Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

2900
#falco nieaktywny
26 marca 2015r. o 11:06
:D
jaki tam z Ciebie opozycjonista...mała ''licytacja''? ;)
mnie raz goniło ZOMO... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
26 marca 2015r. o 11:13
Pannazdzieckiem napisał(a): I nie odpowie , gardzi " betoniarzami "

Gardzę chamstwem, pieniactwem i oszołomstwem. Wy betoniary tylko się w to wpisujecie. Zaczynacie dzień betoniary od wyzwisk i obrażania. Jesteście oszołomy i największe męskie ploty. Blablacie głupoty bez opamiętania, i jeszcze się wam wzajemnie wydaje, że jesteście zabawni. Jesteście godni tylko współczucia.

Nie życzę sobie waszych obraźliwych odniesień do moich komentarzy, ani naruszania moich dóbr osobistych, poprzez wyzwiska. Nie chcę mieć z wami nic do czynienia. EOT.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
26 marca 2015r. o 11:23
alter Opublikowane: 2015-03-24 21:53:16

Do bałwanów i bałwanki virgo.

:D nie ''życzy sobie''...dobre :D

Dopisane 26.03.2015r. o godz. 11:23:

to ty w drodze na Ukrainę?[img=1427365385_twu8r55.jpg]

~klucz-nick niezalogowany
26 marca 2015r. o 12:43
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): I nie odpowie , gardzi " betoniarzami "

Gardzę chamstwem, pieniactwem i oszołomstwem.:P przygadał alter garnkowi "P Wy betoniary tylko się w to wpisujecie. Zaczynacie dzień betoniary od wyzwisk i obrażania. Jesteście oszołomy :P oszołom to niewie kto z kim i ma głupi wpis stop rosja:P i największe męskie ploty. Blablacie głupoty bez opamiętania, i jeszcze się wam wzajemnie wydaje, że jesteście zabawni. Jesteście godni tylko współczucia.

Nie życzę sobie :P a to nie jest koncert życzeń:P waszych obraźliwych odniesień do moich komentarzy, ani naruszania moich dóbr osobistych, poprzez wyzwiska. Nie chcę mieć z wami nic do czynienia. EOT.
: :P tak nie znosisz krytyki do swojej osoby że udajesz że jest wszystko w porządku,a póżniej jak tchórz usuwasz niewygodne posty które cię szkalują :P i wydaje ci się że wiesz wszystko o wojnie na ukrainie,a przecież nie wiesz nic :P
2900
#falco nieaktywny
26 marca 2015r. o 13:37
''i to jest meritum'' :D

Dopisane 26.03.2015r. o godz. 13:37:

teraz ok który to ten ''obrońca Ukrainy'' ?
ja mam swój typ...[img=1427373424_7hjiyt1.jpg]

Dopisane 26.03.2015r. o godz. 13:37:

''typ'' ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2015r. o 14:09
alter napisał(a): ...

Nie życzę sobie waszych obraźliwych odniesień do moich komentarzy, ani naruszania moich dóbr osobistych, poprzez wyzwiska. Nie chcę mieć z wami nic do czynienia. EOT.

A proszę Cię bardzo Alterowiczu , tylko sam zachowaj jakąś klasę . Stali czytelnicy naszych dyskusji , już dawno się zorientowali , kto tu jak osioł , bezrefleksyjnie powiela propagandę, wyzywając Tych z odmiennym zdaniem od oszołomów. Nie tylko w temacie Ukrainy.

Mój tips jest taki . Ten po lewej , to młody żydowski intelektualista , wnioskuję po surducie i guziczku pod szyją. " Rdzenny Ukrainiec " :D Ten po prawej też , ale o hamerykańskich korzeniach , widać po kapeluszu i szaliku.

Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~majętny Stef niezalogowany
26 marca 2015r. o 14:49
Zanim wezwą do wojska to może już odczytają czarne skrzynki "zestrzelonego" boeinga.
Airbusowe już odczytane, po paru dniach ( i do tego były uszkodzone) a boeingowe jeszcze nie ;)
~ niezalogowany
26 marca 2015r. o 15:14
~klucz-nick napisał(a): usuwasz niewygodne posty które cię szkalują :P i wydaje ci się że wiesz wszystko o wojnie na ukrainie,a przecież nie wiesz nic :P

Sfora nudnych głuptasków ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza