Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 17:52
Sama się zastanów jakie ty głupoty piszesz........ Już pisałam że to Chamidełka Kajtek i Falco przychodzą do tematów Altera........ Nic na temat nie piszą tylko szukają awanturek........ Do kultury Altera im daleko....... A Ty wydajesz się jakaś dziwna....... Zwracasz uwagę innym a nie potrafisz zająć konkretnego stanowiska......
:>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 czerwca 2015r. o 18:04
a moje stanowisko jest jasne :D
twoje również... :D

i tak jak ty piejesz z zachwytu nad ''kulturą '' w/w tak ja staram się być jak najdalej od takiego jej pojmowania...

ja z kulturą się urodziłem a on jej się dopiero uczy dlatego w wielu przypadkach mu wybaczam :D
a długa droga przed nim ...oj długa.... :D

Dopisane 20.06.2015r. o godz. 18:04:

zapomniałem ...lubię Ludluma :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:09
Proszę i już jest Karaluszek....... Wzór cnót...... Urodzileś się z tą kulturą...... Tylko jaką to widać....... Żenada....... :|
9176
kc
20 czerwca 2015r. o 18:11
~ napisał(a): Sama się zastanów jakie ty głupoty piszesz........ Już pisałam że to Chamidełka Kajtek i Falco przychodzą do tematów Altera........ Nic na temat nie piszą tylko szukają awanturek........ Do kultury Altera im daleko....... A Ty wydajesz się jakaś dziwna....... Zwracasz uwagę innym a nie potrafisz zająć konkretnego stanowiska......
:>

Nie mam zamiaru zajmować żadnego stanowiska. Zdziwiły mnie posty kajtka, bo od kiedy pamiętam to jego posty na forum były na poziomie inteligentnej i kulturalnej osoby, Alter już dawno stracił w moich oczach wyśmiewając się z falco i Panny, że pracują fizycznie. To tyle.

Nie che mi się tracić czasu na takie jałowe rozmowy. Pozdrawiam.
~Czytacz niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:16
kc napisał(a):

Nie mam zamiaru zajmować żadnego stanowiska. Zdziwiły mnie posty kajtka, bo od kiedy pamiętam to jego posty na forum były na poziomie inteligentnej i kulturalnej osoby, Alter już dawno stracił w moich oczach wyśmiewając się z falco i Panny, że pracują fizycznie. To tyle.

Nie che mi się tracić czasu na takie jałowe rozmowy. Pozdrawiam.

Mądre słowa, kajtek68 nadal pozostanie dla mnie forumowym dżentelmenem, o alterze szkoda pisać i klawiaturę marnować. Rozmowa rzeczywiście jest jałowa, a komentarze tyldy broniącej altera są łudząco podobne do jego komentarzy. Czyżby jakiś klon w wydaniu żeńskim?
~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:24
Chyba jednak Kc nie wiesz o czym piszesz......... Porównujesz rzeczy nie do porównania........ Tak się tym wszystkim interesowalaś........ Jesteś pewna swojego obiektywizmu.......... Te rozmowy wcale nie są jałowe....... Napastliwy KAJTEK przekroczył granicę najwyższego chamstwa........ Na co nie wolno być obojętnym.......... :>
~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:29
~Czytacz napisał(a):
Mądre słowa, kajtek68 nadal pozostanie dla mnie forumowym dżentelmenem, o alterze szkoda pisać i klawiaturę marnować. Rozmowa rzeczywiście jest jałowa, a komentarze tyldy broniącej altera są łudząco podobne do jego komentarzy. Czyżby jakiś klon w wydaniu żeńskim?

Mogłam się spodziewać takich argumentów......... Tutaj sami dżentelmeni się pojawiają....... :|
2900
#falco nieaktywny
20 czerwca 2015r. o 18:33
''karaluszek''?
jakież to ''poetyckie'' ;)
odnośnie postu kc ...mnie taki typek nie jest w stanie obrazić a kajtka?...jestem pewien że również :D
''putlerek '' ma swoją ''kserokopiarkę'' a ja swoją ''betoniarę'' ;)
niech cieszy go ta wyimaginowana ''wyższość''
:D
czy ja coś na tym tracę?
a z takimi jak ten typ nie mam najmniejszej ochoty by coś ,cokolwiek zyskać bo uczymy się od mądrzejszych od siebie a nie od... ;)
dopisz sobie według uznania :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.