Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

10114
#alter nieaktywny
24 marca 2015r. o 14:50
~ napisał(a):
dziekuje Ci bardzo i powodzenia! bo ja tez nie mam zamiaru sie "czolgac"...

I tak się czołgasz, bardziej niż ja.

Dopisane 24.03.2015r. o godz. 14:50:

Dodam, że tysiące osób ochotniczo zgłasza się do stowarzyszeń paramilitarnych-strzeleckich, oraz do rezerw armii.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 14:54
alter napisał(a):
falco napisał(a):

jakiś ty ''cieniutki''!!

Twój tatuś tchórzu się wstydzi za ciebie.

Z czasów studiów jestem podoficerem pierwszoliniowego pułku pancernego, jako dowódca plutonu czołgów. Jako patriota stanę na wysokości zadania. Będę bronił Ojczyzny również za ciebie tchórzu.

a więc dupku (mam prawo tak ci napisać po twoim wcześniejszym kierowanym do mnie ''głupkiem'') cytując klasyka powiedzieć ci tak ''jesteś zerem panieK''
dlaczego?...bo jeśli byłeś żołnierzem to powinieneś wiedzieć czym jest mundur a ty tego nie wiesz pisząc niepochlebnie o innym żołnierzu -moim ojcu...
kpiący ton w jakim próbujesz się wypowiadać nie jemu przynosi ujmę a właśnie tobie... jeśli Polska ma takich jak ty ''polaków'' ,takich jak ty obywateli nie potrafiących uszanować innych takich jak ty oszołomów nie dziwię się że kraj ten jest w takim stanie jakim jest
''podoficer'' ?...żałosna to szkoła była skoro takiego ''podoficera'' spłodziła...
na szczęście dla mnie ,mnie życia uczył oficer...WP!!!

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
24 marca 2015r. o 15:00
falco napisał(a):
a więc dupku

pisząc niepochlebnie o innym żołnierzu -moim ojcu...

Jesteś głupi. Kiedy piszę, że wstyd przynosisz tatusiowi, świadczy to tylko o moim szacunku do niego, nie do ciebie.

Nic nie wiesz o honorze munduru. Nic nie wiesz o patriotyzmie. Nic nie wiesz o wojsku, armii i dyscyplinie. Jesteś dla mnie cienias bez honoru.

211
skorn
24 marca 2015r. o 15:05
No właśnie, skoro twój ojciec, falco, był żołnierzem, to zapewne był gotów walczyć nawet w tak parszywym systemie, jakim była komuna. I tak naprawdę nawet nie za Polskę, ale za ZSRR.

<i>
10114
#alter nieaktywny
24 marca 2015r. o 15:10
skorn napisał(a): I tak naprawdę nawet nie za Polskę, ale za ZSRR.

O tym taktownie starałem się nie wspominać. Taka jednak jest prawda :)

~ niezalogowany
24 marca 2015r. o 15:16
ojciec napisał(a): Pamiętaj, że za to iż się nie stawisz to pójdziesz siedzieć...
to juz lepiej siedziec niz stracic glowe na wojnie.
211
skorn
24 marca 2015r. o 15:18
To nie ma nic wspólnego z taktem czy jego brakiem, bo niby czemu? Takie były czasy.

Czym różniłaby się dzisiejsza interwencja na Ukrainie od tej w Czechosłowacji w 68 r. ? Jaki Polska miała interes w tym, by pacyfikować wolnosciowe ruchy u naszych południowych sąsiadów? Żaden.

<i>
~ niezalogowany
24 marca 2015r. o 15:20
nie odbiegajcie od tematu dyskusji....

faktem jest, ze ja jak i 25% zdolnych do sluzby, nie poszloby na front....tak pokazali w tv....w imie zasad? patriotyzmu? jakiego? ten kraj dal mi tylko podstawowe wyksztalcenie...za cala reszte musialem placic sam - panstwo tylko na mnie zerowalo...wiec jaki patriotyzm? w nosie mam taki kraj...naookolo zlodziejstwo i oszusci...a ten glupi narod wciaz wybiera tych samych i takich samych "przywodcow"..

na barykady ciemnogrodzie!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo