Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

~klucz-nick niezalogowany
24 marca 2015r. o 14:14
~klucz-nick napisał(a): a oto przyczyna powołania do woja, http://wolna-polska.pl/wiadomosci/nwo-swiatowy-terror-z-wall-street-2015-03
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 14:21
i znowu o tym ''patriotyźmie''?...Patriotyzm to min. robienie wszystkiego dla dobra kraju i jego obywateli a tu gdzie spojrzysz to korupcja ,nepotyzm i prywata...dla czegoś takiego Polacy mają umierać?...chyba kpisz...napisz mi co zabrania (p)osłom zrzec się immunitetów - w tym przypadku mandatów- i zasilić szeregi armii?
ale po co to robić kiedy kolejnym nakazem można wysłać bandę ''baranów'' by ginęli za swoich ''wybrańców''
to nie będzie taka zwykła hekatomba...jeśli pozwolicie na to to będzie to mega,mega ,mega hekatomba a ja nie mam najmniejszej ochoty pozwolić komuś na to by jakimś durnowatym dekretem zrobił ze mnie ''woła ofiarnego''
spierdzielę z tego ''szamba'' nawet na Madagaskar zabierając rodzinę i oczywiście psy...
a ci którzy próbują mi wmówić że to ''perfumeria'' niech o nią walczą ''do krwi ostatniej'' :> a nawet do ''....j śmierci w chwale''

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
24 marca 2015r. o 14:27
falco napisał(a):
spierdzielę z tego ''szamba'' nawet na Madagaskar zabierając rodzinę i oczywiście psy...
a ci którzy próbują mi wmówić że to ''perfumeria'' niech o nią walczą ''do krwi ostatniej'' :> a nawet do ''....j śmierci w chwale''

Tak, do krwi ostatniej. Dla mojej rodziny. I za ciebie mierny tchórzu.

Zabierz ze sobą swoje szambo. Nie zapomnij o betoniarze.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~do alter niezalogowany
24 marca 2015r. o 14:30
~klucz-nick napisał(a):
~klucz-nick napisał(a): a oto przyczyna powołania do woja, http://wolna-polska.pl/wiadomosci/nwo-swiatowy-terror-z-wall-street-2015-03
cccp i co twój napisik pod postem to g-ó-w-n-o klucz-nick :P
~ niezalogowany
24 marca 2015r. o 14:30
alter napisał(a):
falco napisał(a):

to za mnie tez - nie mam zamiaru sie meczyc za ten grajdol....za tych zlodziei i idiotow...
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 14:35
alter napisał(a):
falco napisał(a):

pieprzysz bzdury :D ...raczej dla poezji bo ona jest ponad twoją rodzinę co nie tak dawno podkreślałeś :D
za mnie?...przecież mnie już tu nie będzie oszołomie :D
a walcz :D przecież będziesz walczył o zachowanie'' koryta'' :D

jakiś ty ''cieniutki''!! ale cóż ...właśnie takich ta ''armia'' potrzebuje :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
24 marca 2015r. o 14:39
falco napisał(a):

jakiś ty ''cieniutki''!!

Twój tatuś tchórzu się wstydzi za ciebie.

Z czasów studiów jestem podoficerem pierwszoliniowego pułku pancernego, jako dowódca plutonu czołgów. Jako patriota stanę na wysokości zadania. Będę bronił Ojczyzny również za ciebie tchórzu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
24 marca 2015r. o 14:44
alter napisał(a):
falco napisał(a):

jakiś ty ''cieniutki''!!

Twój tatuś tchórzu się wstydzi za ciebie.

Z czasów studiów jestem podoficerem pierwszoliniowego pułku pancernego, jako dowódca plutonu czołgów. Jako patriota stanę na wysokości zadania. Będę bronił Ojczyzny również za ciebie tchórzu.

dziekuje Ci bardzo i powodzenia! bo ja tez nie mam zamiaru sie "czolgac"...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo