Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

211
skorn
20 maja 2020r. o 17:51
Dlatego ma kompetencje, żeby rozliczać innych z chamstwa. Swoją normę wykonał (i nie przestaje) : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szafranowa Psianka niezalogowany
20 maja 2020r. o 18:04
:D :D :D Rzekłbym specjalista :D Ja biedny mały żuczek kulę uszy po sobie wobec takiego speca :)

Ale powiedz Skorniku , miałeś czas , żeby posłuchać Sklepowicza i Roli ? Sklepowicz rzucił całkiem ciekawym przepisem na nalewkę .... będę musiał spróbować . Oczywiście to też nie wszystko na co chciałem zwrócić uwagę.
22258
#Horus nieaktywny
20 maja 2020r. o 18:11
korniszonku ...
napisz co było w tych postach ''chamskiego'' czy też co to było tą ''mową nienawiści''

przecież ty nie masz bladego pojęcia a jarasz się tymi swoimi ''złotymi myślami'' jak ''diabeł blaszką'' :]

zresztą co stoi ci na przeszkodzie by zgłaszać moje obecne posty do moderacji?

czyżbyś się ''nawrócił'' czy tez straciłeś nadzieję na objęcie funkcji moderatora i po prostu ci się ''nie opłaca'' :]

a jak tam z chamstwem twojego koleżki który tak ostatnio cię bronił twierdząc że ''możesz się mylić i masz prawo do błędnych wniosków''

a w związku z tym zapytam ...myliłeś się ?
czy podtrzymujesz swoją dawną opinię ...

Dopisane 20.05.2020r. o godz. 18:11:

o ...co widzę ...
już nie będziesz samotny...
masz swojego ''dyskutanta'' a więc ''dyskutujcie'' :]
~~Szarobiały Judaszowiec niezalogowany
20 maja 2020r. o 18:59
Nie dociera do ciebie biedny gupku powód "WYZWISKA","niecenzuralne słowa", czy też "mowa nienawiści"? ?jesteś jakiś ułomny umysłowo?Czy trzeba coś jeszcze dodawać? Dalej się kompromituj chory horusie alias skompromitowany falco.
22258
#Horus nieaktywny
20 maja 2020r. o 19:15
masz tu przykład mojej ''niecenzuralności''

...y ...:]

Dopisane 20.05.2020r. o godz. 19:15:

ale to przechodzi
pi.si.o.ry :]

kiedyś jak zamordowano prezydenta Adamowicza pisałem wprost ...
''pisi.ory ..darliście ryje kiedy zamordowano waszego (p)osła w biurze a teraz w tym mordzie nie widzicie nic złego''

i co?

post poszedł w pisDU bo to według jakiegoś pisdzielca była ''MOWA NIENAWIŚCI''

:]

Zastosowana autokorekta

~~Zielonkawobłękitna Miechunka niezalogowany
20 maja 2020r. o 19:26
wy....pier......laj stąd chory przgupie
22258
#Horus nieaktywny
20 maja 2020r. o 19:30
:][img=1589995854_k8ehmd2.jpg]
~~Sepiowy Mieczyk niezalogowany
20 maja 2020r. o 19:36
taaa tylko potwierdzasz że jesteś ....ddeeebiiilem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.