~korin47 napisał(a): Bolesławiecki SOR to kompletne bagno ,w styczniu udałem się o godz 5.30 z atakiem kamicy nerkowej , zaspany jegomosc skierował mnie równiez na 1-wsze pietro . Po kilka krotny stukaniu o drzwi wyszła zaspana jakas kobieta ,wysłuchała mnie stwierdziła ze niejest wstanie mi pomóc zebym się udałdo lekarza rpdzinnego .Tak pomaga ludziom chorym SOR
~ napisał(a):~korin47 napisał(a): Bolesławiecki SOR to kompletne bagno ,
boleslawiecki szpital to jedna wielka masakra!!!!!!!!Amen
Bardzo krytyczne opinie o szpitalu w B-cu...Przydałoby się porozmawiać .np. Redaktor Bolec.info z dyrektorem szpitala.Skąd i dlaczego zapracowali pracownicy szpitala na taką opinie u mieszkańców ?
Jak przykro jest pracować w jednostce , o której tak mówią ludzie. ;( Nie wstyd Wam , załogo ? W jaki sposób będziecie się starać by zasłużyć na pochwałę Waszej pracy ?
Virgo napisał(a):~ napisał(a):~korin47 napisał(a): Bolesławiecki SOR to kompletne bagno ,
boleslawiecki szpital to jedna wielka masakra!!!!!!!!Amen
Bardzo krytyczne opinie o szpitalu w B-cu...Przydałoby się porozmawiać .np. Redaktor Bolec.info z dyrektorem szpitala.Skąd i dlaczego zapracowali pracownicy szpitala na taką opinie u mieszkańców ?
Jak przykro jest pracować w jednostce , o której tak mówią ludzie. ;( Nie wstyd Wam , załogo ? W jaki sposób będziecie się starać by zasłużyć na pochwałę Waszej pracy ?
SOR to kompletna porazka ! a szpilal to jedno wielkie nieporozumienie ,brak dobrych lekarzy wolgarni pracownicy ,pacjet jest zlem koniecznym w boleslawieckim szpitalu , dlatego tez ludzie uciekaja do osciennych miast . Wstyd ? nie Skandal!
~klucz-nick napisał(a): proponuje zebrać siły i zrobić z tym porządek?ale nikt z was dupy nie ruszy jesteście odważni przed monitorem tchórze nikt za was tego nie zrobi ,a ludzie dalej będą umierać,kto następny??