Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

~ttteeed niezalogowany
25 marca 2015r. o 23:07
nikt z was nie pójdzie do wojska dopóki nie zabija waszej rodziny a jak tak bedzie to bedziecie chcieli sie zemścić ale jak jak nawet nie wiesz jak cie trzyma prawdziwą broń co zrobisz jak cie zawiąza na sybir grila? zastanówcie sie i poczytajcie historie katyń i inne jak masz zamiar tak skonczyć to dziś juz kup sobie sznur ja bedę walczył dla rodziny i dla siebie o pokój
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
25 marca 2015r. o 23:10
~Czytacz napisał(a):
alter napisał(a):

nie pozwalał odbyć służbę?

Naucz się pisać NIEUKU! Czołgista od siedmiu boleści :D Nie kompromituj się, poeto - łachmyto!

Możesz jaśniej? Kto tu jest nieukiem? hehe

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 23:10:

falco napisał(a): gdybyś był normalny to zrozumiał byś to co niedawno działo się w Katowicach a że nie jesteś to tego nie zrozumiesz
pozostaje ci wrócić do tetrisa w telefonie... :D
taki twój ''zajefajny'' los :D

Tatuś ci załatwił zwolnienie ze służby? Dalej pochwal się :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 marca 2015r. o 23:11
alter napisał(a): ... Nie mam ochoty rozmawiać z chamem, co przy każdej okazji rzuca wyzwiskami.

Twe ochoty Złotousty nie wiele mnie interesują . Jesteś samochwalczym bucemi i basta. Pozorujesz na obcykanego intelektualistę , a ja podejrzewam , że Mossad płaci ci za propagowanie hasła : Putler , to świnia ! . Jeśli tak faktycznie jest , że dostajesz dwa zyle ( jak Klucznik mawia ) za każdy wpis , to rozumiem Twą chciwość. Jeśli się mylę , to nie rozumiem Twej głupoty.

Tak , czy siak , masz prze ... ...ne bucu.

A wiesz dlaczego ?

Bo zabrakło Ci odwagi , aby Pannie dać mata ... twarzą w twarz :)

Spij dobrze Casablanka ... niech zapisy Talmudu Ci się przyśnią :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Czytacz niezalogowany
25 marca 2015r. o 23:12
Chyba za dużo dzisiaj wypiłeś, że nie widzisz swoich błędów. Idź spać :D
3231
#qwax nieaktywny
25 marca 2015r. o 23:13
alter napisał(a): ... hehe

Mała prośba - możesz tego nie pisać pod swoimi postami?
Bo, z całym szacunkiem, ale to nie świadczy o to tobie zbyt dobrze - śmiać się ciągle ze swoich "żartów"...
10114
#alter nieaktywny
25 marca 2015r. o 23:26
Pannazdzieckiem napisał(a): Bo zabrakło Ci odwagi , aby Pannie dać mata ... twarzą w twarz :)

Głupiś. Kilka dni temu, późnym wieczorem, zgodziłem się na partie szachów z tobą. Pewnie liczyłeś po pijaku białe myszki, więc nie przeczytałeś.

A na drugi dzień rana zacząłeś mi wielokrotnie ubliżać. Dla mnie już nie ma tematu. Z takim chamem, jak ty nie mam ochoty się spotykać. Jest też mi obojętne twoje zdanie o mnie. Dla chamów z zasady nie mam szacunku. Możesz sobie ględzić do woli :D

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 23:18:

qwax napisał(a):
alter napisał(a): ... hehe

Mała prośba - możesz tego nie pisać pod swoimi postami?
Bo, z całym szacunkiem, ale to nie świadczy o to tobie zbyt dobrze - śmiać się ciągle ze swoich "żartów"...

Będę pisał co zechce, i kiedy zechce, tobie nic do tego.

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 23:18:

hehe

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 23:20:

~Czytacz napisał(a): Chyba za dużo dzisiaj wypiłeś, że nie widzisz swoich błędów. Idź spać :D

Nieuku, nie interesują mnie twoje konfabulacje :)

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 23:26:

Bohater z "world of tanks" jakoś nie ma odwagi pochwalić się swoją służbą wojskową? :) hehe

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2015r. o 23:28
łoł...
''konfabulacje'' :D
jakież to ''alterowskie'' ...pisanie o czymś co zna się z autopsji ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 marca 2015r. o 23:29
alter napisał(a): ... Kilka dni temu, późnym wieczorem, zgodziłem się na partie szachów z tobą. Pewnie liczyłeś po pijaku białe myszki, więc nie przeczytałeś. ...

Faktycznie , nie zauważyłem w pijanym widzie. Nie mam obowiązku czytania wszystkich głupot , jakie wypisujesz.

Ale zechciej zacytować , podać miejsce i czas ... bucu.

Stawię się , pomimo tego , że gardzę tchórzami.

Ale będzie randka z Panną , już zacieram ręce ... i kose szykuje :D :D :D

Śpij dobrze Cieciu. Czas i miejsce możesz mi również na priva przesłać , żaden kłopot.

Stawię się :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza