Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Życzenia Wielkanocne

13051
#Virgo nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 20:03
Niech Wielkanoc napełni Wasze serca radością,
miłością i spokojem.
Radosnego, wiosennego nastroju
podczas dzielenia się święconką przy wspólnym stole,
w gronie najbliższych.

Smacznego Święconego jajka oraz mokrego Śmigusa dyngusa.
Wesołego Alleluja!

Dla wszystkich Bolecnautów oraz Redakcji Portalu Bolec.Info dedykuję te życzenia.

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11060
sloneczko010981
2 kwietnia 2015r. o 20:35
Ja też dołączę się do życzeń. Radosnych, dobrych świąt i cudownej atmosfery domowej. Dla Wszystkich, ale szczególnie dla Tych, dla Których święta to nie tylko radość, ale i smutek. Jestem z Wami sercem i myślami :*
10630
#CNC nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 21:13
składanie życzeń to przede wszystkim zachowanie społeczne mało które z tych zachowań jest racjonalne czy logiczne, po prostu są
13051
#Virgo nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 21:22
CNC napisał(a): składanie życzeń to przede wszystkim zachowanie społeczne mało które z tych zachowań jest racjonalne czy logiczne, po prostu są

W określonych grupach społecznych , przyjęte jest np. składanie życzeń z okazji świąt . I nikogo to nie dziwi ani nie drażni.
Inne społeczności , które nie praktykują takich zachowań nie muszą w tym uczestniczyć.

Tobie życzę spokojnego snu.
:P

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~ niezalogowany
2 kwietnia 2015r. o 21:26
CNC napisał(a): zachowanie społeczne mało które z tych zachowań jest racjonalne czy logiczne

Czy Ty czytasz swoje wypociny przed opublikowaniem??

Głą.bie, won do szkoły poduczyć się logiki!
10630
#CNC nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 21:30
~ napisał(a):
CNC napisał(a): zachowanie społeczne mało które z tych zachowań jest racjonalne czy logiczne

Czy Ty czytasz swoje wypociny przed opublikowaniem??

Głą.bie, won do szkoły poduczyć się logiki!

skoro wolisz prosto 2+2=4 może zrozumiesz , logikę zostaw innym razem z myśleniem
4469
#Patrzalski nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 21:34
CNC napisał(a): składanie życzeń to przede wszystkim zachowanie społeczne mało które z tych zachowań jest racjonalne czy logiczne, po prostu są

Nie zgadzam się z Tobą absolutnie :>

Składanie życzeń jest zachowaniem społecznym ,jak najbardziej
racjonalnym ,logicznym i obrazującym Twoje podejście do życia w społeczeństwie .
Mam poglądy dość zbliżone do Twoich ,znają mnie tu choć nie często się wypowiadam ;)
Życzenia Komuś zdrowia ,szczęścia czy innych dobrych dla Niego
sytuacji nie wydaje mi się czymś irracjonalnym ,tylko dla tego ,że mam inny światopogląd .
Wszystkim życzę ,wszystkiego najlepszego .
Z okazji świąt Wielkiej Nocy ,Święta Przesilenia itd.
Wszyscy bądźcie zdrowi ,szczęśliwi i pozwalajcie być szczęśliwymi innym .
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2015r. o 23:16
masz racje ''Irokezie'' :)
dlatego nic tu nie będę pisał o Perunie czy Kupale a nawet nie poruszę faktu istnienia ''pisanek'' ;)
wszystkim bez wyjątku (no chyba że jeden taki niewielki ;) ) zdrowych i spokojnych świąt ...
a że nieodłącznym ich atrybutem jest jajo ,życzę Wam wszystkim ''twardych jaj'' :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!