Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Iza niezalogowany
1 maja 2015r. o 7:03
~ napisał(a):

...Trzeba jednak w tym kontekście zwrócić uwagę na cele kandydata Brauna: ...

http://wpolityce.pl/polityka/240906-braun-o-polsce-to-kondominium-niemiecko-rosyjskie-pod-zydowskim-zarzadem-powierniczym-taka-jest-rzeczywistosc-wideo
W tym kontekście - ciekawy wywiad Brauna.

Miłego :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~klucz-nick niezalogowany
1 maja 2015r. o 9:31
~klucz-nick napisał(a): podaję cytat nie pamiętam kogo :P gdyby wybory mogły coś zmienić to były by zakazane :P głosuję na Pawła Kukiza :P
13021
eto
1 maja 2015r. o 11:12
Pozwolę sobie, zacytować samego siebie.:-)

eto napisał(a):
~ napisał(a): Miej trochę szacunku dla siebie oraz innych, i nie wklejaj newsweeków tvnów i innego ścierwa.

Chodzi o to, że media robią zadymę i chcą wykreować Kukiza na 2 miejsce, a w II turze obrzucą go błotem i zarzucą mu brak wykształcenia, i takim sposobem wygra Komorowski.

Bo jeżeli do drugiej tury przejdzie Ogórek, Duda, Braun czy Palikot, to Komorowski przegra wybory. :) Dopisane 30.04.2015r. o godz. 22:51:[img=1430426624_xwz2icc.jpg]

Zwróćcie uwagę, jak media pokazują Kukiza, nieogolony, bez krawata, zmęczony na twarzy.

To jest celowe, pokazują go takiego po to, żeby wyborcy wyciągnęli wnioski sami.
"Jak cię widzą, tak cię piszą"
Zawsze tak robią, jak chcą kogoś "odstrzelić". Ostatnio w wyborach do Parlamentu Europejskiego pokazywali Adamka z poobijaną twarzą.

Taka jest dzisiaj Polska, dlatego powinniśmy to jak najszybciej wszystko zmienić.
4469
#Patrzalski nieaktywny
1 maja 2015r. o 11:48
Według Twojej teorii powinna wygrać pani profesor Ogórek .Jest mądra ,śliczna ,nie chleje na umór :) Sam myślałem i myślę czy nie była by najlepszym prezydentem ? Ale ja chyba wolę Kukiza :) Jest brzydki ,pije ,nie goli się ... to tak jak ja ;) Żart to był oczywiście . Nie ma kandydata który byłby godzien mojego głosu . Ale.... jeśli w drugiej turze spotka się Kukiz z Komorowskim albo tym co chce oddać Polskę pod władzę Chrystusa Króla to oczywiście oddam głos na Pawła .
~biznesplan niezalogowany
1 maja 2015r. o 14:21
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 14:49
~klucz-nick napisał(a):
~klucz-nick napisał(a): podaję cytat nie pamiętam kogo :P gdyby wybory mogły coś zmienić to były by zakazane :P głosuję na Pawła Kukiza :P

cała ta reszta to układ - jedynie KUKIZ ma prawo bytu, wali mnie jakie ma wykształcenie.
~koral niezalogowany
1 maja 2015r. o 16:07
~ napisał(a): cała ta reszta to układ - jedynie KUKIZ ma prawo bytu, wali mnie jakie ma wykształcenie.

Ciebie być może to nie interesuje, ale czy będziesz w większości?
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 18:41
Oczywiste że prostaki głosują na prostaków. :P
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza