Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
27 kwietnia 2015r. o 23:35
skorn napisał(a): nie tak duże jak "prof." Bartoszewski

Nie chciałem dać ci satysfakcji i zniżać się do twojego poziomu - ale tu przegiąłeś - jesteś dno intelektualne. Takie "kupa gówna".

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
11855
#Adelajda nieaktywny
27 kwietnia 2015r. o 23:37
~ napisał(a):
Adelajda napisał(a): Ja też nie mam typowo polskiego a jesteśmy Polakami od 2 pokoleń, nic nie wiem o tym abyśmy mieli przodków innego pochodzenia. Ci, którzy naprawdę nie są Polakami już dawno zmienili nazwiska np. Komorowski, a właściwie to już jego dziadek zmienił ze Szczynukowicz na Komorowski, podobnie jak rodzice ''Komorowskiej''. Najpierw Rojer, potem Deptula a wreszcie Dembowscy. Jak ktoś nie ma się czego wstydzić to nie musi zmieniać nazwiska

I mieszkacie tutaj od 1765 roku.

Nie napisałam, że od 2 pokoleń, nie wciskaj swoich słów w moją wypowiedź. A Ty raczej też nie od średniowiecza tutaj.
211
skorn
28 kwietnia 2015r. o 0:06
~ napisał(a): Nie chciałem dać ci satysfakcji i zniżać się do twojego poziomu - ale tu przegiąłeś - jesteś dno intelektualne. Takie "kupa gówna".

Dla takich kmiotów jak ty mój poziom jest i będzie zawsze nieosiągalny. Nawet paru zdań nie jesteś w stanie sklecić, tylko posługujesz się cytatami i infantylnymi wrzutkami o mlaskaczach. Poziom głąba, który bez tv nie wiedziałby, jakie ma poglądy.

"Bronki to fajne chłopaki"

Zabij się.

<i>
~ niezalogowany
28 kwietnia 2015r. o 0:50
skorn napisał(a):
~ napisał(a): Nie chciałem dać ci satysfakcji i zniżać się do twojego poziomu - ale tu przegiąłeś - jesteś dno intelektualne. Takie "kupa gówna".

Dla takich kmiotów jak ty mój poziom jest i będzie zawsze nieosiągalny. Nawet paru zdań nie jesteś w stanie sklecić, tylko posługujesz się cytatami i infantylnymi wrzutkami o mlaskaczach. Poziom głąba, który bez tv nie wiedziałby, jakie ma poglądy.

"Bronki to fajne chłopaki"

Zabij się.

Przypomnij wszystkim jakie masz największe osiągnięcia - jakie są twoje "szczyty osiągnięć".
Powiedz jakim trzeba być ...em żeby wchodzić na słup wysokiego napięcia. Jakim trzeba być głupim żeby tym się chwalić.
"Zdobyłeś" słup wysokiego napięcia "na wojskowej górce" a z powstałym urazem nie możesz normalnie funkcjonować - w głowie coś szwankuje. Szkoda że z tego słupa nie spadłeś nie musiałbyś się teraz męczyć.

Zastosowana autokorekta

~ptaku niezalogowany
28 kwietnia 2015r. o 4:37
Serwery w Kolumbii. Firma Atman z Rosji. I jak myślicie jaki wynik wydrukują ? PKW to fikcja a raczej drukarnia wyników dla PO.
~mir.ko niezalogowany
28 kwietnia 2015r. o 9:39
Adelajda napisał(a): Dla mnie jest tylko jeden kandydat- Grzegorz Braun. Jest to jedyny z kandydatów, który kocha Polskę i Polaków. Pooglądajcie sobie jego wystąpienia na youtube.Człowiek mówi to co myśli 90% społeczeństwa. Nie obiecuje cudów, jest realistą. Niestety żydowskie media publiczne nie chcą go zapraszać, ponieważ mówi on rzeczy bardzo niewygodne dla rządzących. Gdyby więcej takich ludzi było w polityce to nasze życie zmieniłoby się diametralnie na lepsze. Żyłoby się lepiej wszystkim Polakom, a nie tylko rządzącym.

możliwe, choć szkoda wysiłku na budowanie elektoratu kilkanaście dni przed wyborami osobie którą zna
315
#mir.ko nieaktywny
28 kwietnia 2015r. o 9:40
Adelajda napisał(a): Dla mnie jest tylko jeden kandydat- Grzegorz Braun. Jest to jedyny z kandydatów, który kocha Polskę i Polaków. Pooglądajcie sobie jego wystąpienia na youtube.Człowiek mówi to co myśli 90% społeczeństwa. Nie obiecuje cudów, jest realistą. Niestety żydowskie media publiczne nie chcą go zapraszać, ponieważ mówi on rzeczy bardzo niewygodne dla rządzących. Gdyby więcej takich ludzi było w polityce to nasze życie zmieniłoby się diametralnie na lepsze. Żyłoby się lepiej wszystkim Polakom, a nie tylko rządzącym.

możliwe, choć szkoda wysiłku na budowanie elektoratu kilkanaście dni przed wyborami osobie którą zna < 5% społeczeństwa i zniknie po wyborach. warto raczej masowo wesprzeć Pawła Kukiza, który także jest blisko prostych ludzi i który zdobywa popularność [3pozycja]. pewnie teraz nic z tego nie będzie ale może powstanie chociaż jakiś znaczący nowy ruch.

rozbijamy głosy na wielu kandydatów, w drugiej turze zapewne wielu już nie zechce głosować, tracąc kandydata. ale trzeba być świadomym że jedynym realnym celem tych wyborów połowy głosujących jest nie wygranie ich ponownie przez BK. ktokolwiek tego dokona, a w zasadzie jest jeden rywal to będzie ich sukces
13547
#Skaut nieaktywny
28 kwietnia 2015r. o 15:20
Najprawdopodobniej na kolejną kadencję naród wybierze jednak obecnego prezydenta i nie dlatego, że nie ma lepszych od niego ale dlatego że lepsi od niego w tych wyborach nie wystartowali.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
REKLAMA BAU zaprasza