Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:37
A ja myślę Karaluszek że ta wyższość nie jest wyimaginowana...... Zapomniałeś wspomnieć o Ludlumie...... :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 czerwca 2015r. o 18:39
jasne...lubię Ludluma...Roberta
zaraz poczytam gdzieś co on tam kiedyś napisał bo jeszcze ktoś zapyta... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Czytacz niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:43
~ napisał(a): Chyba jednak Kc nie wiesz o czym piszesz......... Porównujesz rzeczy nie do porównania........ Tak się tym wszystkim interesowalaś........ Jesteś pewna swojego obiektywizmu.......... Te rozmowy wcale nie są jałowe....... Napastliwy KAJTEK przekroczył granicę najwyższego chamstwa........ Na co nie wolno być obojętnym.......... :>

:D Żenujący jesteś alter, sam siebie bronisz. :D Współczuję rozdwojenia i wszystkiego innego, zejdź z drzewa. :D Też lubię Ludluma i Joyce'a.
~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 18:53
Dzientelmienie Kc miała rację w jednym.....
Kryzys męskości dotyka coraz więcej mężczyzn....... I takie chamskie indywidua próbują podgryzać Altera....... To smutne..... :|
2900
#falco nieaktywny
20 czerwca 2015r. o 18:57
(...) ''Na co nie wolno być obojętnym.......... ''

czyżby kolejne ''konsekwencje prawne'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
20 czerwca 2015r. o 19:00
Drogi Karaluszek wystarczy wskazać paluszkiem....... I stanąć po właściwej stronie....... Twoja obsesja się nasila..... :P
10114
#alter nieaktywny
20 czerwca 2015r. o 20:18
Odwalcie się wreszcie od tego tematu i ode mnie! :/

Dopisane 20.06.2015r. o godz. 20:18:

~ napisał(a): Do kultury Altera im daleko....... :>

Dzięki Mała, ale to było nie potrzebne. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10114
#alter nieaktywny
20 czerwca 2015r. o 20:23
kc napisał(a):
Komentarze Altera nie są na wyższym poziomie , tylko że one w przeciwieństwie do komentarzy kajtka, już mnie nie zaskakują.

Kc, rozczarowujesz. Twoja ocena odbiega od prawdy. Moja ocena zawsze oparta jest na zachowaniu ludzi, nie na profesji jaką wykonuje. Zdążyłaś zapomnieć, albo nie zauważyłaś kto jest i był agresywną stroną. To nawet widać i teraz.

Uprasza się o pisanie na temat. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza