Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):
A wracając do tematu ; śmierć jest tylko zmianą w egzystencji. Dusza jest nieśmiertelna i do Stwórcy należy. Nowoczesne teorie naukowe o tym mówią , więc nie ma się czego bać :)
Pannazdzieckiem napisał(a): Pisze się POpaprańców Towarzyszu Wiesławie ;) Ale to tylko drobny fragment z "bandy czworga" finansowanej z naszych podatków.
A wracając do tematu ; śmierć jest tylko zmianą w egzystencji. Dusza jest nieśmiertelna i do Stwórcy należy. Nowoczesne teorie naukowe o tym mówią , więc nie ma się czego bać :)
Pannazdzieckiem napisał(a): Pisze się POpaprańców Towarzyszu Wiesławie ;) Ale to tylko drobny fragment z "bandy czworga" finansowanej z naszych podatków.jeżeli ciało jest własnością państwa,a dusza do stwórcy należy,to czyj ja jestem??
~xyz napisał(a): ... w tym szpitalu zmarła również moja najukochańsza Mamusia ...
Zastosowana autokorekta