~ napisał(a): policjant nie ustala wartości grzywny tylko w obecności podejrzanego dzwoni do prokuratora i mówi że delikwent przyznaje się do winy i ten mu nadaje karę grzywny a nie policjant tłumnie! Babka dala kasę bo myślała ze ja policja uregulowania w sądzie, bo policja rzekomo pomaga ludziom a nie oszukuje ! Policjant stara waga się przelicza skoro prokuratura stawia mu zarzuty to musi mieć dowody i tyle na temat !
~asce napisał(a): Myślę, że facet był do tego zdolny. A jak zrobił to nie perwszy raz, tylko teraz mu nie wyszło, to co?Człowieku zastanów się - jaka to kasa , myślę że była to zemsta kobiety ,której coś nie poszło tak jak sobie zaplanowała.
~ napisał(a):~asce napisał(a): Myślę, że facet był do tego zdolny. A jak zrobił to nie perwszy raz, tylko teraz mu nie wyszło, to co?Człowieku zastanów się - jaka to kasa , myślę że była to zemsta kobiety ,której coś nie poszło tak jak sobie zaplanowała.
~ napisał(a): Nic więcej chyba się nie dowiemy. Szkoda, bo oddźwięk społeczny wywalonego z roboty policjanta za łapówę były wielki.