Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 maja 2015r. o 16:24
"Niepokorne dzieciaki nie wierzą w propagandę
Nie nadużywają wielkich słów - wybierają ważne
Nie słuchają wieszczy nowomowy, nowej elity
Tych, o których powiesz święte krowy
Mózg atutem tych w sieci uwarunkowań
Kiedy pułapki tego świata ukryte są w pięknych słowach
Diabeł patrzy i bacznie się przygląda
Bo hoduje tu swe stado, a stad trzeba doglądać
Więc patrzy, dzieciaki wiedzą, że się gapi
Serca pełne wiary, a takich złamać nie potrafii
Chociaż kusi ta współczesność podła
Nie jedzą brunchy, suszy ich zwykle na koniec tygodnia
Na Łączce schylą głowę, a nie uprawiają łomżing
Na tych, z których robili bandytów mówią dziś niezłomni
Nie pasuje to i swędzi ważniaków
A król stoi nagi i trzęsie się ze strachu" :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
7 maja 2015r. o 18:16
Dla rozluźnienia :-) coś z sieci poniżej, a Moim zdaniem popieranie cwanego staruszka co to poszedł do łuni "rozwalać od środka" i w ten sposób dosłownie bawi się całe życie z publicznych pieniędzy. Płodząc potomstwo i swoją głupot bez opamiętania. Fakt ze spotkania wyborczego(Wieluń), pytany o swój majątek - określił wartość na 10 mln, a jak zapracował na to - wiecie, (rozumiecie) robiło się interesy w latach 80-ch. Co to za interesy i co produkował w tym czasie? Trzeba wielkiej ignorancji faktów, aby głosować na tego szczwanego lisa. Z tego chleba nie będzie, a Kukiz odkrył dotrzymywanie umów przez takich "dżentelmenów" w kapelusikach z piórkiem w d.........!!!
Dzisiaj kruszenie tego betonu gwarantuje tylko KUKIZ, iż nie jest aparatczykiem z układów. Reszta to ściema i tylko słowa, słowa, słowa........tym się nie najemy nie zbudujemy przyszłości dla dzieci. Praca u podstaw, to sukces-tylko praca i jej pozyskiwanie.
Skutecznego wyboru!

Wspomniane rozluźnienie - "Panie Bronisławie mam 42 lata. Pracuję i dobrze zarabiam - na rękę dostaję 1125 złotych miesięcznie. Jest mi dobrze. Umowę mam na 3 miesiące , ale szef powiedział , że mi ją przedłuży jak będę pracował po 12 godzin dziennie. Nawet trochę pieniędzy odłożę , bo odżywiam się mirabelkami i szczawiem jak doradzał pan Niesiołowski ( najtaniej mi wychodzi). Odkładam kasę bo chcę sobie kupić taki zegarek jaki ma pana kolega partyjny Nowak. Trochę choruję , ale nie wiem co mi jest bo zarejestrowano mnie do specjalisty na 2025 rok. Wtedy się dowiem. Nie przejmuję się swoją chorobą , bo przecież pana przyjaciel Tusk powiedział, że będę pracował do 67 lat. Czytam codziennie "Gazetę Wyborczą" i oglądam TVN i stąd wiem , że żyję na zielonej wyspie i jest mi tu najlepiej i nie muszę wyjeżdżać za granicę. Popieram PO, bo przeczytałem w GW , że jak władzę przejmą Narodowcy to sytuacja moja będzie o wiele gorsza."
13547
#Skaut nieaktywny
7 maja 2015r. o 18:17
Krótkie charakterystyki:
Komorowski - o prezydenturze wie wszystko, nikogo nie musi pytać i do nikogo nie musi dzwonić

Duda - o prezydenturze nie wie prawie nic ale ewentualnie ma do kogo zadzwonić. Ale przy takim prezydencie Kancelaria sejmu zbankrutowałaby przez same rachunki telefoniczne

Kukiz - o prezydenturze nie ma zielonego pojęcia i kompletnie nie ma do kogo zadzwonić

reszta egzotycznej ferajny - nic nie wie, nie ma do kogo zadzwonić a nawet jak by mogła to i tak nikt by nie odebrał

:D :D :D

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
~majętny Stef niezalogowany
7 maja 2015r. o 18:26
Skaut napisał(a): Krótkie charakterystyki:
Komorowski - o prezydenturze wie wszystko, nikogo nie musi pytać i do nikogo nie musi dzwonić

Nie musi dzwonić i pytać ,PKW wie kto ma wygrać
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 18:48
Bredzisław o prezydenturze nie wie nic - wykonywał wyłącznie polecenia i nawet nie wiadomo dokładnie czyje (Patruszewa? Jego podwładnych? A może tylko Dukaczewskiego?). Był wyłącznie strażnikiem żyrandola w Pałacu nomen-omen Namiestnikowskim. Nawet żonę musiał pozdrawiać czytając z kartki - taki to samodzielny bystrzak ;) Prezydent to był czy raczej rezydent?

Duda to UWol - taka łagodniejsza odmiana POpaprańców .
Ogórek to ostatnia nadzieja komuny - marna: ani ikry ani charyzmy ani intelektu - klasyczna pacynka.
Jarubas to betonowa załgana komuna dla picu polakierowana na zielono.
Co do Kukiza, trafne spostrzeżenie, Służby zauważyły że to najsłabsze ogniwo wśród antysystemowców i dlatego zaczęły go popierać i pompować.
Korwin to cień samego siebie sprzed lat: postarzał się, stracił refleks i błyskotliwość. daje się wodzić za łeb byle pismakom, coraz częściej bredzi jak potłuczony.
Tanajno to wariant rezerwowy dla Systemu (a nuż?) - były zwolennik PO i Paligłupa (sam przyznał).
Z antysystemowców pozostają jedynie Wilk (niegłupi ale za mało bojowy), Kowalski - twardy i zdrowomyślący ale niestety bez wykształcenia.

I wreszcie Braun - intelektualista, filozof, znawca historii (prawdziwej!) Polski i świata.
Najbardziej bezpośredni, radykalny i bojowy, wali prawdą/ nazwiskami/ narodowościami wprost, bez dyplomacji i eufemizmów. Wróg systemu nr 1 - od lat nękany przez policję, prokuraturę i sądy. System ma tu niezły zgryz - Gwieździe Śmierci (zwanej dla niepoznaki Wyborczą) i Lisowi już puściły nerwy i odsądzają go od czci i wiary (Wybiórcza 2 razy przegrała proces w trybie wyborczym).
Pozostałe ścierwomedia w dalszym ciągu udają, że go nie ma (ciszej nad tą trumną - może ludziska nie zauważą, nie połapią się?)!
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 maja 2015r. o 18:58
~Tak z boku patrząc........... napisał(a): Dla rozluźnienia :-) coś z sieci poniżej, a Moim zdaniem popieranie cwanego staruszka co to poszedł do łuni "rozwalać od środka" i w ten sposób dosłownie bawi się całe życie z publicznych pieniędzy. Płodząc potomstwo i swoją głupot bez opamiętania. Fakt ze spotkania wyborczego(Wieluń), pytany o swój majątek - określił wartość na 10 mln, a jak zapracował na to - wiecie, (rozumiecie) robiło się interesy w latach 80-ch. Co to za interesy i co produkował w tym czasie? Trzeba wielkiej ignorancji faktów, aby głosować na tego szczwanego lisa. Z tego chleba nie będzie, a Kukiz odkrył dotrzymywanie umów przez takich "dżentelmenów" w kapelusikach z piórkiem w d.........!!!
Dzisiaj kruszenie tego betonu gwarantuje tylko KUKIZ, iż nie jest aparatczykiem z układów. Reszta to ściema i tylko słowa, słowa, słowa........tym się nie najemy nie zbudujemy przyszłości dla dzieci. Praca u podstaw, to sukces-tylko praca i jej pozyskiwanie.
Skutecznego wyboru!

Całe życie za publiczne pieniądze? Podaj fakty jakieś. Majątek ma po rodzinie i jego mamie, która zginęła w Powstaniu Warszawskim. Jest człowiekiem inteligentnym, zaradnym i przedsiębiorczym do tego dobrym publicystom, któremu dobrze płacą. Na początku lat 90 założył tygodnik Najwyższy czas!. Dzieci ma 8 i żadnego nie porzucił i jak widać nie pozwolił wyskrobać. W juni ełropejskiej jest na każdym posiedzeniu i kiedy może wyglasza swoją mowę i krytykuje politykę unii. Porównaj to z innymi ełroposłami. Nie jest w stanie sam nic zdziałać więcej w tym burdelu. Każde nagranie z parlamentu europejskiego jest na youtubie . Posługuje się językiem angielskim rosyjskim i jeszcze jakimś chyba. To znaczy, że lepiej niż kazdy inny kandydat. Niezmienny od 40 lat w swoich poglądach (KUKIZ pamiętamy popierał Peło....) Tłumy młodych ludzi przychodzą do niego na spotkania a w Krakowie na wiecu było 10 TYSIĘCY młodych a i także starszych ludzi zdeterminowanych i wiedzących czego chcą.

Wiele Polaków lubi zaglądać innym ludziom do domów, rodzin, łóżek i portfelów. Bardzo mnie to smuci. Jakiś taki nawyk jeszcze z PRL. Dobrze, że nie mialem okazji żyć w tym okresie.

Ktoś kto zna Korwina tylko z TVN proszę zajrzyj na fejsbuka, youtuba i myśl samodzielnie.
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 19:10
,,Wiele Polaków lubi zaglądać innym ludziom do domów, rodzin, łóżek i portfelów. Bardzo mnie to smuci''
Przepraszam.
Przypomnij proszę jak to było z nożem w brzuchu Korwina ?
Upierał się że to jego brzuch i jego nóż.

~Michalkiewicz skreśla Kukiza! niezalogowany
7 maja 2015r. o 19:13
Michalkiewicz udowadnia, że bez zmiany systemu politycznego i zmiany konstytucji (większość 3/4!!!) JOWy są bez sensu.
A na dodatek Kukiz to kiepski materiał na wodza:
REKLAMA BAU zaprasza