Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
7 grudnia 2019r. o 18:42
dziwne zadajesz pytania ale to akurat jest zadane w normalnym tonie więc na takie ci odpowiem chociaż gdybyś pomyślał nie zadawałbyś takich pytań ...

gdybym uważał że ma ''monopol'' jak to określasz nie pisałbym mu wprost że jest nieobiektywny ...uznając to za pewnik...
mając na coś ''monopol'' dyktuje się pewne warunki zwłaszcza jak ma się albo podatny na to grunt (często odpowiedni;) )
albo drugi warunek - mając na to przyzwolenie - w tym przypadku admina który na to pozwalał ...

moderator z prawdziwego zdarzenia pełniący w danej chwili swoje obowiązki MUSI być wolnym od jakichkolwiek uprzedzeń ...
o własnych przekonaniach zarówno politycznych jak i ideologiczny MUSI w takiej chwili zapomnieć ...

w tamtych czasach nawet Hegemon którego nad wyraz ceniłem też niekiedy ulegał pokusom ale on robił to z ''klasą''

ty byś tego nie potrafił dlatego nigdy nie zostałeś moderatorem ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
7 grudnia 2019r. o 22:38
Więc po co to cytujesz? Bo nie wiem, co chcesz przez to pokazać. I zapewne ty sam też.

Ja też mogę wrzucić skriny, gdy byłeś moderowany. Co ma z tego wynikać?

<i>
~~Brązowy Kasztanowiec niezalogowany
8 grudnia 2019r. o 0:08
Z tym przygłupem nie warto racjonalnie dyskutować. To biedny zakłamany człowieczek bez honoru. Dajcie sobie z nim spokój, olejcie go. On się zachowuje, jak śmierdzący trol. Takiemu wystarczy napisać, że jest poyebem.
14505
DP
8 grudnia 2019r. o 8:59
Rudawobrązowa Hortensjo z obojętnością mi nie po drodze;) Tobie zresztą też
dziękuję za pozdrowienia
ja Ciebie również pozdrawiam
~~Rudawobrązowa Hortensja niezalogowany
8 grudnia 2019r. o 9:23
DP napisał(a): Rudawobrązowa Hortensjo z obojętnością mi nie po drodze;) /c]

wiem ...
abyś była ''kamyczkiem '' który uruchomi ''lawinę '' :)

zdrówka :)
9176
kc
8 grudnia 2019r. o 9:42
Ziemkiewicz u Jaruzelskiej. Ciekawa rozmowa dwóch inteligentnych osób o różnych poglądach.

14505
DP
8 grudnia 2019r. o 9:59
a może sama napiszesz co myślisz zamiast podpierać się ''ciekawymi rozmowami dwóch inteligentnych osób''
potrafisz... masz własne zdanie.... czy zdanie innych to Twoje zdanie.
9176
kc
8 grudnia 2019r. o 10:06
Co myślę o czym ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza