falco napisał(a): i co?...czujesz się takim ''pasterzem''?
pewne wrażenie na mnie to zrobiło ale ...o euforii raczej nie ma mowy ;)
może dlatego nazywają mnie tu ''ateistą'' :D
ja jestem Ateistą , lecz podoba mi sie w jaki sposób potrafi oddać i przelać słowa...
"Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci. "
chyba masz rację :)
ale spójrz powyżej ...podałem ''Zdrady'' i już był komentarz z dziwnym podtekstem :D a nawet ktoś nie wie o jaką zdradę chodziło ;)
jakiś kompleks może wchodzi w rachubę ;)
mnie bardziej zainteresował ''podkład'' zdrady a te bywają różne przecież... :D
co do książki -nie jest jedną z tych ''ulubionych'' bo nie wiem czy potrafił bym taką wymienić...
hehehe...tobie nie jeden a kilka słowników by się przydało :D
odrębną kwestią jest podręcznik savoir vivre :D
wiesz co to jest czy kolejny odnośnik ci podać... :D
i po co te szczeniackie ''podchody''? :D zaloguj się :D
tak ...obsesyjnie nie trawię typa... :D
dziwnym ''zbiegiem okoliczności'' jest to że kiedy nie jest zalogowany jeszcze jeden ''fan'' się odzywa pisząc pod moim adresem jego ''językiem''
przecież nie kogoś innego tylko tego oszołoma odesłałem do słownika Kopalińskiego i teraz co?....właśnie to poruszył :D
najmądrzejszy z mądrych myśli że każdy jest idio.tą tylko on -geniusz
nie ja jeden pewne rzeczy zauważam i nie ja jeden bawię się przy tym...
jest za bardzo zadufany w sobie by pewne rzeczy zauważyć ale dzięki temu dostarcza nam rozrywki...
dopóki nie zmieni podejścia do otoczenia ,do ludzi z którymi pisze nic się nie zmieni a na tym mnie osobiście akurat nie zależy ...
:D
myślisz że twoja ''opinia'' jest czymś znaczącym?...otóż nie i wyjaśnię dlaczego ...
abym mógł zastanowić się czy wydana opinia lub osąd mojej osoby jest godny przemyślenia muszę znać ''opiniotwórcę'' niekoniecznie osobiście a przynajmniej po pewnej obserwacji poprzednich wpisów ...
obserwacja IP to nie moje hobby... ;) dlatego resztę przemilczę... :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.