Pannazdzieckiem napisał(a): Ja też jestem matołem , bo do tej pory mi się wydawało , że POPIS , to demokracja . A tymczasem okazało się , że POPIS ma tyle wspólnego z demokracją , co ja z Episkopatem Polski.
Panowie i Panie ... na ekranach telewizorków żrą się między sobą ile wlezie , ale jak zgaśnie oświetlenie i kamery się wyłączy , to się pójdzie tsuzamen do kupy na schabowego i wódę ... o pardon na bryndzola i koniaczek do Sowy :) Podatnik zapłaci , a Episkopat ... niechby wyprowadził się do Watykanu , bliżej ojca Świętego . Szacowni i mondrzy menżowie niechby napawali się światłością Franczeska .
Czy ja komu czego złego życzę ? :D
Kukiz na prezia . Był taki czas, kiedy mówiłem , że Małkowski Maciej powinien wskoczyć w buty po Dwuimiennym . Nie posłuchaliście . To posłuchajcie teraz :
Kukiz na prezia !
Protestuję! Ty matołem na pewno nie jesteś. Nie cierpię Twojego pierdzielenia w niektórych sprawach i wielu Twoich poglądów ale niewątpliwie jesteś gościem oczytanym i inteligentnym, w odróżnieniu od paru niedouczonych matołów których tu niestety się spotyka.
Szacun dla wiedzy i prośba o mniejsze dawki pierdzielenia. :D :)