Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 grudnia 2019r. o 21:18
Żeby podnieść poziom dyskusji ... Piotr Szlachtowicz w Realu i Jego Rozmówczyni

Qurwa mać

Pytanie brzmi tak ... jeśli cała moja wiedza ogranicza się tylko do Tu i Teraz ... to już kocham wrealu ... Ciebie też BUCU :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
4 grudnia 2019r. o 21:24
Pannazdzieckiem wczoraj o 6:10..........................

Pannazdzieckiem

Ja , niżej podpisany , Piotr Różański, oświadczam publicznie , że przepraszam osobę o nicku " Falco " za znieważające słowa , których użyłem wobec niego w trakcie prowadzenia różnego rodzaju dyskusji na forum Bolec.info

VICTORIA !!!!!!!
:]
oto triumf sprawiedliwości nad chamstwem :]
~~Płowa Irga niezalogowany
4 grudnia 2019r. o 21:26
kiedy banaś ujawni nagrania polityków z prostytutkami ?
czy poznamy prawdę o pisowcach i ich zagrywkach ?
a jesteśmy coraz bliżej !
211
skorn
4 grudnia 2019r. o 22:18
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): koniecznie szukasz zaczepki...może popisz sobie z przyjacielem skornem ...
tak wam ostatnio się układa...hahahaha

~~Bladofioletowy Żywotnikowiec napisał(a): I pomyśleć, że jestem tak stara, że pamiętam czasy kiedy to Panna i Falco siedzieli przy jednym stole u pewnej blondyny i normalnie rozmawiali.... Ech.. kiedy to było? Tak myślę, że wtedy to jeszcze dinozaury biegały po moim Bolesławcu. Pozdrawiam Was Chopaki ciepło :) Stokrota

<i>
4 grudnia 2019r. o 22:22
skorn napisał(a):
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): koniecznie szukasz zaczepki...może popisz sobie z przyjacielem skornem ...
tak wam ostatnio się układa...hahahaha

~~Bladofioletowy Żywotnikowiec napisał(a): I pomyśleć, że jestem tak stara, że pamiętam czasy kiedy to Panna i Falco siedzieli przy jednym stole u pewnej blondyny i normalnie rozmawiali.... Ech.. kiedy to było? Tak myślę, że wtedy to jeszcze dinozaury biegały po moim Bolesławcu. Pozdrawiam Was Chopaki ciepło :) Stokrota

skorn ........................... o 15:59

skorn

Ty, złodzieju, trzymaj się ode mnie z daleka, zarówno na forum jak i poza nim. O nic mnie nie pytaj i nie komentuj moich wypowiedzi. Zrozumiałeś? Bo odnajdę wszystkich tych, którym nie oddałeś pieniędzy i wtedy zaczniesz cienko śpiewać.

think about an end

teraz też wklej sobie ten uśmieszek ...;)
211
skorn
4 grudnia 2019r. o 22:30
Piłes piwko z panną czy nie? Odpowiesz uczciwie czy tak jak zwykle?

- głosowałes na sld?
- nie
- głosowałes na szmajdzińską?
- tak

hahahhaha

Dopisane 04.12.2019r. o godz. 22:30:

~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): VICTORIA !!!!!!!
oto triumf sprawiedliwości nad chamstwem :]

Pannazdzieckiem napisał(a): Pieprzony hipokryta , zdrajca i donosiciel , całe qurwa Falco :)

VICTORIA! WYMUSZONE PRZEPROSINY!

HAHAHAHAHAHHA

<i>
4 grudnia 2019r. o 22:52
chcesz odpowiedzi?...ja to potrafię ...
nie ,nie piłem ...

a teraz ty -pisałeś o pannie jako o złodzieju?
straszyłeś go prokuratorem?

no?
4 grudnia 2019r. o 23:31
I KORNISZON ZNOWU PODKULIŁ OGON...

hahahahaha...

pieprzony hipokryta...
zapomniał o nienawiści do panienki a teraz z lubością liże mu dupeczkę ...

''na bezrybiu i rak ryba'' a ''miłość nie wybiera''

zresztą jaka to różnica czy śpi się z mirem ,rychem czy pablem...
zawsze to lepsze niż korwinowy ''szympans'' ale jak widzę zachodząca tu pewną ''ewolucję'' za rok może dwa ...:]

korniszonie ...jesteś cienias
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.