Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
5 maja 2015r. o 16:09
~ napisał(a):

a Kaczyński będzie w trzeciej turze.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
5 maja 2015r. o 16:20
[img=1430835637_zxd9bj4.jpg]

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 maja 2015r. o 16:47
~ napisał(a): ...
Bo tylko jego naprawdę się boją!

Dawna ubecja niczego się nie boi , a jeśli już to być może Michalkiewicza . Reszta tego niewolniczego narodu nie ma bladego pojęcia dlaczego są niewolnikami , bo ścierwomedia im tego nie tłumaczą. Postawę Ci pytanie natury logicznej

Gdybyś miał prawo do bicia własnej monety , to stać by Cię było na jaguara , kosmetyki od Prado i własne mieszkanie ? Czy nie ? :D O to właśnie biega Starszy :)

Baron Amszel miał rację : dajcie mi władzę nad pieniądzem , a w dupie mam prawa jakie będziecie tworzyć :D

Pan Braun , Kukiz też, nie mówią o tej podstawowej logice.

Osobiście uważam , że Kukiza można nauczyć . Braun uważa , że Yoda , to tylko propaganda . A ja twierdzę , że Lukas Tworząc Yodę , małą potężną Istotę, miał dostęp do Świadomości Stwórcy , podobnie jak i Tesla . Ufam , że wiesz o czym mówię :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~koral niezalogowany
5 maja 2015r. o 16:50
skorn napisał(a):

co to on nie podpisze :D :D

Skorn, ja już nie mam siły ludziom tłumaczyć. ;)

My im tłumaczymy a ludzie swoje :D :D

Ja glosuję na TUSKOROSKIEGO :D :D :D :D :D :D
4335
5 maja 2015r. o 16:55
Rozbawiłeś mnie Skorniku tym demotem :) Chwalić Boga , że są jeszcze Ludzie , którzy myślą . Nie tylko włóczą się po kościołach i w pudło dla I.diotów się gapią. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucz-nick niezalogowany
5 maja 2015r. o 17:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Rozbawiłeś mnie Skorniku tym demotem :) Chwalić Boga , że są jeszcze Ludzie , którzy myślą . Nie tylko włóczą się po kościołach i w pudło dla I.diotów się gapią. :)
a jak obejrzę program przyrodniczy na discowery lub garaż jak auto naprawiają to też zaliczam się do idiotów?
4335
5 maja 2015r. o 17:17
Wszystko zależy Kluczniku od Ciebie :) Dyscovery , to ja przerabiałem jakieś dziesięć lat temu i nie mam więcej ochoty. Ta sama żydowska propaganda i nic więcej :)

~Braun więcej wart niż wszyscy pozostali niezalogowany
5 maja 2015r. o 18:59
Pannazdzieckiem napisał(a): Pan Braun , Kukiz też, nie mówią o tej podstawowej logice.

Osobiście uważam , że Kukiza można nauczyć . Braun uważa , że Yoda , to tylko propaganda . A ja twierdzę , że Lukas Tworząc Yodę , małą potężną Istotę, miał dostęp do Świadomości Stwórcy , podobnie jak i Tesla . Ufam , że wiesz o czym mówię :)

Pleć pleciugo, byle długo :D Logiki za pół grosza!
Szkoda na Ciebie czasu ("miał dostęp do Świadomości Stwórcy"): " «Wysławiam Cię, Ojcze, Panie nieba i ziemi, że zakryłeś te rzeczy przed mądrymi i roztropnymi, a objawiłeś je prostaczkom" (MT 11,25).
Jesteś wspaniałą ilustracją tezy: "człowiek który nie wierzy w prawdziwego Boga, uwierzy w każde głupstwo". Ty nawet wierzysz, że "Kukiza można nauczyć". Co to za Wódz, którego trzeba uczyć?!! Kto go "nauczy" - ci co go pompują w sondażach?

Gdybyś słuchał Brauna widziałbyś, że Braun mówi nie tylko to wszystko co Michalkiewicz, ale znacznie więcej. Także o pieniądzu i systemach bankowych. Mówi też literalnie - imiennie o nazwiskach i narodowości banksterów (używając innych niż to określeń. Zresztą - Michalkiewicz też nie używa tego słowa). Jego uczyć nie trzeba - on nauczy Ciebie!