Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Paniusia z pieskiem

~NIE BOJĘ SIĘ PSA niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 22:23
Najlepsze wyjście potraktować psa gazem prosto w ślepia,a jak paniusia z buzią wyskoczy,to i ją!Dobry sposób też,to maczeta.Ciach i paniusia oduczy się chamstwa,jak będzie musiała swego pupila pozbierać w kawałkach.Ale kto nosi z sobą maczetę?Ale najlepiej się psów nie bać,bo pies wyczuwa i atakuje tylko bojących się psa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12486
#OnaIncognito nieaktywny
3 kwietnia 2015r. o 22:42
falco napisał(a): dziwne że kotów ten przepis nie dotyczy...
no i co z pazurami? :|

''łapawice '' ochronne? :|

..................
hehe ej..nie przesadzajcie..
Jeszcze nie slyszalam zeby kot zaatakowal i zadrapal kogos na smierc...:-p
Ps.Panicznie boje sie duzych psów...
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 22:44
~NIE BOJĘ SIĘ PSA napisał(a): Najlepsze wyjście potraktować psa gazem prosto w ślepia,a jak paniusia z buzią wyskoczy,to i ją!Dobry sposób też,to maczeta.Ciach i paniusia oduczy się chamstwa,jak będzie musiała swego pupila pozbierać w kawałkach.Ale kto nosi z sobą maczetę?Ale najlepiej się psów nie bać,bo pies wyczuwa i atakuje tylko bojących się psa.
raczej nikt z gazem a tym bardziej maczeta na spacer nie chodzi a dziecku nie wytlumaczysz ze ma sie nie bac. Zdarza sie ze pies atakuje swojego wlasciciela niespodziewanie a wtedy nie ma mowy ze atakuje tego co sie boi. Wlasciwie to nie normalne zeby czlowiek chodzil zabezpieczony gazem, dezodorantem itp i musial udawac spokoj gdy nadzieje sie na takiego psa.
~umiar niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 9:02
Ludzie psy nie rzucają się na ludzi jak to opisujecie.Częściej to człowiek jest zagrożeniem dla człowieka niż pies.Zachowywać się należy normalnie ,nie histerycznie.Duży nie znaczy wściekły.Wiekszosć z nich to potulne baranki .wytresowane .na smycczach.Faktem jest,że absolutnie nie powinno się wolno wypuszczać zwierzaka gdzie chodzą ludzie.bo wystarczy,że taki bydlak przebiegnie, niechcąco ogonem machnie ,szczeknie.Po co to komu? Pies na smyczy i pod opieką właściciela.Zachować trzeba rozsądek,ale nie tylko opeikunowie czworonoga ale i spacerujący.Nigdy nie wpadać w panikę, przejśc obojętnie , nie dotykać, nie wyciągać rąk do psa,Pies to nie bestia żrąca wszysztko dookoła.
2820
#k1p nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 11:16
Kiedyś zdarzyła mi się sytuacja, która mówi bardzo wiele o tym, jak ludzie postrzegają duże psy.
Przyjechał do mnie jakiś klient po auto. Zapraszam go za bramę, a obok mnie stoi pies. Stary, czarny labrador. Cieszy się, macha ogonem. Facet się zatrzymuje i mówi, że się boi. Pytam: dlaczego? On na to, bo pies jest czarny i duży. Zapytałam, co by zrobił, gdyby pies nie był czarny, tylko zielony? Gość odpowiedział: wtedy bym się z niego śmiał :-)
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 11:21
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 14:01
Można cwaniakować jak stoi się przy SWOIM dużym, czarnym psie. Psy to zwierzęta i nie wiadomo co w ich głowach siedzi w danej chwili, bywa że zaczną gryźć właścicieli bo wypili alkohol, bo mucha siadła im na twarzy, bo inaczej pachną, bo taki mają kaprys. Nie widzę nic dziwnego i śmiesznego w tym, że obcy człowiek bał się twojego psa, a raczej obawiał jego reakcji.
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 14:08
o cholera !...a ja mam dwa ...
po tym co przeczytałem zacznę je bardziej obserwować bo nie wiadomo co im palnie do głowy... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza