PanM napisał(a):
No to pięknie -- akcja rządowa scedowana na prywatne firmy.
Pytam - dlaczego władze rozpowszechniają politykę nierównego traktowania podmiotów.
Dlaczego urzędnicy ręcznie stymulują gospodarkę rynkową ?
~ napisał(a):koehl napisał(a):iwoneczka322 napisał(a): gdzie można skorzystać z dobrodziejstw ogólnopolskiej karty...wiele hałasu a korzysci marne...
zanim sie dzieci narobi to trzeba pomyslec,a nie pozniej szukac gdzie karta duzej rodziny,nie ma takiej jest tylko paszport polsatu...
Aleś "inteligentny" niech zgadnę masz max 13lat?
~ja napisał(a): żadna antykoncepcja nie jest 100% i uważaj żeby Tobie się nie przytrafiło ... :P
~ja napisał(a): żadna antykoncepcja nie jest 100% i uważaj żeby Tobie się nie przytrafiło ... :P
Zastosowana autokorekta
koehl napisał(a):kiedys moje dzieci będą płacic podatki i składki zus miedzy innymi na twoją rente bo pewnie dostaniesz taką ....bo poziom intelektu marnieńki~ napisał(a):koehl napisał(a):iwoneczka322 napisał(a): gdzie można skorzystać z dobrodziejstw ogólnopolskiej karty...wiele hałasu a korzysci marne...
zanim sie dzieci narobi to trzeba pomyslec,a nie pozniej szukac gdzie karta duzej rodziny,nie ma takiej jest tylko paszport polsatu...
Aleś "inteligentny" niech zgadnę masz max 13lat?
niech nawet ma 13 lat ale jak widac potrafie myslec w przeciwienstwie do innycj!!!