Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 10:24
Mimo to głosuję na 3 RP a nie na 4 bo Kaczyński to kartofel.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Kicia niezalogowany
20 maja 2015r. o 10:32
bogaci wybiora Bronka ,wierzacy wybiora Dude a reszta sie spakuje i za granice wyemigruje :D
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 10:36
~ napisał(a): Mimo to głosuję na 3 RP a nie na 4 bo Kaczyński to kartofel.

Bardzo mądra wypowiedź. Kiedyś usłyszałem że 70 % społeczeństwa zatrzymuje się w rozwoju na poziomie 10-cio latka. Jak widać niektórzy zatrzymują się na znacznie niższym poziomie. Takie argumenty że kogos nazwiesz kartoflem, burakiem czy kapuścianym głąbem dobre są do 5-cio latka. :>
~Na głupotę nie znaleziono lekarstwa niezalogowany
20 maja 2015r. o 10:37
~ napisał(a): Mimo to głosuję na 3 RP a nie na 4 bo Kaczyński to kartofel.

Jak większość lemingów wolisz zdechnąć z głodu z pRezydentem WSI niż dobrze żyć z Kaczorem. Nawet wam nie współczuję - szkoda, że normalni też mogą paść ofiarą lemingozy.
~rr niezalogowany
20 maja 2015r. o 11:25
Bronek wszystko wie co trzeba zrobić , żeby nam lepiej się żyło tylko co do tej pory robił na co czekał (jak mu terasz pali się pod nogami to on terasz wszystko będzie robić ja uważam że morze śmiało odejść on swoje zrobił )
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 11:31
A może by mu jednak dać drugą szansę. Przecież tak chłopu zależy na Polsce. No i na młodych. Myślę że młodzi znów mu dadzą mandat :D
~jy niezalogowany
20 maja 2015r. o 11:32
Ja nie namawiam tylko widać co do tej pory zrobił Komorowski jaki dobrobyt zrobił dla nas
ja głosuję na Dudę
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 11:38
No nie zrobił dobrobytu bo wcześniej nie wiedział jak poprawić nasz byt. Teraz już wie. Więc chyba warto na niego zagłosować? :D
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza