Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Janusz:) niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 18:30
http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/polityka-przy-kawie/wideo/07042015/19299304

Palikot dobrze sobie radzi.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
27 kwietnia 2015r. o 22:25

<i>
11855
#Adelajda nieaktywny
27 kwietnia 2015r. o 22:51
Dla mnie jest tylko jeden kandydat- Grzegorz Braun. Jest to jedyny z kandydatów, który kocha Polskę i Polaków. Pooglądajcie sobie jego wystąpienia na youtube.Człowiek mówi to co myśli 90% społeczeństwa. Nie obiecuje cudów, jest realistą. Niestety żydowskie media publiczne nie chcą go zapraszać, ponieważ mówi on rzeczy bardzo niewygodne dla rządzących. Gdyby więcej takich ludzi było w polityce to nasze życie zmieniłoby się diametralnie na lepsze. Żyłoby się lepiej wszystkim Polakom, a nie tylko rządzącym.
~ niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 22:54
Braun .Nazwisko polskie ??
11855
#Adelajda nieaktywny
27 kwietnia 2015r. o 23:16
Ja też nie mam typowo polskiego a jesteśmy Polakami od pokoleń, nic nie wiem o tym abyśmy mieli przodków innego pochodzenia. Ci, którzy naprawdę nie są Polakami już dawno zmienili nazwiska np. Komorowski, a właściwie to już jego dziadek zmienił ze Szczynukowicz na Komorowski, podobnie jak rodzice ''Komorowskiej''. Najpierw Rojer, potem Deptula a wreszcie Dembowscy. Jak ktoś nie ma się czego wstydzić to nie musi zmieniać nazwiska
~ niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 23:19
~ napisał(a): Braun .Nazwisko polskie ??

Ma duże gruczoły jadowe i żonę Ewę?
211
skorn
27 kwietnia 2015r. o 23:26
nie tak duże jak "prof." Bartoszewski

<i>
~ niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 23:28
Adelajda napisał(a): Ja też nie mam typowo polskiego a jesteśmy Polakami od 2 pokoleń, nic nie wiem o tym abyśmy mieli przodków innego pochodzenia. Ci, którzy naprawdę nie są Polakami już dawno zmienili nazwiska np. Komorowski, a właściwie to już jego dziadek zmienił ze Szczynukowicz na Komorowski, podobnie jak rodzice ''Komorowskiej''. Najpierw Rojer, potem Deptula a wreszcie Dembowscy. Jak ktoś nie ma się czego wstydzić to nie musi zmieniać nazwiska

I mieszkacie tutaj od 1765 roku.
REKLAMA BAU zaprasza