Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
2 maja 2015r. o 21:14
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~nom niezalogowany
2 maja 2015r. o 21:54
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
2 maja 2015r. o 23:09
~Iza napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a): 5zl? Skad takie założenie?

Dostanie się wynagrodzenie tylko za efektywną pracę, a jak to wygląda ?– zapytaj tych, co są na umowach cywilno-prawnych. Praca to towar i ma swoją cenę – rynkową.

A tak z ciekawości zapytam, na ile jesteście zaradni i silni finansowo, aby za wszystko płacić wg. stawek rynkowych?, np. za leczenie, za szkoły.

:)

Jest rzeczą zdumiewającą, że ludzie wierzą, że w tej chwili, że można utrzymać bandę darmozjadów w Narodowym Funduszu Zdrowia, Ministerstwie Zdrowia itp. i na to nas stać, ale żeby utrzymać samych lekarzy i pielęgniarki nas nie stać.

Dopisane 02.05.2015r. o godz. 23:07:

~Goździk napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a): Kukiz prosty czlowoek dla prostych ludzi. Lubię go ale wolę Korwina i jego 40 lat niezmiennych poglądów. Panna a Korwin wiele razy mowil ze chce konkurencyjnych walut i bankow wic nie wiem na co Ci nie odpowiedział...

Ludzie nie wygłupiajmy się, jaki Korwin Mikke na prezydenta?
Ten człowiek nic sobą nie reprezentuje, on tylko wszystko i wszystkich krytykuje. Chyba nie zamierzacie się cofać w rozwoju?
Korwin nie ma pomysłu na nic, to co wygłasza to stek bzdur, nie ma pomysłu na nasze państwo i nie zna się na zasadzie funkcjonowania tegoż państwa.
Podobnie Kukiz, Braun i Kowalski.
Ze skrajnie prawicowych kandydatów to Wilk jest normalny, ale jest młody i nikt na niego nie stawia.
Jestem przeciwnikiem Komorowskiego i Dudy, ale nigdy nie zagłosuję na Kukiza, Brauna, Kowalskiego i chorego Janusz Korwina Mikke. ;)

Zaraz włączę życiorys Korwina i sprawdzę, czy coś w swoim życiu zrobił, czy tylko brał kasę z budżetu tj, z naszego państwa?
I jeszcze przez 50 lat tylko to państwo krytykuje.
Dla mnie to gość chory psychicznie.

Kiedy bral kase ? Moze kiedy chcial lustracje przeprowadzic ale wasi idole mu nie dali tego zrobic. Ja tez krytykuje i bede krytykowal ten socjalistyczny twór.

Dopisane 02.05.2015r. o godz. 23:09:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a): Kukiz prosty czlowoek dla prostych ludzi. Lubię go ale wolę Korwina i jego 40 lat niezmiennych poglądów. Panna a Korwin wiele razy mowil ze chce konkurencyjnych walut i bankow wic nie wiem na co Ci nie odpowiedział...

Zapytałem Go , czy nadal uważa , że właścicielem pieniądza powinien być prywaciarz , bo głupi urzędnik wyda go na radary ?
Chciał ze mnie zrobić k. retyna , ten Twój autorytet . To jest mniej więcej tak samo , jak z Paligłupem , panowie kanalizują społeczny stres , nic więcej :)
Czujesz się zestresowany Preczzkomuną ? To dawaj na piwo i bilarda , do Czarnego Kota :)

Tylko Kukiz i basta !
tak powinien i to nie jeden a kilka konkurencji... Konkurencja jest zdrowa. Odsyłam do Rothbarda i Misesa. Pozdrawiam.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 maja 2015r. o 3:36
Preczzkomuna napisał(a): ... tak powinien i to nie jeden a kilka konkurencji... Konkurencja jest zdrowa. Odsyłam do Rothbarda i Misesa. Pozdrawiam.

A ja nie pozdrawiam , Drogi Antykomunisto :) . Teorie ekonomiczne , spiskowe i całą resztę tej żydowskiej , humanistycznej wiary , mam w dupie :)

A kiedyś odsyłałeś do Friedmana , z żydowskiej łaski noblisty , podobnie jak Twój guru :) Konkurencja nie jest zdrowa . Oszukuje Cię , ten Twój guru. Zdrowa jest współpraca.

Socjalistyczna , że się tak wyrażę :) Antykomunisto :) Zdeklarowany wyznawca teorii spiskowych i komuch w jednym , Ci to mówi :)

Pomyśl ... czy chciałbyś komuś coś zabrać w imię konkurencji ?. I przed kim chciałbyś konkurować ?

Ozjasz Goldberg jest starszy ode mnie , ma merola - busa ( jak słusznie zauważył Skornik :) ) przed cwaniakiem Szogunem i głupoty gada.

Zwróć uwagę na fakt , Drogi Antykomunisto :) Że system wybrał CieciA na prezia i dał mu merola przed tuskobusem :)

Tylko Kukiz i basta !

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Głos na Korwina niezalogowany
3 maja 2015r. o 6:05
A propos Kukiza pozwolę sobie zacytować Wikipedię :
W wyborach prezydenckich w 2005 znalazł się w honorowym komitecie poparcia Donalda Tuska[14]. W latach 2006–2007 wspierał kampanię samorządową Hanny Gronkiewicz-Waltz i parlamentarną Platformy Obywatelskiej[15]. W wyborach prezydenckich w 2010 opowiedział się za kandydaturą Marka Jurka[16].
Myślę również, że chłop sam nic nie zdziała i "zjedzą go na śniadanie" przy najbliższej okazji. Chyba, że jest podstawiony. ;)
~Iza niezalogowany
3 maja 2015r. o 6:06
Preczzkomuna napisał(a):
Jest rzeczą zdumiewającą, że ludzie wierzą, że w tej chwili, że można utrzymać bandę darmozjadów w Narodowym Funduszu Zdrowia, Ministerstwie Zdrowia itp. i na to nas stać, ale żeby utrzymać samych lekarzy i pielęgniarki nas nie stać.

Samych lekarzy i pielęgniarki?
Oj, czasy, gdy lekarz konikiem przyjeżdżał do pacjenta, popatrzył w oczy, osłuchał, puścił krew i wypisał receptę na mikstury, raczej minęły - na to byłoby Cię może stać, ale na samodzielne opłacenie specjalistycznej diagnostyki, skomplikowanych operacji i pobytu w szpitalu ze skalkulowanymi wszystkimi kosztami leczenia i szpitala- nie sądzę.

Jest rzeczą zdumiewającą, że ludzie wierzą, iż samodzielnie są w stanie zapłacić za usługi medyczne cenę rynkową bez solidarnej zrzutki w formie ubezpieczeń publicznych, bądź prywatnych.

:)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
3 maja 2015r. o 8:50
Pannazdzieckiem napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a): ... tak powinien i to nie jeden a kilka konkurencji... Konkurencja jest zdrowa. Odsyłam do Rothbarda i Misesa. Pozdrawiam.

Pomyśl ... czy chciałbyś komuś coś zabrać w imię konkurencji ?. I przed kim chciałbyś konkurować ?

Ozjasz Goldberg jest starszy ode mnie , ma merola - busa ( jak słusznie zauważył Skornik :) ) przed cwaniakiem Szogunem i głupoty gada.

Zwróć uwagę na fakt , Drogi Antykomunisto :) Że system wybrał CieciA na prezia i dał mu merola przed tuskobusem :)

Tylko Kukiz i basta !
Ty bys chcial zabierac jednym i dawac drugim jak towarzysz Janosik. I jak kazdego socjaliste interesuje Cie czyjś portfel.

~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 8:51
Sensownymi kandydatami, których można jedynie brać pod uwagę są Janusz Korwin Mikke, Kowalski, Kukiz. To są ludzie z jasno określonymi poglądami i nie bije od nich po prostu fałsz.
A pozostali... Jarubas? Duda? Bronek? Ogórek? Palikot? łączy ich już tylko jedno - OBŁUDA.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza