#Pannazdzieckiem nieaktywny 25 marca 2015r. o 23:58
Pannazdzieckiem napisał(a):
Mam nadzieję , że tym razem nie stchórzysz Alterowicz :)
Czółeczko ptysiu :*
alter napisał(a): ...
Powtarzam, dla mnie temat już definitywnie nie istnieje. Graj sobie z koterią...
No i dupa :| Po moich nadziejach . A tak ślicznie wypastowałem szachownicę. Tyle godzin ... ciężkiej, wirtualnej harówy :D
A ten pancerz prętowy Papugo , co to takiego ? Opletli drutem Fi osiemnaście T-72 ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
:D wytłumaczę to na czasie...teraz kawa i wiesz ...
''betoniara'' :D
Dopisane 26.03.2015r. o godz. 05:48:
:D wytłumaczę to na czasie...teraz kawa i wiesz ...
''betoniara'' :D
Dopisane 26.03.2015r. o godz. 05:49:
sorki... ;)
Dopisane 26.03.2015r. o godz. 06:53:
widzisz to z tyłu?
to jeden z elementów takiego ''pancerza'' ;) [img=1427349200_wmk69ha.jpg]
Dopisane 26.03.2015r. o godz. 06:56:
a tak wygląda czołg ''prowadzony'' przez forumowego ''czołgistę '' ;)
nie ''wyrobił '' na zakręcie i uderzył w ''pancerną brzozę''[img=1427349364_wwm8z0n.jpg]
oraz tych wszystkich zapaleńców , którzy chcą wystrzelić w kierunku ruskich wszystkie trzy rakiety jakie mamy :D
Oraz dla tych , co to chcą umierać za Ojczyznę na Ukrainie.
Ty Alterowicz Maruchy czytać nie musisz, Ty już wiesz wszystko :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
I nawet Szogun poklepał Przybylskiego po plerach. Nie ma to jak Układ Zamknięty :D
jakiż ''piękny ''gest
tymczasem w Polsce, mieszkający tu ludzie -chyba Polacy- latami czekają na wizytę u specjalisty ...
tymczasem w tej samej Polsce szpitale przyjmujące czterdziestu dwóch pacjentów ze zdiagnozowanym nowotworem , dostają zwrot z NFZ... NA ...JEDNEGO!!!!
ale co tam...
''na Kowno''!!!!...zaraz ...kierunki mi się pomyliły ;)
chociaż ?...kto wie? ;)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 26 marca 2015r. o 7:50
:D Na mnie czas , idę dozbroić betoniarę , przyspawam chyba pręt bojowy , jak się jakiś agresor złapie , to go okręci . A dodatkowo podłączę fazę na obudowę :D
Miłego :)
''Patriot'' przy betoniarce gwarantuje jej bezpieczeństwo... :D a wiesz że armia polska będzie miała dwie albo nawet cztery!!!!!...o dżises !!!!jaka POTĘGA-baterie ''patriotów''
na razie trwają ''rozmówki polsko -amerykańskie'' ;)
a na granicy Iskandery :D ... a samoloty latają sobie jak chcą i kiedy chcą z ''uszkodzonymi '' transponderami ...
ale co tam...w Polsce powszechna mobilizacja
sztab -a jakże ''Generalny'' -przewiduje wystawienie ''armii'' w liczbie 300 000 luda... studenci ''działonowe'' ochroniarze z Tesco ,altery ,emeryci ,katecheci ... oj chyba się zapędziłem zbytnio :D
ja pierdzielę ...zaczynam się pakować... :D
jako że zostałem kombatantem po wprowadzeniu i zakończeniu stanu wojennego nie wybieram się nigdzie.czekam na uchwalenie swiadczeń jak dla opozycjonistów spod znaku V. ;) WY tu piszący też się (NATO) łapiecie :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.