Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

9176
kc
2 grudnia 2019r. o 20:37
To wklej print screena, bo tu nie wiadomo co pisała Gośka a co Panna i kiedy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 20:40
:]

o nie ...żadnych zrzucików nie będzie ...
a przynajmniej nie teraz ...

ja jestem cierpliwy ...;)
2 grudnia 2019r. o 20:43
zaraz wpadnie korniszon...;)
albo ....''kwiatek'' ;)
9176
kc
2 grudnia 2019r. o 20:44
Przecież wiem, że sobie zrobiłeś tylko kopiuj i wklej do dokumentu i tyle, a to jest warte tyle co nic, ani składu ani ładu w tym. Już ci ktoś tam udowadniał,że każdy może sobie powpisywać różne rzeczy i podpisać np twoim nickiem, takie wklejki nie mają w ogóle sensu.
2 grudnia 2019r. o 20:52
ktoś tam nic nie udowodnił bo poprosiłem go o wklejenie tego posta z moim avatarem i nic ...
a ja to mam ...

kc ...ja wiem do czego służy wold pad i klawisz prt...;)
nie namówisz mnie ...

na niedawnej rozprawie miałem wydrukowany cały plik zrzutów ...

mam je nadal ...:]
9176
kc
2 grudnia 2019r. o 20:58
No to wklej tylko zrzut tej rozmowy Gośki z Panną jeśli ją masz, to chyba dla ciebie nie problem.
~~Szaroczarny Kokornak niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 21:20
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ktoś tam nic nie udowodnił bo poprosiłem go o wklejenie tego posta z moim avatarem i nic ...
a ja to mam ...

kc ...ja wiem do czego służy wold pad i klawisz prt...;)
nie namówisz mnie ...

na niedawnej rozprawie miałem wydrukowany cały plik zrzutów ...

mam je nadal ...:]
hahahaha ciumkka nic nie ma bo nauczył się screenować w tym samym czasie co paannazdzieckiem wszytko inne jest gówno warte
~~Brunatnoczarny Cis niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 22:13
Do tego z tym ipnkiem to psychiatre zamówcie, bo źle z nim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.