Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

karta dużej rodziny

3688
#Pynchoon nieaktywny
8 kwietnia 2015r. o 11:34
PanM napisał(a):
No to pięknie -- akcja rządowa scedowana na prywatne firmy.

Pytam - dlaczego władze rozpowszechniają politykę nierównego traktowania podmiotów.
Dlaczego urzędnicy ręcznie stymulują gospodarkę rynkową ?

PanieM, tak jak kiedyś już Panu pisałem, zanim zacznie się Pan na jakiś temat wypowiadać proszę zdobyć choć minimalną wiedzę w temacie (wyszukiwarka nie boli).

Do programu może zgłosić się praktycznie każda firma, która chce zostać jego partnerem, nikt nikogo tu nie dyskryminuje. Równocześnie żadna firma nie ma obowiązku wstępowania do programu, jest to jej suwerenna decyzja. Nie ma zatem żadnego nierównego traktowania podmiotów, czy ręcznej stymulacji gospodarki, ale to by Pan wiedział, gdyby zechciał przed napisaniem postu choć trochę samemu się dowiedzieć.

https://rodzina.gov.pl/duza-rodzina/partnerzy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1799
#koehl nieaktywny
8 kwietnia 2015r. o 11:45
~ napisał(a):
koehl napisał(a):
iwoneczka322 napisał(a): gdzie można skorzystać z dobrodziejstw ogólnopolskiej karty...wiele hałasu a korzysci marne...

zanim sie dzieci narobi to trzeba pomyslec,a nie pozniej szukac gdzie karta duzej rodziny,nie ma takiej jest tylko paszport polsatu...

Aleś "inteligentny" niech zgadnę masz max 13lat?

niech nawet ma 13 lat ale jak widac potrafie myslec w przeciwienstwie do innycj!!!
~ja niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 12:32
żadna antykoncepcja nie jest 100% i uważaj żeby Tobie się nie przytrafiło ... :P
~ja niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 12:32
żadna antykoncepcja nie jest 100% i uważaj żeby Tobie się nie przytrafiło ... :P
~ niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 13:26
~ja napisał(a): żadna antykoncepcja nie jest 100% i uważaj żeby Tobie się nie przytrafiło ... :P

Jakże mi żal takich egoistów...
1799
#koehl nieaktywny
8 kwietnia 2015r. o 13:26
~ja napisał(a): żadna antykoncepcja nie jest 100% i uważaj żeby Tobie się nie przytrafiło ... :P

jedno to rozumiem wpadka,bo nie zadziałała antykoncepcja,ale kilka dzieci...
~ niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 15:48
Niektórzy mają dużo dzieci z wyboru.... Może jak dorośniesz to mama ci to wytłumaczy osesku.
Ludzie bogaci też mają wielodzietne rodziny i co w tym dziwnego? Jak dorośniesz to mama ci wytłumaczy do czego służy ...ek

Zastosowana autokorekta

2860
#iwoneczka322 nieaktywny
8 kwietnia 2015r. o 15:56
koehl napisał(a):
~ napisał(a):
koehl napisał(a):
iwoneczka322 napisał(a): gdzie można skorzystać z dobrodziejstw ogólnopolskiej karty...wiele hałasu a korzysci marne...

zanim sie dzieci narobi to trzeba pomyslec,a nie pozniej szukac gdzie karta duzej rodziny,nie ma takiej jest tylko paszport polsatu...

Aleś "inteligentny" niech zgadnę masz max 13lat?

niech nawet ma 13 lat ale jak widac potrafie myslec w przeciwienstwie do innycj!!!
kiedys moje dzieci będą płacic podatki i składki zus miedzy innymi na twoją rente bo pewnie dostaniesz taką ....bo poziom intelektu marnieńki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!