Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

50 twarzy dewianta

7878
#ojciec nieaktywny
6 marca 2015r. o 19:36
CNC... czy to znaczy że też spisałeś umowę ze swoją najbliższą osobą? Przecież jeśli masz fantazję to druga osoba może ją zaakceptować lub nie, więc po co umowy? To jest idiotyzmem w tym filmie, oraz to że z miłości zrobiono seks na umowę. To wypacza cały sens miłości. Młodzieży wypacza spojrzenie na najpiękniejszy atrybut życia. Ja w swym życiu robię to co robię i nie muszę się tym chwalić tutaj, bo nie założyłem tego tematu po to, aby ktoś opisywał swe doświadczenia. Pytam kobiet co one myślą o tym spojrzeniu filmowym na aspekt miłości i namiętności. Czy one identyfikują się z tym, czy też nie. Dyskusja zrobiła się dość ciekawa. Oby tak dalej, to ( my mężczyźni) zrozumiemy kobiety choć troszkę więcej niż do tej pory.Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~DD niezalogowany
6 marca 2015r. o 19:37
Nie jestem pruderyjna . Nie wstydzę się nagości ani eksperymentow w sexie .Ale bez perwersji. Oglądałam w swoim życiu trochę filmów w których nie brakowało sporej dawki erotyki ale według mnie były to filmy ja je nazywam "normalne". Kiedyś weszłam na Polsat pley na którym był wyświetlany nocny film erotyczny . Masakra !! Te sztuczne pozy gesty i mimika szczególnie kobiet no coś okropnego . Wolę zdecydowanie " Nagi instynkt " czy "Nimfomankę"
10630
#CNC nieaktywny
6 marca 2015r. o 19:57
ojciec- po co pchasz sie dam gdzie nie czujesz sie komfortowo ?? szukasz tu aprobaty na to ze Twoje myślenie jest właściwe ? zaczynasz pisać o miłości i tego aspektach...a to ma sie nijak do tego.Prawda jest tak ze kobieta bedzie Ci mówiła ze szuka miłośći zrozumienia i ciepła ok ale mało która Ci powie ze marzy sie jej sex publiczny kino,wc,plaża lub aby czasem było ostro czytaj "mocno i głęboko" bo uważają ze nie wypada itp Facet który ma jaja sam wyczuje na ile może sobie pozwolić a ona zaakceptowana zrobi sie bezpruderyjna :D nie każda !! !! więc moze trzeba to uprościć....kto katolik to tylko po bożemu a ateiści fantazja bez granic :D mi to gra :)
10114
#alter nieaktywny
6 marca 2015r. o 20:52
Nikt nie wspomina jak się kończy film?

Otóż główna bohaterka Anastasia ostatecznie nie zgadza się na warunki Greya. To mi się wydaje bardzo istotne.

Zwracam uwagę na soundtracka z filmu :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
315
#mir.ko nieaktywny
6 marca 2015r. o 23:07
aleś zapodał spojler, powinno się to ukryc :)
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 23:19
mir.ko napisał(a): aleś zapodał spojler, powinno się to ukryc :)

Kwiatuszku w takim razie to cały temat powinien zostać zamknięty :P :* :*
315
#mir.ko nieaktywny
6 marca 2015r. o 23:30
kwiatuszqu... nawet żoncia mi tak nie mówi po 23.00

Dopisane 06.03.2015r. o godz. 23:25:

na 44 tys głosy film ma juz srednią w polsce 5.3/10 . to chyba mowi samo za siebie

Dopisane 06.03.2015r. o godz. 23:30:

ojciec napisał(a): ... Widać że film w którym nie ma "seksu" nie ma szansy na powodzenie... co za czasy...

mozesz podac pare glosnych przykladow ? nie zauwazylem by to ciagnelo widownie do kin w dobie interenetu, od czasu Nagiego Instynktu. w Nimfomance nie powiem co murz...om sterczało na cały ekran i też średnia wymeczona to 6/10
211
skorn
6 marca 2015r. o 23:31
niewiele mniej od Elizjum, hihihihihh

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo