Zastosowana autokorekta
kosa23 napisał(a): psssssssssssssshhhhiiiiiiii..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fajnie napisane teraz już wiem czemu wypadek spowodowałeś boś burak,ty musisz być bardzo sfrustrowany że takie farmazony wypisujesz,ja nie o szybkości pisałem ,a o wartości ,ty za to na czas zajechałeś ?podaj adres bo nr tel już do ciebie mam,nie ja ci sprawy nie wytocze ani kulki,zgłosze na policję twoje posty gdzie mnie wyzywasz od cw itp,wpadnie mi parę groszy od ciebie,zobaczymy jaki wtedy będziesz cwaniak ??
Ty Pajacyk moze jeszcze przeszedłeś Mario w Lewa stronee????
nieee bo krec ne.... !!!! jak cfeliku takiś Kubica cały czas w drodze na spiworach to kiedy ty masz czas pisać te piedro-lamento :D!!!!
Już wiem czemu pin-pong ci lata:P!!!!!! huj cie trafia ze cie kazdy na drodze bez probmu cie wyprzedza...ze inni sa na czas bo maja czym pocisnąć a ty walisz konia po parkingach!!!! Boli-Pajaca na gumce!!!!!P-I-E-S cie J-E-B-A-Ł hahahaha....smieszny jestes....
Ps.wytoczyć to ty mozesz kulke z nosa .... C-F-E-L!!!!!
~TOjsienka napisał(a): Się Warszawiakom przytrafiło
~klucz-nick napisał(a):kosa23 napisał(a): psssssssssssssshhhhiiiiiiii..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fajnie napisane teraz już wiem czemu wypadek spowodowałeś boś burak,ty musisz być bardzo sfrustrowany że takie farmazony wypisujesz,ja nie o szybkości pisałem ,a o wartości ,ty za to na czas zajechałeś ?podaj adres bo nr tel już do ciebie mam,nie ja ci sprawy nie wytocze ani kulki,zgłosze na policję twoje posty gdzie mnie wyzywasz od cw itp,wpadnie mi parę groszy od ciebie,zobaczymy jaki wtedy będziesz cwaniak ??
Ty Pajacyk moze jeszcze przeszedłeś Mario w Lewa stronee????
nieee bo krec ne.... !!!! jak cfeliku takiś Kubica cały czas w drodze na spiworach to kiedy ty masz czas pisać te piedro-lamento :D!!!!
Już wiem czemu pin-pong ci lata:P!!!!!! huj cie trafia ze cie kazdy na drodze bez probmu cie wyprzedza...ze inni sa na czas bo maja czym pocisnąć a ty walisz konia po parkingach!!!! Boli-Pajaca na gumce!!!!!P-I-E-S cie J-E-B-A-Ł hahahaha....smieszny jestes....
Ps.wytoczyć to ty mozesz kulke z nosa .... C-F-E-L!!!!!