Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 10:50
Wybór między Komorem a Dudą jest jak wybór między dżumą i cholerą. Tak jeden jak i drugi to polityczne pionki. Można tylko próbować wybrać mniejsze zło, bo jak było, każdy widział i zapewne odczuł. Uważam, że tylko rozwalenie obecnego "systemu" daje szansę na jakieś zmiany. Do tego potrzeba jednak ludzi antysystemowych. Nie mogą sprawować władzy i decydować o innych ci którzy są lub byli z "systemem" związani. Jak to powiedział Cejrowski - wszyscy won. Ludzie tak się przyzwyczaili do życia w "systemie", że nie dopuszczają innej opcji. To jest jak z żabą wrzuconą do wrzątku, jak się gwałtownie sparzy to wyskoczy ale gdyby ją powoli gotować to wytrzyma aż do śmierci.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 13:30
~Kukizklan napisał(a): Głosuję na Dudę i już żadne memlanie PO i ich ministrantów nic nie zmieni. :) :)

Miłego dnia wszystkim, tym co są z nami i tym co przeciw nam ;)

A ja głosuję na Komorowskiego żadne żałosne pitolenie piSuarów mnie nie obchodzi :D :P
~Używać mózgu!! niezalogowany
19 maja 2015r. o 13:35
~anty Gowin napisał(a): Dla mnie największą świnią i polityczną prostytutką jest ten szmaciarz i sprzedawczyk Gowin ,ta kreatura dostała tyle zaszczytnych stanowisk a najbardziej teraz opluwa i gryzie rękę która go karmiła ,gdybym miał możliwość dać mu w pysk to chętnie bym to uczynił.Przecież to on chciał zlikwidować Sąd Rejonowy w Bolesławcu .

Zwolennicy Bredzisława to bezmózgowcy: to że on podpisał ustawę, nikomu nie przeszkadza, to że ktoś zmądrzał i przejrzał na oczy - dla nich źle.
Dla nich PiS i PO to to samo.
Ja wolę wzrost gospodarczy, ceny, zadłużenie, ilość urzędników, poziom afer, aferzystów we więzieniach, podatki i świadczenia jak za Pis
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 13:47
~ napisał(a):
~Kukizklan napisał(a):

A ja głosuję na Komorowskiego żadne żałosne pitolenie piSuarów mnie nie obchodzi :D :P

To jest przykład kultury i języka zgody Komorowskiego i jego wyborców......... :|
~t.katowski niezalogowany
19 maja 2015r. o 14:12
Właśnie dzięki takiemu elektoratowi nic się nie zmieni. Dalej bankrut jakim stała się Polska będzie wysprzedawany temu kto da najwięcej, bo jednych nic nie interesuje a inni wierzą w głodne kawałki serwowane od lat. Ludzie obudźcie się! System won!
~majętny Stef niezalogowany
19 maja 2015r. o 18:41
Gdy ropa była po 110 dolarów za baryłkę to litr benzyny kosztował 5.50 zł.
Dzisiaj gdy ropa jest po 60 dolarów za baryłkę to litr benzyny kosztuje 5 zł.

A w niedzielę idźcie głosować na dwóch takich co o was zadba :D
~Kukizklan niezalogowany
19 maja 2015r. o 18:46
Pitolenie Bronko dziwny czlowiek ów nic tu nie zmieni :D

Wybory wygra Duda :)

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 19:20
~Kukizklan napisał(a): Pitolenie Bronko dziwny czlowiek ów nic tu nie zmieni :D

Wybory wygra Duda :)