Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 maja 2015r. o 23:15
~ napisał(a): Panna, a ja Cie brałem za świadomego człowieka... :|
Tak wiem, to wygodne. Zawsze będziesz mógł powiedzieć - ja na tego człowieka nie głosowałem. Ale skoro tak boisz się odpowiedzialności to najlepszym wyjściem by było dać się zamrozić i wystrzelić w kosmos. Wtedy na pewno już za nic nie będziesz odpowiedzialny.

No masz , jeszcze jeden ( " brałem " ) , który każe mi wybierać mniejsze zło. Ja wolę większe dobro :D Głosowałem na Kukiza , a POPIS mnie nie interesuje , zbyt dużo wiem. Nie ponoszę odpowiedzialności za złodziei z PC, UW , AWS , UD , PO , PiS, SLD i PSL , którzy okradają Naród i dewastują Państwo od dwudziestu pięciu lat. Nie ponoszę odpowiedzialności za przyszłe pokolenia Polaków , skoro mają głupich rodziców , gotowych na cokolwiek zagłosować , aby mieć " wpływ " :D. Odpowiedzialność ponoszę za słowa , które publikuję ( me własne , nie suflera , jak to jest w przypadku Bredzisława ) i mą patologiczną rodzinę :)

~ napisał(a): Wybór między Komorem a Dudą jest jak wybór między dżumą i cholerą. Tak jeden jak i drugi to polityczne pionki. Można tylko próbować wybrać mniejsze zło, bo jak było, każdy widział i zapewne odczuł. Uważam, że tylko rozwalenie obecnego "systemu" daje szansę na jakieś zmiany. Do tego potrzeba jednak ludzi antysystemowych. Nie mogą sprawować władzy i decydować o innych ci którzy są lub byli z "systemem" związani. Jak to powiedział Cejrowski - wszyscy won. Ludzie tak się przyzwyczaili do życia w "systemie", że nie dopuszczają innej opcji. To jest jak z żabą wrzuconą do wrzątku, jak się gwałtownie sparzy to wyskoczy ale gdyby ją powoli gotować to wytrzyma aż do śmierci.

Amen.

~ napisał(a):
Skaut napisał(a): Duda wyraźnie traci wiarygodność. Kolejna debata (albo debaty) pozbawi go szans na wygraną.

Tylko skończony głupek podejmuje decyzję na podstawie tego co który powie...
Bredzisław to wszystkie klęski świata, jakie sprowadził na Polskę on i Partia Oszustów.
Nawet gdyby mówił wyłącznie wierszem, tylko skończony bezmózg może go poprzeć

I jeden i drugi ( i nie mówimy tu o sztabach wyborczych , Kolego Sto Cztery :) :) mają suflerów. Nie widziałem suflera Dudka , ale ta czarnula za plecami Bredzisława , mnie zwolennika teorii spiskowych nakłania do takiej myśli : no przecież gdyby Szogun miał ją słyszeć , to musiała by mu szeptać do lewego , albo prawego ucha , a tymczasem przytula czoło do plerów jaśnie panującego popychadła WSI , tak jak by miała jaki wibrator nad oczyma . I za pomocą takiego laryngofonu ładuje do łba Pierwszego , co ma robić :D No jakiś android , czy inny terminator z cyckami i czarnym włosem :D A Kandydat ma jakiś odbiornik wibracji między łopatkami. No nie ma innego tłumaczenia dla takiej intymnej symbiozy :D

W necie nie udało mi się trafić , jak wygląda sufler Dudka , byłbym wdzięczny , gdyby ktoś opisał , albo jaką linkę rzucił tonącemu :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~koral niezalogowany
20 maja 2015r. o 8:13
Jak ktoś powiedział A, to trzeba powiedzieć B :)

Rozpoczęliśmy proces zmian glosując na Kukiza, Brauna, Magdalenę Ogórek, Dudę , Korwina, Wilka, Jarubasa, Tanajno i Kowalskiego, bo chcieliśmy zmiany prezydenta, dlatego tych wszystkich proszę o oddanie głosu w II turze na ANDRZEJA DUDĘ.

Wystarczy tych kłamstw, manipulacji medialnej, pracy do śmierci, obowiązkowych opłat i stu różnych idiotyzmów PO.

PO i ich kandydat do lamusa, und auf Wiedersehen :D :D
4335
20 maja 2015r. o 8:35
Problem Koral polega na tym , że oni w zasadzie są z tej samej paczki. Moim skromnym zdaniem trzeba się szykować do jesiennych wyborów , a drugą turę zwyczajnie olać.

Było by fajnie gdyby w Bolesławcu powstał ... dajmy na to ... Komitet Centralny ( Regionalny :D ) Trybuna Ludowego Pawła Kukiza.
JKM robi szopkę , ale Braun mógłby połączyć siły z Kukizem .
Duda i tak wygra , bo Naród się budzi. Ale policzcie sobie jaki mandat do sprawowania władzy będzie miał systemowy POPIS , jeśli dwadzieścia parę procent " antysystemowców " powie NIET :D Połowa Narodu już przestała wierzyć w du.pokrację. Pozostali chcą zmian na lepsze , tylko nie wiedzą , jak do tych zmian doprowadzić. Wczoraj w Plusie słuchałem sobie rozmowy radnych z warszawki. Trzydziestolatkowie różnej płci , niby u władzy , mówią wprost , na beton POPISU nie ma siły , a jeden zwrócił uwagę na fakt , że Jaro z Zimnym Lechem obiecywali podwyższenie podatków Kulczykowi , a tymczasem wzrosły akcyzy. I du.pa wyszła z obietnic .
Jeśli wydaje Ci się Koral , że Duda wprowadzi jakieś przełomowe zmiany , to jesteś w błędzie :)

Olać drugą turę !

Wiosna wasza , lato Muminków , a jesień nasza :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 9:04
Panna. O wiele mądrzejszym posunięciem z Twojej strony byłoby pójście na wybory i oddanie nieważnego głosu. Jeśli takich głosów byłoby przynajmniej 20%, byłby to znacznie czytelniejszy znak dla wszystkich że jest w Polsce nowa siła. Lepsze 20% głosów nieważnych niż 60% nieobecnych. Bo może im się po prostu nie chciało głosować.
Przypominam że głos nieważny to taki na którym skreślasz obydwu kandydatów. Na niepokreślonym, lub z dopiskiem ktoś może dostawić krzyżyk.
4335
20 maja 2015r. o 9:07
Ok. Przekonałeś/ aś mnie. :) Idę na wybory. Racjonalne argumenty zawsze do mnie trafiają :)

Miłego :)

~t.katowski niezalogowany
20 maja 2015r. o 9:19
Dla tych którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości co do tego jak traktują naród pasożyty polityczne i wierzą w serwowane głodne kawałki, zachęcam do oglądnięcia:

System won!
~echonarodu niezalogowany
20 maja 2015r. o 9:20
eto napisał(a): Skaut, wiem, że jesteś za Komorowskim, bo w budżetówce zapewne siedzisz i być może martwisz się o posadę. :D :D

Duda jest dobrym kandydatem i wolę jego jak Komorowskiego.

Duda będzie dobrym prezydentem i normalni ludzie to widzą i chcą zmiany w pałacu prezydenckim.

Mam nadzieje, że Duda wygra wybory. :)

jeśli chodzi o budżetówkę to zdecydowana większość będzie głosować na DUDĘ! Komor i jego PObrateńcy pchają w kieszenie swoim na "górze" natomiast zwykli pracownicy budżetówki mają już dość szykanowania, zarabiania 1200-2000zł bo takie są płace!!!
~Posłuchajcie naiwni "antysystemowcy" niezalogowany
20 maja 2015r. o 10:06

REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo