Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Paniusia z pieskiem

7612
bax
5 kwietnia 2015r. o 22:19
Temat "w górze",to i teraz SM weźmie się za pieski bez smyczy itd.,? :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~NoBachor niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 22:37
Mamusiu, zatem pozostaje mi tylko ci współczuć.
Pozdrawiam szczerze.
~Tomek niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 8:19
Co tu duzo mówić,pisać. Jak widać baranów jest duzo. Trzeba sie po prostu wziąć za te psy i ich włascicieli. Jeszcze troche to jakis kundel śmierdzący bedzie miał więcej praw niż człowiek !! Wiadomo że pies najmniej winny no ale cóż..
Tak jak ktos tam napisał kopa w pysk psu a jeżeli trzeba bedzie to i włascicielowi :] i tyle
~ niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 9:55
Nie za psy należy się brać, tylko i wyłącznie za ich właścicieli !!!!! Wyprowadzi sobie taki jeden z drugim i pozwoli "walić" koło innego bloku, byle nie koło swojego !! Na zwrócenie uwagi, udaje , że nic się nie stało /cóż to tylko kupa/........
~Igusia niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 10:22
~NoBachor napisał(a): A ja nie lubię bachorów więc pilnujcie swoje dzieciaki bo mnie irytuje jak drą japę i biegają w te i wefte w ob..kupczynych pampersach. Fuj, ohyda.
co wnosisz do tematu? Dziecko cie nie pogryzie wiec albo pisz na temat albo daj sobie spokoj.
~donek niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 10:32
Widzę tych psiarzy codziennie jak pieski walą w trawkę gdzie popadnie raz zwróciłem uwagę i do dzisiaj żałuje ale .........na straż miejska nie ma co liczyć , odchody nie maja nr na ramie ha ha nie udowodnisz.........czym większa Paniusia tym mniejsza kultura zarówno jej samej jak i pupila ........tyle w temacie .Poczekamy aż zasr............wszystkie trawniki i chodniki może się ktoś za to weźmie końcu.
~ niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 10:35
~psiar napisał(a): A, ja mówię, że jak ktoś mi będzie zaczepiał mojego wielkiego psa na spacerze,krzyczał na niego ,machał do niego rękami, wyzywał to nie ręczę za spokój mojej i tak bardzo cierpliwej zwierzyny .
ciekawe kto zaczepia wielkiego psa i wyzywa...ludzie wlasnie trzymaja dystans wiec nie probuj insynuowac ze to ludzie sa winni za ataki psow. Chociaz faktycznie sa ludzie winni ale wlasciciele czyli ty.
~Mama niezalogowany
6 kwietnia 2015r. o 13:42
~NoBachor napisał(a): Mamusiu, zatem pozostaje mi tylko ci współczuć.
Pozdrawiam szczerze.

Ty zacznij współczuć sobie.Również pozdrawiam ale środkowym palcem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza