Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

211
skorn
30 kwietnia 2015r. o 23:50
Braun jest zbyt bezkompromisowy na prezydenta.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 kwietnia 2015r. o 23:53
Zechcesz więc Kolego rzucik kilka linek potwierdzających Twe słowa . Nie twierdzę, że wiem już wszystko :) Nota bene : Panienka jest dzisiaj trzeźwa jak świnia , przez cały dzień o suchym pysku , bez jednego piwa. Rozumiecie udrękę , mam nadzieję :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 23:57
Pannazdzieckiem napisał(a): Słuszna uwaga Stefan . Albowiem Zmieniacze Pieniądza , Właściciele Mamony , kupią absolutnie wszystkich .

Piłaś? Nie bredź! :D

Skoro mogą kupić wszystkich, to Kukiza pierwszego!
A czy mogą kupić Brauna albo Wojciecha Sumlińskiego, na którego się powołuje?
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 0:09
Pannazdzieckiem napisał(a): Zechcesz więc Kolego rzucik kilka linek potwierdzających Twe słowa .

Każde nagranie ze spotkania z Braunem, każdy wywiad...
Choćby pierwszy wywiad tv z kandydatem Braunem
4335
1 maja 2015r. o 0:09
Nie wkurzaj mnie Stoczwórka . Przeczytaj sobie mój post z 23 marca

Pannazdzieckiem napisał(a): No nie wiem , jak tam Skornik , ale ja jeszcze parę dni temu miałem kandydata , ale przeczytałem to :

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/grzegorz-braun-polski-kandydat-na-prezydenta-2015-03

I krótki cytat :

"Głoszenie idei wolnościowych, postulatów obniżenia podatków, własności itd. nie ma żadnego znaczenia i jest niemożliwe do realizacji tak długo, jak Naród Polski nie ma prawnej możliwości emisji własnej waluty. Konstytucja Kwaśniewskiego vel Stolzmana z 1997 r. oddała emisję złotówki w ręce żydowskiej lichwy. Art. 220 konstytucji zabrania finansowania deficytu budżetowego przez „zaciąganie zobowiązania w centralnym banku państwa”. Innymi słowy Narodowi Polskiemu odebrano możliwość emisji pieniądza i oddano ją w ręce żydowskie. W istocie jest to główna przyczyna ucisku fiskalnego i jak długo Polska będzie miała związane prawem ręce w emisji złotówki, tak długo nie ma możliwości obniżenia czy likwidacji ucisku fiskalnego. Dlatego wszelkie postulaty Korwina czy Brauna odnoście obniżenia podatków i likwidacji biurokracji nie mają żadnego znaczenia. Działając w myśl zasady Mayera Amschela Rothschilda „Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa” temat ten jest przemilczany przez wszystkich kandydatów w wyborach i przez wszystkie partie polityczne. "

Nie ma kandydatów. To wszystko , to tylko pic na wodę i fotomontaż . Niestety ...

Widzisz jakieś zastrzeżenia logiczne do cytowanych słów Stoczwórka ?

No to teraz rzuć kilka linek ;)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 1:29
Pannazdzieckiem napisał(a): Widzisz jakieś zastrzeżenia logiczne do cytowanych słów Stoczwórka ?

Internet to bezdenne źródło prawdy, półprawdy, fałszywek, kłamstw i ich mieszanek.
Odnoszenie się do wszelkiego rodzaju propagandowych fałszywek jest stratą czasu.
Kłopot z fałszerstwami służb polega na umiejętnym mieszaniu prawdy, niedomówień,
i łgarstw ewidentnych. Aby np. zamącić sprawę wpływów wyznania kupieckiego w Polsce, służby wystrugują z banana dyżurnych "antysemitów" typu Leszek Bubel, którzy publikują listy semickie na których umieszczają zarówno twardych Żydów jak i twardych Polaków. Po to by zamieszać ludziom w głowach, skompromitować poruszających istotne aspekty i ukryć prawdziwie ważne figury..
Odnoszenie się do wszelkiego rodzaju propagandowych fałszywek jest stratą czasu.
Niemal nie da się stwierdzić co tam jest prawdziwe, co pół a co ewidentnym łgarstwem.
Ale bez wątpienia włożono sporo profesjonalnego wysiłku w wyprodukowanie tego materiału zwanego w języku służb "kompromatami".

Co do logiczności zacytowanych słów (nie wiem kto i czy w ogóle naprawdę je wypowiedział!), to są bez wątpienia spójne. Poza tym wszyscy w miarę rozgarnięci ludzie wiedzą, że Polska de facto utraciła swoją suwerenność!
Trzeba jednak w tym kontekście zwrócić uwagę na cele kandydata Brauna:
- wystąpienie z Eurokołchozu
- konieczność zmiany Konstytucji
- niedopuszczenie/obalenie "kondominium niemiecko-rosyjskiego pod żydowskim zarządem powierniczym
- nieustanne zwracanie uwagi na kosmiczne zadłużanie Polski wymuszane przez masońską UE
- ciągłe powracanie do niebezpieczeństwa sprowadzanego przez masonerię na Polskę przez całe wieki - co najmniej od Konstytucji III maja...

Powyższe wystarczy do pełnego uzyskania wolności przez Polskę..
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 1:38

4335
1 maja 2015r. o 6:35
~ napisał(a): ...
Co do logiczności zacytowanych słów (nie wiem kto i czy w ogóle naprawdę je wypowiedział!), to są bez wątpienia spójne. Poza tym wszyscy w miarę rozgarnięci ludzie wiedzą, że Polska de facto utraciła swoją suwerenność!
Trzeba jednak w tym kontekście zwrócić uwagę na cele kandydata Brauna:
- wystąpienie z Eurokołchozu
- konieczność zmiany Konstytucji
- niedopuszczenie/obalenie "kondominium niemiecko-rosyjskiego pod żydowskim zarządem powierniczym
- nieustanne zwracanie uwagi na kosmiczne zadłużanie Polski wymuszane przez masońską UE
- ciągłe powracanie do niebezpieczeństwa sprowadzanego przez masonerię na Polskę przez całe wieki - co najmniej od Konstytucji III maja...

O ! I to jest argumentacja ! Miło jest mieć do czynienia z Mądrymi Ludźmi , Kolego Sto Cztery :)
Miałbym tylko prośbę , czy Kolega mógłby sprecyzować o jakich zmianach w konstytucji mówi pan Braun ? Musiał bym przelecieć cały materiał, a nie specjalnie mam na to czas. Poza tym
na pięć postulatów , dwa sugerują , masońskie korzenie niepowodzeń Polski :| No przecież " schładzanie gospodarki " zapoczątkowane przez Bucholtza , na zlecenie Sachsa i Soroza , dwadzieścia pięć lat temu , zwane przez Kieżuna " wrogim przejęciem " to zwyczajna kradzież majątku Narodu pod hasłami zbawiennej prywatyzacji. No przecież dzisiaj płacimy po sto eurasów ofiarom " polskich obozów koncentracyjnych " :|

To masoni , czy żydzi są beneficjentami zadość uczynienia z pogrążonego w długach narodowego budżetu ? Może niektórzy są i tym , i tym :D

Ale wystąpienie z eurokołchozu , to już ... panu Braunowi należą się wielkie brawa. Każdy krok w dobrym kierunku zasługuje na szacunek :)

I jeszcze jedno , odnośnie bredzenia Panny ; Czy Kolega sądzi , że :

" Patrick S.J. Carmack, BBA, JD, praktykował prawo korporacyjne i sprawował funkcję sędziego sądu administracyjnego w Komisji Korporacyjnej stanu Oklahoma, był również członkiem adwokatury Sądu Najwyższego USA. "

... również siedzi na garnuszku WSI i dlatego napisał "pełną półprawd " książkę Money Masters , w której to opisuje dzieje " The Money Changers " ? Być może niektórzy są masonami , ale zdecydowana większość , to żydowski klan.
Prawdy i półprawdy , oraz manipulacja informacją, to żadna nowość dla Panny ,ale aby poznać prawdę obiektywną trzeba iść śladami pieniądza .
Polecam Koledze krótkie streszczenie Money Masters :

http://alexjones.pl/pl/aj/aj-nwo/aj-informacje/item/53987-banki-centralne-i-prywatna-kontrola-pieniadza

Albo film :

Miłego dnia :)

REKLAMA BAU zaprasza