Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

2900
#falco nieaktywny
19 marca 2015r. o 21:20
E napisał(a):
falco napisał(a): ...czytałeś coś A.Szklarskiego?

A to ten, co pisał o tym Tomku, który później, gdy dorósł, stał się Tomaszem i Z.Nienacki nadał mu login "Pan Samochodzik" :D

tak ''literko'' :)
nie inaczej późniejsze lost Tomka to już związane są z ... (tajemnica państwowa ) ;) i występował jako ''agent Tomek'' :D
a że ''wiekowy jest'' przeszedł na ''zasłużoną emeryturę'' :D

Dopisane 19.03.2015r. o godz. 21:20:

y*

sorki ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 marca 2015r. o 21:32
Zaraz , zaraz , czyż to nie ten szatan z siódmej klasy , co skarby Templariuszy zwęszył ? :D Aż dziw bierze , że Janek z Szarikiem , nie pomogli wytropić Masonów :D

A wracając do książek ... populistycznych :) Nie sądzicie , że to wcześniejsza forma telewizorni . Wszak dzisiaj na jutubie wzięcie ma i.diotyzm , nie wiedza. Lemingom podsuwa się głupoty , żeby się ekscytowały , a łżeszelity robią swą szatańską robotę międzyczasie. Tak samo bywało również wcześniej w historii.

No dobra. Powiedz Drogi Poeto , jak będziesz bronił humanizmu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
19 marca 2015r. o 21:35
ogląda ''geslerkę '' na tvn-ie
z bolca... :D

10114
#alter nieaktywny
20 marca 2015r. o 6:35
Pannazdzieckiem napisał(a):
No dobra. Powiedz Drogi Poeto , jak będziesz bronił humanizmu ?

Co to za głupie pytanie? Humanizm jest wartością uniwersalną sam się obroni.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
20 marca 2015r. o 7:52
c=alter]...

Znów bredzisz? Kurna takiego totalnego oszołoma to w życiu nie spotkałem :) hehe

Posłuchaj bucu , zaczynasz mnie na prawdę wqurwiać. Z założenia nie szukam sobie wrogów , ale jeśli tak bardzo zależy Ci , na tym aby jakiegoś mieć , oprócz Papugi oczywiście :D , to przyślij mi swe personalia na priva , kieruję sprawę do sądu o obrazę na forum. Jeśli tego nie zrobisz , to sam skieruj bucu . Moje nazwisko znasz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
20 marca 2015r. o 8:02
ocho...kroją się kolejne 'konsekwencje prawne'' :D
Panna ...służę pomocą w formie ''materiałów dowodowych'' ;)

ot prawdziwa ''proza'' ...życia :D

10114
#alter nieaktywny
20 marca 2015r. o 8:04
falco napisał(a): ocho...kroją się kolejne 'konsekwencje prawne'' :D
Panna ...służę pomocą w formie ''materiałów dowodowych'' ;)

ot prawdziwa ''proza'' ...życia :D

Twoje cytaty też mam :) hehe

Dopisane 20.03.2015r. o godz. 08:04:

I od teraz proszę pisać na temat! :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
20 marca 2015r. o 8:10
Oczywiście , już się robi :D Czytałeś Mędrców Syjonu ? Ja tak , ciekawa pozycja . Chodzą słuchy , że fikcyjna. Ale wciąż nie mogę przeczytać wiadomości od Ciebie Bucu - satanisto . Czyżby tchórz gardło ścisnął ?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza