Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Goździk niezalogowany
2 maja 2015r. o 13:58
Preczzkomuna napisał(a): Kukiz prosty czlowoek dla prostych ludzi. Lubię go ale wolę Korwina i jego 40 lat niezmiennych poglądów. Panna a Korwin wiele razy mowil ze chce konkurencyjnych walut i bankow wic nie wiem na co Ci nie odpowiedział...

Ludzie nie wygłupiajmy się, jaki Korwin Mikke na prezydenta?
Ten człowiek nic sobą nie reprezentuje, on tylko wszystko i wszystkich krytykuje. Chyba nie zamierzacie się cofać w rozwoju?
Korwin nie ma pomysłu na nic, to co wygłasza to stek bzdur, nie ma pomysłu na nasze państwo i nie zna się na zasadzie funkcjonowania tegoż państwa.
Podobnie Kukiz, Braun i Kowalski.
Ze skrajnie prawicowych kandydatów to Wilk jest normalny, ale jest młody i nikt na niego nie stawia.
Jestem przeciwnikiem Komorowskiego i Dudy, ale nigdy nie zagłosuję na Kukiza, Brauna, Kowalskiego i chorego Janusz Korwina Mikke. ;)

Zaraz włączę życiorys Korwina i sprawdzę, czy coś w swoim życiu zrobił, czy tylko brał kasę z budżetu tj, z naszego państwa?
I jeszcze przez 50 lat tylko to państwo krytykuje.
Dla mnie to gość chory psychicznie.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~klucz-nick niezalogowany
2 maja 2015r. o 14:56
tu nie jest ważne kto jest mądry ,a kto głupi tu chodzi o to żeby odsunąć od władzy beton ,i żeby zaczeło się coś dziać,a Paweł chce jedno mandatowe okregi wyborcze ,a jak to zrealizuje to już zacznie się coś dziać,a jak zostanie beton to ustawy będą podpisywane nadal na nie korzyśc polaków i Polski,to nie jest agitacja to zdrowy rozsądek,głosuję na polskiego kandydata Pawła Kukiza.
211
skorn
2 maja 2015r. o 16:15
http://parezja.pl/zdenerwowany-komorowski-krzyczal-tlumu-nie-ma-zgody-na-brak-zgody/

:)

Dopisane 02.05.2015r. o godz. 16:15:

http://tomaszlis.natemat.pl/141289,uwaga-sluchajmy

Trochę racji ma, przynajmniej w tym, że niezadowolenie społeczne i opór przeciw "bandzie czworga" są coraz większe.

<i>
~Goździk niezalogowany
2 maja 2015r. o 18:55
skorn napisał(a): http://parezja.pl/zdenerwowany-komorowski-krzyczal-tlumu-nie-ma-zgody-na-brak-zgody/

:) Dopisane 02.05.2015r. o godz. 16:15:http://tomaszlis.natemat.pl/141289,uwaga-sluchajmy

Trochę racji ma, przynajmniej w tym, że niezadowolenie społeczne i opór przeciw "bandzie czworga" są coraz większe.

Jeszcze niedawno krzyczeli tak czołowi dzisiejsi politycy na komunistów, teraz to się odwraca przeciwko nim samym.
Komorowski chce spychać opozycję na margines a w innych krajach nasze PO popiera opozycję :D :D
Co opozycja na margines, co to za demokracja?

Do wymiany obecny układ, do zmiany, nie chcemy was.
13547
#Skaut nieaktywny
2 maja 2015r. o 19:11
Preczzkomuna napisał(a): Kukiz prosty czlowoek dla prostych ludzi. Lubię go ale wolę Korwina i jego 40 lat niezmiennych poglądów. Panna a Korwin wiele razy mowil ze chce konkurencyjnych walut i bankow wic nie wiem na co Ci nie odpowiedział...

A ja nie chcę "prostego" prezydenta tylko dla "prostych" ludzi ani takiego który przez 40 lat nie zmienia kiepskich poglądów. Chcę na funkcji prezydenta człowieka mądrego. I wiem już kto to taki.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
~Goździk niezalogowany
2 maja 2015r. o 19:23
Młodzi Polacy chcą pracy i godziwej płacy, czego obecny układ nie zapewnia. I nie zamierzają nic z tym robić, olimpiady to za mało.

~Goździk niezalogowany
2 maja 2015r. o 19:32
Metoda obecnej władzy to przede wszystkim ZASTRASZANIE OPOZYCJI !! !! !!

~Iza niezalogowany
2 maja 2015r. o 20:34
Preczzkomuna napisał(a): 5zl? Skad takie założenie?

Dostanie się wynagrodzenie tylko za efektywną pracę, a jak to wygląda ?– zapytaj tych, co są na umowach cywilno-prawnych. Praca to towar i ma swoją cenę – rynkową.

A tak z ciekawości zapytam, na ile jesteście zaradni i silni finansowo, aby za wszystko płacić wg. stawek rynkowych?, np. za leczenie, za szkoły.

:)
REKLAMA BAU zaprasza