Pozwolę sobie zadać prowokujące pytanie, a co w tym aż takiego ciekawego??
I jeszcze jedno, chciałby zapytać Cię droga lewaczko-feministko o Twój, nick:
to skrót od pełnej nazwy: KC PZPR? ;)
Ciekawe jest zachowanie tej sprzątającej kobiety, muszę poszukać na czeskich stronach czy gdzieś jest z nią wywiad, dlaczego zachowała się w taki sposób.
Wydaje ci się, że jesteś człowiekiem o szerokich horyzontach, który wie i widzi więcej od innych a mnie chcesz umieścić w takich ramkach ? To tylko świadczy o tym, że pomimo, że ci się wydaje, że jest inaczej , masz klapki na oczach i stoisz w równym rzędzie z osobami, którzy wymyślają głupoty na mój temat na tym forum.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 kwietnia 2020r. o 17:56
Jakżeż miło powitać Was Droga , KC , Virgo ... i Ciebie Kremowa Kufeo I Ciebie E :)Ja alkoholik mówię co jest grane , Tomasz z Akwinu też ćpał ,.... ja nie .... cierpię dopalaczy . Drogie Panie , czy mogę prosić o nadzieję .. dla mnie ... alkoholika ?
Dopisane 19.04.2020r. o godz. 17:56:
Ale moich śpiewających mentorów nikt mi nie zagłuszy :
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 kwietnia 2020r. o 10:53
Dziękuję Virgo ... pamiętam , jak uczyłaś mnie o chazarach ... gdyby nie Ty nie wiedział bym :)
Dobrej nocy nauczycielko :)
Dopisane 22.04.2020r. o godz. 10:53:
A nie wiem , czy puścili to w telewizorniach ? :)
... ale jednego jestem pewien totalitaryzm oparty jest na strachu ... qurwa , chyba pójdę po piwo .
... chciałem Ci powiedzieć były Promieniu , że strach o utratę Zbawienia u kosmity Jahwe to jedna z głupszych rzeczy jakie zrobiłaś.
Jeśli nie widzisz tego , że cały Twój system wiary właśnie się wali , to ... przykro mi ... ale dalej nazywam Cię Mądrą i Piękną Kobietą , tchórzliwą , bo tchórzliwą , ale Mądrą i Piękną.
I to jest mój ostatni wpis na Bolcu o Tobie. Bądż szczęśliwa po swojemu . Miejmy nadzieję , że bajanie wśród Przyjaciół ukoi Twoją duszę. :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jaskrawozielony Szczypiorek niezalogowany 22 kwietnia 2020r. o 18:53
A Facebook coraz jawniej steruje ludźmi. A oni nic na to nie mówią.
https://www.dobreprogramy.pl/Facebook-walczy-z-protestami-przeciwko-zostanwdomu.-Mark-Zuckerberg-stawia-sprawe-jasno,News,107547.html
Pannozdzieckiem, świat się wali z powodu utraty wiary w Boga. Wsiąkłeś w gnostyckie wyznanie wiary i teraz przez gnostyckie okulary nie dostrzegasz wielu rzeczy.
Ale tego na forum ci nie wytłumaczę.
Co do piwa - polecam Książęce IPA. Dobrze się pisze popijając prosto z butelki :)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 kwietnia 2020r. o 10:29
Ja w Jahwe już dawno straciłem wiarę , a świat dalej istnieje w pandemii głupoty , ale jednak . mógłbym wierzyć Immamom , a zmieniło by to coś ?
Bracia w inteligencji .. i Siostry , ja głupia Panna ... wzorem Jezusa gotowym Wam sandały wiązać ... czytajcie Stary Testament.
Proszę Was :)
Dopisane 22.04.2020r. o godz. 19:27:
Książęce IPA ? ... nie znam marki :D Do tej pory trułem się żubrem i Namysłowem :D
Dopisane 23.04.2020r. o godz. 10:29:
Mógłbym tutaj wkleić jakiegoś fajnego demota o koronaświrusie , ale są ważniejsze rzeczy z punktu widzenia upadającej ekonomicznie cywilizacji ... Pani Łopata Wam to wyjaśni :
Kiedy lata temu pisałem o chemitralach mieliście mnie za oszołoma . Dzisiaj ubrali Was w maski strasząc koronaświrusem. Jutro zabiorą Wam gotówkę , bo modnie i wygodnie płacić jest kartą ... kawałkiem plastiku , ale jak już Was wszystkich skatalogują , policzą i podzielą na WYBORCÓW tzw. DEMOKRACJI ... i skasują Wam konta w bankach , to jak kupicie żarcie dla dzieciaków ?
Głupia Panna ma jeszcze dwa piwa .... żuberka . Nie trafiłem Orwellu na to Twoje ulubione , ale trzeba przyznać , że jakieś buce z Bolca tną mi posty ... CENZURA , albo MODERACJA ... jak zwał tak zwał , Lenin wiecznie wśród żywych :D
Idę robić chorągiewkę za radą Pani Łopaty :)
#GeorgeOrwell nieaktywny 23 kwietnia 2020r. o 10:49
25.04.2020 w Bolesławcu zbiórka Al. Wojska Polskiego 52 godz 12 ma być anty amerykańska demonstracja przeciwko ich koronawirusowi .Taki widziałam plakat.I jest też w necie
„Jeśli nie dostrzegasz swojego zniewolenia, znaczy to tyle ze masz dusze niewolnika”
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.