Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jedna osoba poważnie ranna po zderzeniu samochodów
~ niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 10:08
to są życzenia Wielkanocne? czy upust frustracji? ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TOjsienka niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 10:18
Się Warszawiakom przytrafiło
~ niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 10:37
~TOjsienka napisał(a): Się Warszawiakom przytrafiło

i co pewnie Twoim zdaniem tutaj też była winna BM-ka (bo stała na lawecie?!) hahahah:D
~TOjsienka niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 10:37
Albo nie bo o ile mnie pamięć wzrokowa nie myli nie widzę jednego małego szczegółu choć mógł równie dobrze odpaść przy uderzeniu.
~TOjsienka niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 10:43
~ napisał(a):
~TOjsienka napisał(a): Się Warszawiakom przytrafiło

i co pewnie Twoim zdaniem tutaj też była winna BM-ka (bo stała na lawecie?!) hahahah:D
Nie....jak pod tematem
~TOjsienka niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 10:46
Albo nie bo o ile mnie pamięć wzrokowa nie myli nie widzę jednego małego szczegółu choć mógł równie dobrze odpaść przy uderzeniu.
~klucz-nick niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 11:56
kosa23 napisał(a): jeżeli to ty jesteś sprawcą to chyba nie zawiele masz do powiedzenia,ja jak bym takiego bezmuzgiego dzwona strzelił to bym morde na kłódke trzymał,zawsze myslałem że yapończykami to mądrzy kierowcy jeżdzą ale się myliłem,teraz kup sobie vw passata.

Jaki DEBIL!!!!!!!!!!!!! Hahahaha:))))))))))))))))))
Najpierw Pajacu odłóż Hulajnoge i miesieczny na miejski....
O S...esyn!!!!!!!!!!
Bolesławiecki-Kubica krec anyc cfelik sie znalazł...
Turlaj Frytki Do Betlejem Turbo-Z krec ie!!!!
zgniłych jaja Ci Fujaro zycze ...
Fuck OF!!!!!!!!!!!!
oj oj buraku nie szalej teraz przynajmniej wiem na cię stać ,żeby cię wyprostować to jeżdze 25 lat bezkolizyjnie i bez mandatowo to B ,a C+E to 20 lat jeżdze 10 000 km po europie miesięcznie bezkolizyjne,a jak prowadzę nissan forewer waga 3 000 kg 3,0 l td to na takie małe autka jak twoje to nawet uwagi nie zwracam,powinni ci prawko zabrać to może by cię to czegoś nauczyło ,a na razie to mnie możesz cmoknąć w rure wydechową,i się nie denerwój bo ci drucik p-i-e-r-d-o-l-n-i-e. :P buractwo po tych drogach się pałęta.
~klucz-nick niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 12:01
~klucz-nick napisał(a):
kosa23 napisał(a): jeżeli to ty jesteś sprawcą to chyba nie zawiele masz do powiedzenia,ja jak bym takiego bezmuzgiego dzwona strzelił to bym morde na kłódke trzymał,zawsze myslałem że yapończykami to mądrzy kierowcy jeżdzą ale się myliłem,teraz kup sobie vw passata.

Jaki DEBIL!!!!!!!!!!!!! Hahahaha:))))))))))))))))))
Najpierw Pajacu odłóż Hulajnoge i miesieczny na miejski....
O S...esyn!!!!!!!!!!
Bolesławiecki-Kubica krec anyc cfelik sie znalazł...
Turlaj Frytki Do Betlejem Turbo-Z krec ie!!!!
zgniłych jaja Ci Fujaro zycze ...
Fuck OF!!!!!!!!!!!!
oj oj buraku nie szalej teraz przynajmniej wiem na cię stać ,żeby cię wyprostować to jeżdze 25 lat bezkolizyjnie i bez mandatowo to B ,a C+E to 20 lat jeżdze 10 000 km po europie miesięcznie bezkolizyjne,a jak prowadzę nissan forewer waga 3 000 kg 3,0 l td to na takie małe autka jak twoje to nawet uwagi nie zwracam,powinni ci prawko zabrać to może by cię to czegoś nauczyło ,a na razie to mnie możesz cmoknąć w rure wydechową,i się nie denerwój bo ci drucik p-i-e-r-d-o-l-n-i-e. :P buractwo po tych drogach się pałęta.
a za tego cwela to ci sprawe wytocze po świętach,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.