Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

8375
#GosiaG nieaktywny
2 maja 2015r. o 9:20
~zocha napisał(a): kobiety i emeryci powinni mieć zakaz z urzędu chodzenia na wybory oni juz w swoim zyciu pokazali jak głosują i teraz jest dno jakie jest w polskiej polityce i życiu , kobiety zas mają w duszy polityke i walą bez sensu krzyżyki

Prawda ^^
Ja głosuję na Korwina :P

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~pytania i odpowiedzi !!! niezalogowany
2 maja 2015r. o 9:55

~Fakty nie kłamią : 2 kwietnia w Instytucie Żydowskim w Warszawie podjęto następującą uchwałę, której przytaczam wybrane fragmenty (cały tekst na stronie Instytutu) bez komentarza:
„Zgromadzeni zdecydowanie popierają pana Andrzeja Dudę jako kandydata na Prezydenta RP […] dr Andrzej Duda reprezentuje wartości, które są bliskie całej społeczności żydowskiej w Polsce. Mamy nadzieję, że jako Prezydent będzie realizował politykę, mającą na celu zapewnienie Żydom mieszkającym w Polsce, odpowiednich warunków funkcjonowania i rozwoju we wszystkich dziedzinach życia politycznego, społecznego, gospodarczego oraz wspierania kultury i wielowiekowej tradycji żydowskiej. […] Jest to najlepszy kandydat na Prezydenta dla Polaków i dlatego apelujemy o głosowanie na Andrzeja Dudę w najbliższych wyborach. Ze swej strony podejmiemy wszelkie możliwe działania, by wynik wyborów był zgodny z naszymi oczekiwaniami” NASI BRACIA Z ISRAELA , BĘDĄ WAM POLACZKI ZA TO WDZIECZNI !!!
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
2 maja 2015r. o 9:58
Kukiz prosty czlowoek dla prostych ludzi. Lubię go ale wolę Korwina i jego 40 lat niezmiennych poglądów. Panna a Korwin wiele razy mowil ze chce konkurencyjnych walut i bankow wic nie wiem na co Ci nie odpowiedział...
~klucz-nick niezalogowany
2 maja 2015r. o 11:17
GosiaG napisał(a):
~zocha napisał(a): kobiety i emeryci powinni mieć zakaz z urzędu chodzenia na wybory oni juz w swoim zyciu pokazali jak głosują i teraz jest dno jakie jest w polskiej polityce i życiu , kobiety zas mają w duszy polityke i walą bez sensu krzyżyki

Prawda ^^
Ja głosuję na Korwina :P
nie żebym od razu warczał na Korw.ale nim podejmiesz decyzję wyborczą zastanów się czy chciała byś po wyborach zarabiać 5 zł brutto?tu znajdziesz wiarygodne materiały dotyczące poszczególnych kandydatów http://wolna-polska.pl :) http://alexjones.pl :)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
2 maja 2015r. o 11:52
5zl? Skad takie założenie?
~klucz-nick niezalogowany
2 maja 2015r. o 12:21
Preczzkomuna napisał(a): 5zl? Skad takie założenie?
to nie jest założenie,to są obietnice przedwyborcze ,podałem linki gdzie można zapoznać sie z kandydatami na prezydenta :P szykują się zamieszki w trakcie wyborów obce wojska mają byc obecne,bo szogun nie wygra,a będą chcieli wygrać,jedynym kandydatem na prezydenta polski jest Paweł Kukiz,głosuję na polaka,w Polsce muszą rządzić polacy :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 maja 2015r. o 13:37
Preczzkomuna napisał(a): Kukiz prosty czlowoek dla prostych ludzi. Lubię go ale wolę Korwina i jego 40 lat niezmiennych poglądów. Panna a Korwin wiele razy mowil ze chce konkurencyjnych walut i bankow wic nie wiem na co Ci nie odpowiedział...

Zapytałem Go , czy nadal uważa , że właścicielem pieniądza powinien być prywaciarz , bo głupi urzędnik wyda go na radary ?
Chciał ze mnie zrobić k. retyna , ten Twój autorytet . To jest mniej więcej tak samo , jak z Paligłupem , panowie kanalizują społeczny stres , nic więcej :)
Czujesz się zestresowany Preczzkomuną ? To dawaj na piwo i bilarda , do Czarnego Kota :)

Tylko Kukiz i basta !

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4122
#karmelka29 nieaktywny
2 maja 2015r. o 13:52
[img=1430567518_5twkwe5.jpg]

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
REKLAMAMrowka zaprasza