Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

13021
eto
26 kwietnia 2015r. o 21:16
KC, nic nie poradzisz, żeby dać więcej to musisz więcej mieć.

Wiesz jak jest, najwięcej obiecują ci co nic nie chcą dać, bo zdają sobie sprawę, że i tak nie zrealizują swoich obietnic.

Zawsze mówiłem, że wejdziemy do Unii i nic się nie zmieni, jeżeli chodzi o sytuację materialną Polaków, podobnie jest z wyborami w Polsce.
Po wyborach będzie tak, jak prze wyborami. :D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
9176
kc
26 kwietnia 2015r. o 21:27
eto napisał(a): Kc, nic nie poradzisz, żeby dać więcej to musisz więcej mieć.

Ja nie chcę, żeby mi ktoś coś dawał, wystarczy, że państwo nie będzie mnie okradać z moich pieniędzy.

eto napisał(a): Wiesz jak jest, najwięcej obiecują ci co nic nie chcą dać, bo zdają sobie sprawę, że i tak nie zrealizują swoich obietnic.

Rozumiem, że piszesz o panu Palikocie? : )

eto napisał(a): Po wyborach będzie tak, jak prze wyborami. :D

Jak wygra Palikot, to na pewno, ale o to raczej się nie martwię, nie ma żadnych szans. Jest jak dryfujący kapitan na statku z którego wszyscy pouciekali : ).

9714
#BPM nieaktywny
26 kwietnia 2015r. o 21:48
Odnosnie niektorych politykow sprawdza sie powiedzenie, ze wyksztalcony glupiec ma wieksze mozliwosci propagowania swojej glupoty.
13021
eto
26 kwietnia 2015r. o 22:10
kc napisał(a):

Ja nie chcę, żeby mi ktoś coś dawał, wystarczy, że państwo nie będzie mnie okradać z moich pieniędzy.

Jak wygra Palikot, to na pewno, ale o to raczej się nie martwię, nie ma żadnych szans. Jest jak dryfujący kapitan na statku z którego wszyscy pouciekali : ).

Wielu politykom można to wszystko przypisać.
Ten Twój Kukiz, może ma i dobre intencje, ale to wszystko za mało.
Nic z tego jego kandydowania nie wyjdzie, to taki "Konik Luzak" :D
Nie ma zaplecza.
Palikot też mnie wkurza, tymi swoimi atakami na kościół, bo to nie przynosi mu sławy, a przysparza mu tylko wrogów. Podobnie jest ze Szczuką, która jest w jego partii i "pluje" na wszystkich, sama jednocześnie niczego sobą nie reprezentuje.
Jest jeszcze kilka spraw, które w osobie Palikota mnie denerwują, ale inni też mają wady w mojej ocenie.

Pozdrawiam
Głosujcie na kogo sobie tam chcecie, ja osobiście jestem bezpartyjny i nie wierzę w jakiekolwiek zmiany.
Tegoroczne wybory to niepotrzebny wydatek z naszego budżetu.
I tyle :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 kwietnia 2015r. o 23:28
Pieprzysz Eto . 2015 jest przełomowy . Czas pogonić bandę czworga od koryta, dla dobra przyszłych pokoleń Polaków i Polek .
~ napisał(a):
Protestuję! ...

Nie wiedziałem ,że Panna ma cichego wielbiciela , albo wielbicielkę :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 10:13
BPM napisał(a): Odnosnie niektorych politykow sprawdza sie powiedzenie, ze wyksztalcony glupiec ma wieksze mozliwosci propagowania swojej glupoty.

Rozumiem że u ciebie w rodzinie kandydatów na "głupców" nie ma. Maksymalny poziom to gimnazjum. Ciekawa teoria.
Wałęsa na prezydenta.
~klucz-nick niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 10:23
eto napisał(a):
kc napisał(a):

Nie ma zaplecza.
Palikot też mnie wkurza, tymi swoimi atakami na kościół, bo to nie przynosi mu sławy, a przysparza mu tylko wrogów. Podobnie jest ze Szczuką, która jest w jego partii i "pluje" na wszystkich, sama jednocześnie niczego sobą nie reprezentuje.
Jest jeszcze kilka spraw, które w osobie Palikota mnie denerwują, ale inni też mają wady w mojej ocenie.

Pozdrawiam
Głosujcie na kogo sobie tam chcecie, ja osobiście jestem bezpartyjny i nie wierzę w jakiekolwiek zmiany.
napewno masz racje,to w dniu wyborów rusz tyłek i zagłosuj na Pawła Kukiza.to nic nie kosztuje,nie musisz tego robić dla kogoś zrób to dla siebie i ojczyzny.
~ed niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 13:03
eto napisał(a):
kc napisał(a):

Nie ma zaplecza.

Pozdrawiam

Co post to zdanie zmieniasz.
REKLAMA BAU zaprasza