Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 maja 2015r. o 22:56
~Precz z komuną! napisał(a): :D

Starszy , no proszę Cię :) Przecież pięć lat temu gdy zapytałem komu jesteśmy krewni ten duży baniek i jakie państwa na tym nieszczęśliwym świecie długów nie mają , to odpowiedziałeś , że Chiny balansują na krawędzi. A dzisiaj się wymądrzasz o wydawaniu pieniędzy ? :| Ty mi lepiej powiedz jak je produkować w majestacie prawa , oby Każdemu i Każdej było dobrze. I to jest właśnie socjalizm :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
4 maja 2015r. o 23:09
ktoś używa mojego nicku ! :D

Dopisane 04.05.2015r. o godz. 23:09:

Kowalski go zjadł ładnie. Dobranoc.
~ed niezalogowany
5 maja 2015r. o 7:49
~Tylko Braun - jedyny z nabiałem napisał(a):
~aaa napisał(a): Ludzie! Ten człowiek (Kukiz) rozumie nasze problemy, ponieważ TEŻ JEST ZWYKŁYM OBYWATELEM, a wy i tak będziecie głosować na PO chociaż was okradają, czy na PIS który wcale nie jest lepszy. Mamy możliwość coś zmienić. Nie widzicie tego? Co prawda nie wiemy jak będzie, ale skoro już wiemy jak było za czasów PO i PISu i dobrze wiemy, ze to nic dobrego nie przyniosło i DOSKONALE wiemy, że NIC się nie zmieni, TO CO MAMY DO STRACENIA?

O święta naiwności!
Kononowicz i Kukiz to zwykli obywatele - głosujcie na Kononowicza :D
Kukiz to muzykant, na niczym więcej się nie zna! Jeszcze nie tak dawno stręczył nam POpaprańców i Bredzisława. Zapomnieliście?
Czy to przypadek że go System pompuje i mu słupki rosną?!
http://blogpublika.com/2015/05/01/kiedy-grono-dziennikarzy-tvn-nagle-zaczyna-cos-popierac-to-jest-to-podejrzane-nawet-jesli-chodzi-o-kukiza/

A w czym, to od muzyka, twórcy, lepszy jest reżyser?
4335
5 maja 2015r. o 8:00
Reżyser dużo gada Edek :) , ale chyba nie wie o czym :D Jego wykład o gwiezdnych wojnach zamieszczony przez Antykomunistę do łez mnie rozbawił. Facet ma jakąś sztuczną szczękę w mózgu i gada to , co mu ta szczęka podpowiada. Nie mylić z szyszynką :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Braun bije wszystkich razem na głowę niezalogowany
5 maja 2015r. o 8:25
~ed napisał(a):
A w czym, to od muzyka, twórcy, lepszy jest reżyser?

We wszystkim - to wybitny intelektualista, wybitny znawca historii Polski, filozof wolnościowiec, wolnorynkowiec.
Kto obejrzał choć jedno spotkanie, choć jeden jego film(Eugenika, Transformacja - od Lnina do Putina, Towarzysz Generał idzie na wojnę, Marsz zwycięzców, Defilada zwycięzców,..) takich głupich pytań nie zadaje!
Kto potrafi tak jak on np. tutaj (wtedy nie był jeszcze kandydatem!):

4335
5 maja 2015r. o 8:38
No i co ? Jeszcze nie zauważyłeś , że do funkcji kandydata był szykowany , podobnie jak Paligłup od kilkunastu lat ? To wszystko jest reżyserowane Drodzy Państwo i ma tyle wspólnego z prawdą , co mój nick :D
Żaden z kandydatów nic nie mówi o przyczynach zła. Dlaczego ? Ponieważ pomimo wolnościowych haseł chłopaki jaj nie mają i robią tylko kariery. Bo to kariera jest wyznacznikiem egzystencji wśród łżeszelit. Szczęśliwe życie na czyjś koszt :)

~Pzk niezalogowany
5 maja 2015r. o 8:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Reżyser dużo gada Edek :) , ale chyba nie wie o czym :D Jego wykład o gwiezdnych wojnach zamieszczony przez Antykomunistę do łez mnie rozbawił. Facet ma jakąś sztuczną szczękę w mózgu i gada to , co mu ta szczęka podpowiada. Nie mylić z szyszynką :D

Oj wie, wie. Historię piszą zwycięscy niestety
~ niezalogowany
5 maja 2015r. o 9:01
Panienko bredzisz - nie masz najmniejszych nawet materialnych podstaw aby pleść tak wielkie bzdury! W ogóle, to bardzo zaczynam się martwić o Twój iloraz..
Udowodniłaś, że o Braunie i jego poglądach nic nie wiesz, nie znasz jego filmów, nie obejrzałaś spotkań. To Twoja czysta, ślepa wiara - sprzeczna z rozumem!

"Filozof z Biłgoraja" był lansowany wszelkimi możliwymi metodami!
Gdyby Braun nie kandydował, ścierwomedia nawet by nie mruknęły o jego istnieniu.
Nawet jak kandydatem został, to długo go w sondażach nie wspominali, nawet najmarniejszego 0 mu nie dali (a Kukiza pompują!).
Bo tylko jego naprawdę się boją!
REKLAMA KGHM zaprasza