~TOjsienka napisał(a): Się Warszawiakom przytrafiło
~ napisał(a):Nie....jak pod tematem~TOjsienka napisał(a): Się Warszawiakom przytrafiło
i co pewnie Twoim zdaniem tutaj też była winna BM-ka (bo stała na lawecie?!) hahahah:D
kosa23 napisał(a): jeżeli to ty jesteś sprawcą to chyba nie zawiele masz do powiedzenia,ja jak bym takiego bezmuzgiego dzwona strzelił to bym morde na kłódke trzymał,zawsze myslałem że yapończykami to mądrzy kierowcy jeżdzą ale się myliłem,teraz kup sobie vw passata.oj oj buraku nie szalej teraz przynajmniej wiem na cię stać ,żeby cię wyprostować to jeżdze 25 lat bezkolizyjnie i bez mandatowo to B ,a C+E to 20 lat jeżdze 10 000 km po europie miesięcznie bezkolizyjne,a jak prowadzę nissan forewer waga 3 000 kg 3,0 l td to na takie małe autka jak twoje to nawet uwagi nie zwracam,powinni ci prawko zabrać to może by cię to czegoś nauczyło ,a na razie to mnie możesz cmoknąć w rure wydechową,i się nie denerwój bo ci drucik p-i-e-r-d-o-l-n-i-e. :P buractwo po tych drogach się pałęta.
Jaki DEBIL!!!!!!!!!!!!! Hahahaha:))))))))))))))))))
Najpierw Pajacu odłóż Hulajnoge i miesieczny na miejski....
O S...esyn!!!!!!!!!!
Bolesławiecki-Kubica krec anyc cfelik sie znalazł...
Turlaj Frytki Do Betlejem Turbo-Z krec ie!!!!
zgniłych jaja Ci Fujaro zycze ...
Fuck OF!!!!!!!!!!!!
~klucz-nick napisał(a):a za tego cwela to ci sprawe wytocze po świętach,kosa23 napisał(a): jeżeli to ty jesteś sprawcą to chyba nie zawiele masz do powiedzenia,ja jak bym takiego bezmuzgiego dzwona strzelił to bym morde na kłódke trzymał,zawsze myslałem że yapończykami to mądrzy kierowcy jeżdzą ale się myliłem,teraz kup sobie vw passata.oj oj buraku nie szalej teraz przynajmniej wiem na cię stać ,żeby cię wyprostować to jeżdze 25 lat bezkolizyjnie i bez mandatowo to B ,a C+E to 20 lat jeżdze 10 000 km po europie miesięcznie bezkolizyjne,a jak prowadzę nissan forewer waga 3 000 kg 3,0 l td to na takie małe autka jak twoje to nawet uwagi nie zwracam,powinni ci prawko zabrać to może by cię to czegoś nauczyło ,a na razie to mnie możesz cmoknąć w rure wydechową,i się nie denerwój bo ci drucik p-i-e-r-d-o-l-n-i-e. :P buractwo po tych drogach się pałęta.
Jaki DEBIL!!!!!!!!!!!!! Hahahaha:))))))))))))))))))
Najpierw Pajacu odłóż Hulajnoge i miesieczny na miejski....
O S...esyn!!!!!!!!!!
Bolesławiecki-Kubica krec anyc cfelik sie znalazł...
Turlaj Frytki Do Betlejem Turbo-Z krec ie!!!!
zgniłych jaja Ci Fujaro zycze ...
Fuck OF!!!!!!!!!!!!