Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

karta dużej rodziny

2860
#iwoneczka322 nieaktywny
7 kwietnia 2015r. o 14:33
gdzie można skorzystać z dobrodziejstw ogólnopolskiej karty...wiele hałasu a korzysci marne...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kacha niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 14:56
nie licząc jednego marketu, jednego banku i jednej firmy telekomunikacyjnej.... to NIGDZIE :(
~kacha niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 14:56
nie licząc jednego marketu, jednego banku i jednej firmy telekomunikacyjnej.... to NIGDZIE :(
~ niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 15:37
na lotosie, stacjonarny c&a

powiem szczerze , ze mam 3 ke dzieci ale nie wyrabiam tej karty bo jak dla mnie nie przydatna jest
~ niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 15:43
A jak każde moje dziecko ma swoją matkę ( że tak powiem każde inną ) to mogę starać się o KDR?
3231
#qwax nieaktywny
7 kwietnia 2015r. o 19:59
https://rodzina.gov.pl/ tu jest wszystko podane
W Bolesławcu w Carrefour jest do 10% zniżki, a tak to raczej lipa...
~ niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 20:02
Zniżka dla rodziców na kolej (także Intercity).
~ niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 20:42
~ napisał(a): A jak każde moje dziecko ma swoją matkę ( że tak powiem każde inną ) to mogę starać się o KDR?

Lepiej się postaraj o prezerwatywy!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!