Pannazdzieckiem napisał(a):
Braun jest zagadką. Nie wiadomo jakie ma powiązania i intencje. Z całą pewnością wywodzi się z Narodu Wybranego , i ten fakt w/g mojej opinii dyskfalifikuje Go na starcie , bez względu na to , co mówi , podobnie , jak Korwina. Trzeba zdawać sobie sprawę z tego , że wyznawcy Talmudu mogą kłamać w dowolnych ilościach i nie popełniają grzechu , ponieważ Ich bóg JHWH jest pod tym względem cholernie miłosierny.
Cechą wspólną wszystkich trzech panów jest fakt milczenia o istocie zła na tej planecie , czyli pieniądzu fiducjarnym i systemie banków prywatnych , jako dystrybutorów długu całych społeczeństw , zwanych centralnymi. Żaden nawet słowem nie pisnął , chyba , że o czymś nie wiem. Ostatnim z Mężów Stanu , jaki próbował z systemem walczyć był właśnie Kennedy i dlatego Go odstrzelili . Chwała bohaterom.
Tak więc jak słyszę , że Braun jest antysystemowcem , to płakać i śmiać mi się chce jednocześnie Drogi Kolego :)
Tylko Kukiz.
Panienko, piłaś to publicznie nie bredź :D
Jak często Kukiz wspomina o pieniądzu fiducjarnym? On o bankowości i wielu innych istotnych sprawach nie ma bladego pojęcia. Jeszcze nie tak dawno wielbił PO taki z niego znawca!
- Przodkowie JKM wywodzą się ze Szkocji i nie nazywali się Goldberg
- Braun jest potomkiem Niemców spolszczonych ponad 2 wieki temu!
- Wszyscy dorośli Braunowie za Stalina siedzieli we więzieniu - kto wtedy więził Polaków Panienko?
Gdybyś posłuchał Brauna, nie kompromitowałbyś się takim bredzeniem - bardzo ostro i jednoznacznie występuje przeciw banksterom (tak jak Korwin), tylko nie używa tego terminu.
Jest jedynym prawdziwym antyststemowcem - czy nie on jest najbardziej atakowany ze wszystkich?Nie on jest wrogiem publicznym nr jeden dla całego Systemu?
Piłaś, nie pleć (publicznie) ;)