Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 marca 2015r. o 21:43
Virgo napisał(a):
Wspaniałej lektury :D

No to osobiście polecałbym już bardziej Sapkowskiego , niż Nienackiego , Droga Niewiasto :* Wszak królowa Calente , w życi miała losy córki , aby tylko przy władzy się utrzymać. Nie mówiąc o losach wnuczki .A Geralt , samotny sierota , walczący z dziwadłami ... jak ja z Alterowiczem :D ... nigdy nie chciał wojny , aż w końcu opowiedział się za pewną dozą Kobiecości. I Sapkowski i Bułhakow kończą swe opowieści zanikiem świadomości. Nie podoba mi się to . Świadomość od Stwórcy pochodzi i do Niej należy. Oczywiście nie umniejsza takie stanowisko talentom obu panów :)

Te , Złotousty bucu i satanisto , gdzie są Twoje personalia na moim privie ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
20 marca 2015r. o 22:01
Pannazdzieckiem napisał(a): aż w końcu opowiedział się za pewną dozą Kobiecości.

Te , Złotousty bucu i satanisto , gdzie są Twoje personalia na moim privie ?

Bredzisz, jak zwykle? Wystarczy, że ja znam twoje :D hehe

Dopisane 20.03.2015r. o godz. 22:01:

Pannazdzieckiem napisał(a):
bucu i satanisto

Ty naprawdę szukasz kłopotów? Jesteś desperat? :|

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
20 marca 2015r. o 22:05
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 marca 2015r. o 22:58
alter napisał(a):

Ty naprawdę szukasz kłopotów? Jesteś desperat? :|

Drogi cieciu i tchórzu , kłopoty to moja specjalność. Podobnie jak obsługa betoniary . Lata temu uwaliłem się w Vat ... z nie swojej winy . Wtedy jeszcze nie rozumiałem , czym to s...ysyństwo jest . A Ty miałeś policzyć ... ile płacisz żydobanksterom ze swej pensji ... i co ... policzyłeś ?

Prosta matematyka dziesiątkowa : D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
20 marca 2015r. o 23:06
Ty lubisz robić z siebie pośmiewisko?

9176
kc
21 marca 2015r. o 12:43
Dlaczego nie poprosisz emema, alter, żeby poprawił błąd w tytule tematu ?

Jeśli ludzie, którzy czytają książki nie będą szanować zasad pisowni języka polskiego, to kto będzie ?
10114
#alter nieaktywny
21 marca 2015r. o 12:48
Zrobiłem to teraz. :)

9176
kc
21 marca 2015r. o 12:54
: ) .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo