Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

50 twarzy dewianta

~facet niezalogowany
6 marca 2015r. o 9:31
~Ojcie napisał(a): Nie pytaj mnie, bo to ja zadałem pytanie i czekam na Wasze wypowiedzi. Ja swoje intymne sprawy nie wywlekam na świat. Jedne ze każdy ma w sobie coś ,ale...

Haha ale czyjeś intymne sprawy to cie interesują :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~paula niezalogowany
6 marca 2015r. o 9:48
powiem szczerze że ja lubię ale do pewnych granic i kiedy mam na to ochotę (nie na każde skinienie męża), nie widzę w tym nic złego, jeśli obojgu sprawia to przyjemność
10630
#CNC nieaktywny
6 marca 2015r. o 10:07
Lubie , jestem dominatorem :D ale jak trzeba to i człowiek przytuli , pogłaszcze :D

Zmoderowano 06.03.2015 godz.13:22 - powód: fotka (moderator)
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 10:10
~facet napisał(a): Haha ale czyjeś intymne sprawy to cie interesują :D
. Nie pytam co kto robi w swoim łóżku , chodzi mi tylko o dziwny fenomen filmu o dewiacji. Czy aż tyle kobiet tak bardzo pożąda tego typu zabawy, ze aż trzeba kręcić o tym film? Co myślą o tym kobiety? Czy warto dać sie tak zniewolić ( zeby nie powiedzieć : poniżyć )?

Zmoderowano 06.03.2015 godz.13:22 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
10630
#CNC nieaktywny
6 marca 2015r. o 10:20
co trzecie małżeństwo sie rozpada , a niedopasowanie w łóżku to bardzo częsta przyczyna....ja lubię kobiety tylko z pazurem ale szanujące siebie !! !! kobiety szukają kochanych facetów a kochają drani :D bądź wyzwanie dla kobiety , im bardziej wierzy ze można Cie zmienic tym bardziej będziesz atrakcyjny , a jak juz sie zmienisz bańka pryska.

Zmoderowano 06.03.2015 godz.13:23 - powód: fotka (moderator)
315
#mir.ko nieaktywny
6 marca 2015r. o 10:42
chyba podobny film to nimfomanka, ale szału nie zrobił
~vrou niezalogowany
6 marca 2015r. o 10:45
" co trzecie małżeństwo sie rozpada , a niedopasowanie w łóżku to bardzo częsta przyczyna..."

Bzdura , co to znaczy "niedopasowanie w łóżku" ? Jeśli jest prawdziwa miłość między ludźmi, szacunek z wzajemnością, oddanie to takie pojęcie nie istnieje.Co to znaczy??? Więc jak , z jednym nie z drugim nie z 20 nie itd ? Jeżeli dwoje ludzi nastawione jest na potrzeby drugiej osoby i z wzajemnością , to nie ma takiej opcji jak powyżej. W życiu intymnym jest tak jak i w codziennym. Człowiek się uczy jak żyć ze sobą na w codzienności i tak samo w intymności.Te dwie sfery współgrają ze sobą .
Druga sprawa że filmy tego typu powodują że człowiek szuka i sam nie wie tak naprawdę czego. Moim zdaniem wypaczają to co może być piękne i dobre , promują kure........o do potęgi. Nastawiają człowieka na to by egoistycznie się zaspokoić różnymi sposobami i nie ważne jakimi, jak jest ci dobrze to to rób. Ludzie karmią się takimi scenami a potem przenoszą to do życia. Jarają się obrazami z filmu i marzą o takiej przygodzie oczekując od partnera/partnerki podobnych doświadczeń. Potem bańka pryska bo sie okazuje że ta druga osoba nie ma na to ochoty i co? No nie dopasowali się nieboraki. Potem następna , następny i tak całe życie.

~Kasiula niezalogowany
6 marca 2015r. o 13:01
ojciec napisał(a): Pytanie do kobiet: Czy serio rajcuje Was - kobiety - takie pętanie, biczowanie i inne dziwadła w temacie, który tematem filmu? Dewiacja która robi z kobiety przedmiot, towar zakupiony na umowę spisaną przez "pana"... tego pragniecie? Druga sprawa to : Widać że film w którym nie ma "seksu" nie ma szansy na powodzenie... co za czasy... wywlekanie spraw intymnych stało się naturalne i do tego wychwalane. Dziwny jest ten świat...

Cóż ,jedni lubią trójkąty inni pętanie, jeśli o mnie chodzi to jestem na tak ,ale tylko do pewnych granic. Robię to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę, poza tym nie uważam żeby w filmie czy książce było coś złego :) wszystko było opisane i pokazane w sposób bardzo smaczny i namiętny a nie brutalny czy krępujący widza(czytelnika). Każdy ma jakieś swoje fantazje ,ważne żeby spelniać je z kimś kto nas szanuje i z kim czujemy się bezpiecznie..... :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.