięknie ...oczekiwania były ''kosmiczne'' :]
a tu pierwszy post i ''kop'' w dupsko....hahahaha
jakiś ''kwiatek'' ale to zapewne Falco...hahahahah
kolejny post Ramaja

i ponowny ''kopniak'' :]

dlaczego pretensje do niego tutaj a nie w swoim temaciku?
prymityw :]
prymityw piszący o ''łączeniu ludzi'' a w sumie bufon...:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2019r. o 6:48
Pan również nie musi ze mną rozmawiać Panie Januszu . Udzielasz mi Pan rad , aby omijać szerokim łukiem , a sam Pan pchasz się pod nóż ... krytyki . Dostałeś Pan swoją piaskownicę , więc produkuj się Pan tam właśnie .

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!