Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

5183
magnum44
26 kwietnia 2015r. o 10:08
eto napisał(a): Koń by się uśmiał :D :D

Dobre! :D :D

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 kwietnia 2015r. o 10:19
~ed napisał(a): Pan Paweł jako prezydent nic nie będzie mógł zrobić, a jak za dużo będzie podskakiwał to wyślą go do Lepera. Potrzebna jest siła w parlamencie, spoza układu, ponad 20 procentowa. Tego może dokonać tylko KORWiN.

Żaden z prezydentów nic nie może zrobić , zacząwszy od Dwujajecznego , który jest dokładnie taką samą marionetką jak Szogun . Prawdziwa władza leży w rękach dystrybutorów pieniądza.

Ale kropla Kukiz drąży skałę :D

Na całym tym nieszczęśliwym świecie , miliony Mądrych Ludzi widzi istotę zła. Teraz biega o to , aby pozostałe miliardy zrozumiały :)

Kukiz na prezia i może coś drgnie ... jak nie przymierzając u impotentów pokroju Szoguna :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~koral niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 10:31
Komorowskiego nawet na Ukrainie nikt nie traktuje poważnie.

"W dniu wizyty prezydenta Polski Bronisława Komorowskiego ukraiński parlament przyjął ustawę, która uznaje członków Ukraińskiej Powstańczej Armii (UPA) za „bojowników o wolność”. Nowe przepisy umożliwiają przyznanie różnych przywilejów socjalnych wszystkim weteranom walki o niezależność Ukrainy oraz ich rodzinom."
~ed niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 10:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Ozjasz Goldberg , pomimo ładnych słówek , nie raczył mi odpowiedzieć swego czasu , dlaczego uważa , że właścicielem pieniądza ma być osoba prywatna , zamiast Społeczeństwa. W idealnym społeczeństwie , do jakiego dążą wszyscy Wędrowcy , razem z naszą forumową Koleżanką Kc , pieniądz nie ma władcy , jest dobrem ogółu . Ponieważ pozwala wymieniać wytworzone dobra . Neoliberalne państwo istniejące jedynie teoretycznie każe Każdemu i Każdej kraść , oszukiwać i kłamać. A tak na prawdę, potrzebujemy do życia tylko trzech rzeczy : Miłości , dachu nad głową i coś do żarcia.

JKM też ma fuchę w eurokołchozie , jak Ryży Olsen :) To panów dyskwalifikuje :)

Tylko Kukiz ! :)

Za dużo sie Bubla naczytałeś.
Eurokołchoz dał mu (JKM) zaistnieć w mediach co przekłada się na słupek sondażowy. Który z Eurosłów zostawi 70000 zł dla 10000 zł??????
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 kwietnia 2015r. o 10:49
No właśnie o to chodzi Edek . Cała ta dupokracja eurokołchozowa oparta jest na mamonie , nie na idei.

Postanowiłem postawić na Kukiza , bo mam wrażenie , że On podobnie jak i ja , ma dość powszechnego kłamstwa i szalbierstwa. Hipokryzji i obłudy. Cwaniactwa i neofeudalizmu.

Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki , kupą głosować na Kukiza :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 13:47
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a):

Bo jest rozsądnym, mądrym człowiekiem i doświadczonym, najlepiej merytorycznie przygotowanym politykiem spośród wszystkich kandydatów.

Zgadza się . Jest głupią marionetką w łapach żydobanksterów z eurokołchozu . W roku dwa tysiące siódmym pani Naomi Klein , kanadyjska dziennikarka z jajami , napisała w swej książce , podskórnie cytując " Mędrców Syjonu " , że społeczeństwom należy zabrać możliwość egzystencji , i ta terapia szokowa pozwoli przejąć własność Ludzi i przekierować ją w łapy jednego procenta populacji Planety.

Szogun właśnie o to dba , podobnie jak jego polityczny guru Ryży Olsen , nie mówiąc o Skopanej Ewie.

Widzisz Kolego , telewizja kłamie , ponieważ jest w łapach tych samych żydobanksterów z eurokołchozu , którzy z kolei są własnością żydobanksterów z hamerykańskiego Knesetu.

Tylko Kukiz !

:)

Pierdu, pierdu :D :P
~klucz-nick niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 14:11
niechby Paweł tylko kwotę wolną od podatku podniósł to już by zrobił więcej jak PO i ekipa przez te wszystkie lata co to niby rządza.Ja głosuję na polskiego kandydata Pawła Kukiza.
~ niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 14:14
Ja głosuje na watykańskiego kandydata. Co ksiądz powie to jest święte.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza