Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 maja 2015r. o 22:24
Jowy nie działają. Betonują system. zobacz co napisałem 3 posty wyżej.

Dopisane 07.05.2015r. o godz. 22:24:

Druga siła w UK. Labour. Fajni ? jowy jowy jowy jowy [img=1431030252_32lwki2.jpg]
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 22:27
Moje hasło na niedzielę: " Udupić Komorowskiego!"
13547
#Skaut nieaktywny
7 maja 2015r. o 22:28
Ripo napisał(a): Paweł Kukiz

jedyny słuszny wybór w niedziele

Ale przecież powszechnie wiadomo, że "ciasteczka" są niezdrowe :D

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
8375
#GosiaG nieaktywny
7 maja 2015r. o 22:30
[img=1431030468_jqp7i43.jpg]

:] :] :]

Pannazdzieckiem napisał(a): Jestem pewien , że Kukiz jest wystarczająco mądry i zaradny , aby otoczyć się Ludźmi z łbem na karku.

Skąd będzie wiedział kto jest mądrzejszy od niego ? :D

Lilith ^^
5183
magnum44
7 maja 2015r. o 22:37
Preczzkomuna napisał(a):
Ripo napisał(a): Paweł Kukiz

jedyny słuszny wybór w niedziele

jowy jowy jowy jowy kopiuj wklej.

Wiesz, to powtarzane: "jowy jowy jowy jowy" może być niezłą inspiracją do nowego utworu Pawełka K.
Nawet melodia już mi w uchu brzmi!
Wow!

Paweł Kukiz!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 maja 2015r. o 23:10
~ napisał(a): Bredzisław o prezydenturze nie wie nic - wykonywał wyłącznie polecenia i nawet nie wiadomo dokładnie czyje (Patruszewa? Jego podwładnych? A może tylko Dukaczewskiego?). Był wyłącznie strażnikiem żyrandola w Pałacu nomen-omen Namiestnikowskim. Nawet żonę musiał pozdrawiać czytając z kartki - taki to samodzielny bystrzak ;) Prezydent to był czy raczej rezydent?

Duda to UWol - taka łagodniejsza odmiana POpaprańców .
Ogórek to ostatnia nadzieja komuny - marna: ani ikry ani charyzmy ani intelektu - klasyczna pacynka.
Jarubas to betonowa załgana komuna dla picu polakierowana na zielono.
Co do Kukiza, trafne spostrzeżenie, Służby zauważyły że to najsłabsze ogniwo wśród antysystemowców i dlatego zaczęły go popierać i pompować.
Korwin to cień samego siebie sprzed lat: postarzał się, stracił refleks i błyskotliwość. daje się wodzić za łeb byle pismakom, coraz częściej bredzi jak potłuczony.
Tanajno to wariant rezerwowy dla Systemu (a nuż?) - były zwolennik PO i Paligłupa (sam przyznał).
Z antysystemowców pozostają jedynie Wilk (niegłupi ale za mało bojowy), Kowalski - twardy i zdrowomyślący ale niestety bez wykształcenia.

I wreszcie Braun - intelektualista, filozof, znawca historii (prawdziwej!) Polski i świata.
Najbardziej bezpośredni, radykalny i bojowy, wali prawdą/ nazwiskami/ narodowościami wprost, bez dyplomacji i eufemizmów. Wróg systemu nr 1 - od lat nękany przez policję, prokuraturę i sądy. System ma tu niezły zgryz - Gwieździe Śmierci (zwanej dla niepoznaki Wyborczą) i Lisowi już puściły nerwy i odsądzają go od czci i wiary (Wybiórcza 2 razy przegrała proces w trybie wyborczym).
Pozostałe ścierwomedia w dalszym ciągu udają, że go nie ma (ciszej nad tą trumną - może ludziska nie zauważą, nie połapią się?)!

Cóż za piękna argumentacja :) Pozwoliłem sobie zacytować w całości , ponieważ Ludzie , a szczególnie Skauci powinni czytywać Mądrych :) Nie mniej jednak nie do końca mogę się z Kolegą Sto Cztery zgodzić. Prosiłem o odpowiedź na pytanie , jakie zmiany w konstytucji ? Sugerowałem , że Braun jest z pochodzenia Żydem i przez lata szykowany był do " funkcji " antysystemowca. Zaś nazwisko to najmniejszy kłopot . Autor obecnej Konstytucji , pan Sztolcman , były Prezydent , ksywa Kwaśniewski miał lewicowe poglądy , system się zmienił a trynd pozostał. Kandydaci i prezydenci tego nieszczęśliwego kraju mają powiązania z Narodem Wybranym ... przez kosmitę JHWH. Nie mówiąc o " medialnej " konkurencji Brauna - "Wybiórczej" , zarządzanej przez syna stalinowskiego kata Szechtera , o nazwisku Michnik. Kłopoty Brauna z wymiarem niesprawiedliwości u innych kończą się puszką , a nie wygraną. Michalkiewicz ( ponoć mason ) , kumpel Korwina ( Ozjasz Goldberg ) może wyśmiewać jowy chcąc zdyskredytować Kukiza , ale pamiętam Jego publikacje sprzed paru lat z autentycznym zachwytem. Zresztą pan Stanisław napisał własną konstytucję , ciekawym czy mówi tam coś o pieniądzach i ich produkcji , oraz dystrybucji. Występ Kukiza w RMFFM , prezentowany tutaj gdzieś , bodajże przez Mirka , zwróć uwagę Kolego Sto Cztery , to nie jest pompowanie . Pan redachtór chciał za wszelką cenę Kandydata zagadać. Fakt , że podobne sceny można pooglądać również z udziałem pana Brauna :)

Powtórzę pytanie , jakie zmiany w konstytucji ? Bo z tego , co ja wiem , najważniejsza jest ta : wysłać w kosmos paragraf 220 :)

Gadanie o reszcie kandydatów , to strata czasu , chyba , że dla krotochwili :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 maja 2015r. o 23:13
jeszcze pokrzycz jowy jowy jowy jowy
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 23:21
szyderstwo kpina ignorancja .... słow nawet na takie zachowania nie wymyslono- tu działa Vikarma. Wiesz jak ona działa np na Ciebie. A no tak, że w swoje odbicie w lustrze codziennie rano z pełna odwaga patrzy tylko jeden z nas.

Umysłu nie przedstawimy jak na tacy w formie paru okreslen czy nazywnictwa bog wie jak wyszukanego. Umysł to to co albo uczyni nasze życie własnym rajem albo własnym piekłem. I najgorsze jest to ze nikt tam nas nie wtraca za kare lub pozwala być za dobre uczynki (są wyjątki, kotre otweiraja oczy). To ty sam decydujesz codziennie, w kazdej chwili, ktorym wrotom jestes blizszy. Raju badz piekla. Zło ma to do siebie, że potrzebuje napędu. Zło żywi się zlem. To straszne bo widze to codziennie.
Dobro po prostu jest bezgraniczne wiec samowystarczalne. Ono nie ma ZAMIARÓW i CELÓW. Ono trwa i ma tego śwaidomosc. Dobro jest stroną, kotrej zło nigdy nie bedzie w stanie obalić, by zmienic ten czysciec zemiski w istne pieklo. Udaje się to tylko pojedynczym ludziom poprzez zwykłe zatracenie (do tego stopnia, ze niszcza własne rodziny co jest najwiekszym grzechem). CODZIENNE, nawet tylko same dopuszczenie złej mysli, ktorej pozwalamy pojawiac się w naszej głowie decyduje jak patrzysz w odbicie swoich oczu. Oczy to zwierciadło duszy. Wazne, zeby o tym pamietac.

Idz przed lustro i czytaj to co klecisz na forum. Idz i sie nie zawstydz.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo