Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Kawowa Aronia niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 18:22
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): gdzie napisałem o tym korniszonie?
no?...jeden cytat...
mam tu dobrych ,bardzo dobrych znajomych i jednego którego mogę nazwać przyjacielem ...

a wiesz dlaczego mam bardzo dobrych znajomych?
bo w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie napisałem że ''na nich szczam''
nigdy w przeciwieństwie do ciebie do żadnej bolecnautki nie napisałem ''głupia piz...o''

dlatego ja tu mam znajomych a ty ....koleżkę ...:]

co tam u korwina?...pytam u źródła ...
zdecydował się na szympansicę?
:]

Psychika już całkiem ci siada?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
2 grudnia 2019r. o 18:51
Daj już spokój temu sentinelowi falco, dobrze wiesz, że gdyby żył, usuwałby praktycznie wszystkie twoje posty. Daj mu spokój.
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 19:42
gdyby żył ale nie żyje i nie ja go zacząłem tu przywoływać w swoich postach ...
zrobił to ktoś kto jak widać dobrze pamięta jak względem niego zachowywał się korniszonek ...
nie ja też często go przywołuję pisząc że był ''moim przyjacielem''
więc te zarzuty kieruj w inną stronę ...

ale pełna zgoda co do jednego o czym pisałem i nie wycofam się z tego - był nieobiektywny stąd masz rację że moje posty często by usuwał ...
zwłaszcza te dotyczące religii i klechów ...

i nie za kłamstwa jak to robił z korniszonem tylko za prawdę która była dla niego niewygodna ...dobrze o tym wiesz ale się do tego nie przyznasz ...

ja dobrze pamiętam niektórych moderatorów z tamtych lat ...
ciekawe że żaden z nich nie moderował moich postów a tylko on...chociaż o ile pamiętam raz to zrobił chyba Grzdylek ...ale mogę się mylić ...

jedynym moderatorem którego ceniłem najwyżej był i pozostanie Hegemon ...

(kobiety moderujące w tamtych czasach tu pomijam bo żadnej z nich nie poznałem na tyle by wyrobić sobie zdanie )

dzisiaj mnie jedynie bawi to że ktoś kto pisze że ''brakowało mu miłości'' ma czelność pisać o nim jako ''przyjacielu''
sama pisałaś do kogoś - ''dzisiaj gdyby żył sprał by cię po pysku''

albo jakoś tak ...
jeśli coś przekręciłem -sprostuj ....
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 grudnia 2019r. o 19:47
No ... i kto tu jest qurwa , z całym szacunkiem Droga Kc ... ale kocham Jasia , bo Chrystus mówił , że trzeba się nauczyć ... ja nie boję się własnego nazwiska i dokonań ... boję się tylko własnych cieni ...

Jeśli mogę spytać ... czy chciała byś pogadać ze mną i Mateuszem u niego w garażu ?

Lata temu obiecałem Promieniowi ... kobiecej formie , że bez względu ...

a dziwny czlowiek do dzisiaj

Czy na pewno jesteś moim Promeniem

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Brunatnożółty Goździk niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 20:12
Pannazdzieckiem napisał(a): No ... i kto tu jest qurwa , z całym szacunkiem Droga Kc ... ale kocham Jasia , bo Chrystus mówił , że trzeba się nauczyć ... ja nie boję się własnego nazwiska i dokonań ... boję się tylko własnych cieni ...

Jeśli mogę spytać ... czy chciała byś pogadać ze mną i Mateuszem u niego w garażu ?

Lata temu obiecałem Promieniowi ... kobiecej formie , że bez względu ...

a dziwny czlowiek do dzisiaj

Czy na pewno jesteś moim Promeniem

Zboku ,w tym garażu to będzie jazda na 2 baty ?
9176
kc
2 grudnia 2019r. o 20:29
Cytowanie jakichś rozmów, które były kilka lat temu i to z człowiekiem,który nie żyje jest chore. Pamiętam tamtą sytuację ze skornem i nie miał wtedy racji. Wycinał posty podczas rozmowy, dopisywał jakieś swoje treści. Daj spokój, naprawdę.

PS I to ty się szczycisz swoim IPenkiem i tym , że zmieniasz nicki, bo masz taką zabawę, kto inny wklejałby takie źle skopiowane rozmowy gdzie trzeba się domyślać treści i sensu.

PS 2 Panna idź spać, za dużo wypiłeś.
2 grudnia 2019r. o 20:30
znowu nachlany bo to jakiś bełkot bez ładu i składu ...
garaże ,promienie ,chrystusy ....
ja pierdzielę ...
tyle że żadnego odniesienia do tego co napisałem a napisałem prawdę ...

a prawda jest min. tutaj ...

GosiaG.................o 23:42

GosiaG

Jak zwykle -......................

Dopisane ..................godz. 23:42:

Pannazdzieckiem napisał(a): kiedy podarowałem Ci różę

A za godzinę obrobiłeś mi d... na ''Coś sie kończy ..''
Lilith ^^

można by było współczuć ale nie w jego przypadku...
2 grudnia 2019r. o 20:34
kc napisał(a):
PS 2 Panna idź spać, za dużo wypiłeś.

też masz takie wrażenie?...czy pewność ? :]

ja z mojego ''pamiętnika'' którego zwię pieszczotliwie ''ipeenkiem'' wycinam to i owo min. daty ...
sens jest zachowany i ty dobrze o tym wiesz ...

a dawnych wpisów nie sposób podważyć ...

;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.